Sčítání lidu – odmítnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2251
17.3.11 18:45

No ono pracovat 2týdny bez volna 18hod. denně a k tomu mít doma ještě rodinu asi bych už nedokázala být milá :think: a ještě je čeká týden posr…sčítání které nechtěli dělat a bylo jim to nakázano jinak výpověď chtěla bych Vás vidět jak by jste se usmívala 8-o 8-o 8-o a za pár směšných korun :cert: :cert: :cert: to co ukazují v televizi je LEŽ!!!!! Pošta se zachovala ke svým zaměstnancům jako.....ale bohužel žijeme v době kde se každý drží své práce jako klíště a ještě když jsou to ženský a samoživitelky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
17.3.11 18:54
maciik píše:
No ono pracovat 2týdny bez volna 18hod. denně a k tomu mít doma ještě rodinu asi bych už nedokázala být milá :think: a ještě je čeká týden posr…sčítání které nechtěli dělat a bylo jim to nakázano jinak výpověď chtěla bych Vás vidět jak by jste se usmívala 8-o 8-o 8-o a za pár směšných korun :cert: :cert: :cert: to co ukazují v televizi je LEŽ!!!!! Pošta se zachovala ke svým zaměstnancům jako.....ale bohužel žijeme v době kde se každý drží své práce jako klíště a ještě když jsou to ženský a samoživitelky :-(

Chápu tě, i ostatní, ale uvědomte si, že v podobných podmínkách dělají lékaři v nemocnicích, hasiči, policajti a záchranáři denodenně, a ještě mají nařízené neplacené přesčasové hodiny :wink: ......takže bych tolik, být vámi, nebrečela :think:
Nechci to dál rozebírat, jen jsem chtěla podotknout, že nejste takové chudinky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
17.3.11 18:58
zoubky píše:
maciik píše:
No ono pracovat 2týdny bez volna 18hod. denně a k tomu mít doma ještě rodinu asi bych už nedokázala být milá :think: a ještě je čeká týden posr…sčítání které nechtěli dělat a bylo jim to nakázano jinak výpověď chtěla bych Vás vidět jak by jste se usmívala 8-o 8-o 8-o a za pár směšných korun :cert: :cert: :cert: to co ukazují v televizi je LEŽ!!!!! Pošta se zachovala ke svým zaměstnancům jako.....ale bohužel žijeme v době kde se každý drží své práce jako klíště a ještě když jsou to ženský a samoživitelky :-(
Chápu tě, i ostatní, ale uvědomte si, že v podobných podmínkách dělají lékaři v nemocnicích, hasiči, policajti a záchranáři denodenně, a ještě mají nařízené neplacené přesčasové hodiny :wink: ......takže bych tolik, být vámi, nebrečela :think:
Nechci to dál rozebírat, jen jsem chtěla podotknout, že nejste takové chudinky 8-)

souhlasím, někdo tak dělá uplně normálně a nebrečí! Pošťáci to mají jen na několik dní, až se to vyřídí, budou mít zas svojí pracovní dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
17.3.11 19:00

Jinak dodám, že k nám dneska měl přijít sčítací komisař mezi 16-18hod, nikde nikdo, ale určitě se z toho nebudu věšet a zajdu si příští týden na poštu pro formuláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
17.3.11 19:04

no doktoři,policajti,hasiči,záchranáři to je ale úplně něco jiného,nechci se tu dohadovat jen by si to měl každý zkusit než kritizovat a to nemyslím jen pošťáky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.3.11 19:08

maciiik - svými příspěvky se snažím chápat jejich úděl, tak nevím proč ten naštvaný příspěvek??? 8-o taky té mluvčí nevěřím…

navíc vím, jak to chodí, taky dělám, ale 12h směny téměř jakoby u pásu a musím držet hubu i krok, jsem ráda, že mám práci… a navíc menší děti a to je „trest“ v dnešní době!!!

Vím na vlastní kůži, že nadřízené bezdětné obtěžuji svými nemocnými dětmi, „zbytečně“ vybíraným volnem, atd. … Ale v práci se rozhodně nemračím a snažím se s každým vyjít :wink:

• Citovat
  • Upravit
1812
17.3.11 19:10
maciik píše:
no doktoři,policajti,hasiči,záchranáři to je ale úplně něco jiného,nechci se tu dohadovat jen by si to měl každý zkusit než kritizovat a to nemyslím jen pošťáky…

Myslíš, že si to nikdo nikdy nezkusil pracovat od ránado noci???? Nejste sami, neboj se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
17.3.11 19:11
maciik píše:

Já nekritizuji tvoji práci :roll:
Je to jiné, to máš pravdu, a já moc dobře vím, jak moc je to jiné, ale dost dloudobě a psychicky jiné. Ale co, jen jsem řekla, co si myslím o vašem fňukání nad zaplacenými přesčasy (i byť almužnou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
17.3.11 19:23

To nejsou přesčasy,mají na to smlouvu,já to nedělám ptž jsem těhu.Vím že nejsou sami,že takhle dělá plno lidí(ženských) jen všude slyším jak je lidi kritizují stěžují si na ně a nikdo se jich nezastane. Nechci tu vyvolat hádku a pokud jsem byla nepříjemná tak se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.3.11 19:25

No jo, to jsem právě psala, že jsou pošťačky nejblíže sčítanému lidu, tak to schytají … je to nespravedlivé, ale nenaděláš nic.

• Citovat
  • Upravit
2251
17.3.11 19:26

Vím je to na …jako vše v tomto státě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.3.11 19:28

:mrgreen: tak nějak :zed:

• Citovat
  • Upravit
17226
17.3.11 19:32
maciik píše:
To nejsou přesčasy,mají na to smlouvu,já to nedělám ptž jsem těhu.Vím že nejsou sami,že takhle dělá plno lidí(ženských) jen všude slyším jak je lidi kritizují stěžují si na ně a nikdo se jich nezastane. Nechci tu vyvolat hádku a pokud jsem byla nepříjemná tak se omlouvám.

Jasně, to chápu, že to schytají, ale na druhou stranu z vlastní zkušenosti i od kamarádek vím, jak dovedou být nepříjemné(zazvoní a ani nepočkají, až seběhnu 3úatra s děckem v náručí hází lístky o mé nepřítomnosti), nebo najdu lístek o nepřevzetí zásilky, i když jsme 100% byli doma a zvoek funguje, a přitom jim někdy nedělá problém dát mojí osobní poštu sousedce :think: Všude je něco, ale taky se snaž pochopit, že právě pro tyhle špatné zkušenosti lidi hází do jednoho pytle špatné i dobré pošťáky.
U nás pomohla až velká scéna mého muže na poště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
17.3.11 19:34

Ještě poslední, já se nechtěla hádat, to probůh ne, jen jsem už byla naštvaná, jak se všude pošťačky litovaly, jaké jsou chudinky a neuvědomily si i jiná těžší a dlouhá zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
17.3.11 19:37

Taky se nechci hádat, jen mě rozčiluje, že si tak ztěžujou a když mají normální prac. dobu, tak stejně svou práci nedělají pořádně. Já mám běžně poštu u sousedu, ikdyž jsem si už tolikrát ztěžovala, od čeho mám schránku? Ale to už jsem tu řešila, nechci znovu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová