Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ono pracovat 2týdny bez volna 18hod. denně a k tomu mít doma ještě rodinu asi bych už nedokázala být milá
a ještě je čeká týden posr…sčítání které nechtěli dělat a bylo jim to nakázano jinak výpověď chtěla bych Vás vidět jak by jste se usmívala
a za pár směšných korun
to co ukazují v televizi je LEŽ!!!!! Pošta se zachovala ke svým zaměstnancům jako.....ale bohužel žijeme v době kde se každý drží své práce jako klíště a ještě když jsou to ženský a samoživitelky ![]()
maciik píše:
No ono pracovat 2týdny bez volna 18hod. denně a k tomu mít doma ještě rodinu asi bych už nedokázala být miláa ještě je čeká týden posr…sčítání které nechtěli dělat a bylo jim to nakázano jinak výpověď chtěla bych Vás vidět jak by jste se usmívala
![]()
![]()
a za pár směšných korun
![]()
![]()
to co ukazují v televizi je LEŽ!!!!! Pošta se zachovala ke svým zaměstnancům jako.....ale bohužel žijeme v době kde se každý drží své práce jako klíště a ještě když jsou to ženský a samoživitelky
Chápu tě, i ostatní, ale uvědomte si, že v podobných podmínkách dělají lékaři v nemocnicích, hasiči, policajti a záchranáři denodenně, a ještě mají nařízené neplacené přesčasové hodiny
......takže bych tolik, být vámi, nebrečela ![]()
Nechci to dál rozebírat, jen jsem chtěla podotknout, že nejste takové chudinky ![]()
zoubky píše:maciik píše:Chápu tě, i ostatní, ale uvědomte si, že v podobných podmínkách dělají lékaři v nemocnicích, hasiči, policajti a záchranáři denodenně, a ještě mají nařízené neplacené přesčasové hodiny
No ono pracovat 2týdny bez volna 18hod. denně a k tomu mít doma ještě rodinu asi bych už nedokázala být miláa ještě je čeká týden posr…sčítání které nechtěli dělat a bylo jim to nakázano jinak výpověď chtěla bych Vás vidět jak by jste se usmívala
![]()
![]()
a za pár směšných korun
![]()
![]()
to co ukazují v televizi je LEŽ!!!!! Pošta se zachovala ke svým zaměstnancům jako.....ale bohužel žijeme v době kde se každý drží své práce jako klíště a ještě když jsou to ženský a samoživitelky
......takže bych tolik, být vámi, nebrečela
Nechci to dál rozebírat, jen jsem chtěla podotknout, že nejste takové chudinky
souhlasím, někdo tak dělá uplně normálně a nebrečí! Pošťáci to mají jen na několik dní, až se to vyřídí, budou mít zas svojí pracovní dobu.
Jinak dodám, že k nám dneska měl přijít sčítací komisař mezi 16-18hod, nikde nikdo, ale určitě se z toho nebudu věšet a zajdu si příští týden na poštu pro formuláře.
no doktoři,policajti,hasiči,záchranáři to je ale úplně něco jiného,nechci se tu dohadovat jen by si to měl každý zkusit než kritizovat a to nemyslím jen pošťáky…
maciiik - svými příspěvky se snažím chápat jejich úděl, tak nevím proč ten naštvaný příspěvek???
taky té mluvčí nevěřím…
navíc vím, jak to chodí, taky dělám, ale 12h směny téměř jakoby u pásu a musím držet hubu i krok, jsem ráda, že mám práci… a navíc menší děti a to je „trest“ v dnešní době!!!
Vím na vlastní kůži, že nadřízené bezdětné obtěžuji svými nemocnými dětmi, „zbytečně“ vybíraným volnem, atd. … Ale v práci se rozhodně nemračím a snažím se s každým vyjít ![]()
maciik píše:
no doktoři,policajti,hasiči,záchranáři to je ale úplně něco jiného,nechci se tu dohadovat jen by si to měl každý zkusit než kritizovat a to nemyslím jen pošťáky…
Myslíš, že si to nikdo nikdy nezkusil pracovat od ránado noci???? Nejste sami, neboj se…
maciik píše:
Já nekritizuji tvoji práci ![]()
Je to jiné, to máš pravdu, a já moc dobře vím, jak moc je to jiné, ale dost dloudobě a psychicky jiné. Ale co, jen jsem řekla, co si myslím o vašem fňukání nad zaplacenými přesčasy (i byť almužnou).
To nejsou přesčasy,mají na to smlouvu,já to nedělám ptž jsem těhu.Vím že nejsou sami,že takhle dělá plno lidí(ženských) jen všude slyším jak je lidi kritizují stěžují si na ně a nikdo se jich nezastane. Nechci tu vyvolat hádku a pokud jsem byla nepříjemná tak se omlouvám.
No jo, to jsem právě psala, že jsou pošťačky nejblíže sčítanému lidu, tak to schytají … je to nespravedlivé, ale nenaděláš nic.
maciik píše:
To nejsou přesčasy,mají na to smlouvu,já to nedělám ptž jsem těhu.Vím že nejsou sami,že takhle dělá plno lidí(ženských) jen všude slyším jak je lidi kritizují stěžují si na ně a nikdo se jich nezastane. Nechci tu vyvolat hádku a pokud jsem byla nepříjemná tak se omlouvám.
Jasně, to chápu, že to schytají, ale na druhou stranu z vlastní zkušenosti i od kamarádek vím, jak dovedou být nepříjemné(zazvoní a ani nepočkají, až seběhnu 3úatra s děckem v náručí hází lístky o mé nepřítomnosti), nebo najdu lístek o nepřevzetí zásilky, i když jsme 100% byli doma a zvoek funguje, a přitom jim někdy nedělá problém dát mojí osobní poštu sousedce
Všude je něco, ale taky se snaž pochopit, že právě pro tyhle špatné zkušenosti lidi hází do jednoho pytle špatné i dobré pošťáky.
U nás pomohla až velká scéna mého muže na poště.
Ještě poslední, já se nechtěla hádat, to probůh ne, jen jsem už byla naštvaná, jak se všude pošťačky litovaly, jaké jsou chudinky a neuvědomily si i jiná těžší a dlouhá zaměstnání.
Taky se nechci hádat, jen mě rozčiluje, že si tak ztěžujou a když mají normální prac. dobu, tak stejně svou práci nedělají pořádně. Já mám běžně poštu u sousedu, ikdyž jsem si už tolikrát ztěžovala, od čeho mám schránku? Ale to už jsem tu řešila, nechci znovu ![]()