Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak si stěžujte na doručovatelku ale to jste udělali…jsou takový pošťáci,já zásilky pokud nejsou do vl.ruk.nebo zák.zástup.,nechávám u sousedky i když se mi několikrát stalo,že si lidi stěžovali,že to chtějí ukládat na poště,i když nechápu proč tam pak stát hodinu ve frontě.Takže pokud mě o to požádají tak jim vyhovím,ale kolikrát to nechtějí zase sousedi přijmout,takže to není jednoduchý. A nás se nikdy nikdo nezastane zákazník má vždy pravdu i když máte svědka souseda,že zvonek nezvoní ale je to o lidech a jejich komunikaci a jednání… ![]()
Musím už jít malej má teplotu a já ,,nezodpovědná ,,matka řeším co stejně nevyřeším
takže hezký večer a dobrou noc ![]()
maciik píše:
Musím už jít malej má teplotu a já ,,nezodpovědná ,,matka řeším co stejně nevyřešímtakže hezký večer a dobrou noc
Ať se brzy uzdraví ![]()
maciik píše:
Tak si stěžujte na doručovatelku ale to jste udělali…jsou takový pošťáci,já zásilky pokud nejsou do vl.ruk.nebo zák.zástup.,nechávám u sousedky i když se mi několikrát stalo,že si lidi stěžovali,že to chtějí ukládat na poště,i když nechápu proč tam pak stát hodinu ve frontě.Takže pokud mě o to požádají tak jim vyhovím,ale kolikrát to nechtějí zase sousedi přijmout,takže to není jednoduchý. A nás se nikdy nikdo nezastane zákazník má vždy pravdu i když máte svědka souseda,že zvonek nezvoní ale je to o lidech a jejich komunikaci a jednání…
Proč? Nikdo neví, jaké máme vztahy se sousedy, sousedka to zbalí a co já pak s tím? Věčně tam končí balíky co si objednávám a je to předem zaplacené a kolikrát i do vlastních rukou a stejně u sousedů. Radši si tu frontu vystojím. Navíc nemám ani oznámení, že to u těch sousedu je, takže se to dovím, až si ti sousedi vlastně vzpomenou, jééééé, vy u nás vlastně něco máte. Takže proto!!! ![]()
maciik píše:
Musím už jít malej má teplotu a já ,,nezodpovědná ,,matka řeším co stejně nevyřešímtakže hezký večer a dobrou noc
brzké uzdravení ![]()
Holky, tak nám se tu točí pět pošťaček, asi střídají rajóny
, jsme na vesnici a všechny, fakt všechny, jsou spolehlivé a většina z nich usměvavé, jedna pravda nějak neví, co je úsměv, ale je to spíš typ člověka, co se prostě neusmívá, protože ochotná je jako ty ostatní.
Všechno je o lidech, tak když máte problém s doručováním, tak si stěžujte, všechny pošťačky nejsou takové. A když to nezabralo u nadřízeného, tak jdu se stížností výš a ještě výš, dokud se to nevyřeší a nenadávám na pošťačky obecně, ne?
Upozorňuju, že s poštou a pošťačkama nemám vůbec nic společného, teda krom toho, že jsou tu často s balíčkem, takže to není obhajoba z vlastních řad
, jen mi přijde zbytečné na ně pořád dokola nadávat v této diskuzi, jak nedělají dobře svou práci. Sčítání bych brala jako exces, buďte shovívavé.
![]()
Nelisa píše:
Holky, tak nám se tu točí pět pošťaček, asi střídají rajóny, jsme na vesnici a všechny, fakt všechny, jsou spolehlivé a většina z nich usměvavé, jedna pravda nějak neví, co je úsměv, ale je to spíš typ člověka, co se prostě neusmívá, protože ochotná je jako ty ostatní.
Všechno je o lidech, tak když máte problém s doručováním, tak si stěžujte, všechny pošťačky nejsou takové. A když to nezabralo u nadřízeného, tak jdu se stížností výš a ještě výš, dokud se to nevyřeší a nenadávám na pošťačky obecně, ne?
Upozorňuju, že s poštou a pošťačkama nemám vůbec nic společného, teda krom toho, že jsou tu často s balíčkem, takže to není obhajoba z vlastních řad, jen mi přijde zbytečné na ně pořád dokola nadávat v této diskuzi, jak nedělají dobře svou práci. Sčítání bych brala jako exces, buďte shovívavé.
![]()
já na ně nenadávám obecně, sama jsem zde upozornila, že je toproblém v našem městě! To neznamená, že jsou takové všechny ![]()
A já mám taky dotaz, když už tu máme ty zainteresované osoby ![]()
Bydlí s náma bráchova přítalkyně, takže sečtena bude pochopitelně tady, ale TP má ještě „doma“. Dostala prázdný formulář, ale nebylo tam vyplněné to záhlaví. Já si myslím, že vzhledem k tomu, že 6 dalších osob, co tu bydlí, mělo to záhlaví stejné, má tam být to, co tam máme my všeci. Tak to tak taky napsala, ale její mamka ji zdrbala, že to má blbě a že tam musí být adresa TP. Že je to blbost a máme pravdu? ![]()
Protože já si hlavně myslím, že to měla vyplnit ta sčítací komisařka, co to přinesla a nevím, kde ta by přišla k jejím číslům, co má v jiné obci… ![]()
Nebo se to nemá vyplňovat vůbec a oni se s tím na ČSÚ nějak vyrovnají?
Že se to doplní třeba podle adresy?
já bych řekla, že máte pravdu víceméně vy, ale kdyby ten formulář převzal někdo v místě trvalého bydliště tak ho tam má napsané
no abych se do toho nezapletla, mám za to že ta vrchní „identifikace“ je pro komisaře od kterého byl převzat, pro jejich papírování a odpovědnost za předání atak… měla by to vyplňovat pouze komisařka jsem někde četla…
a když už jsem tedy píšu, mám taky dotaz - kdo vyplňuje bytový list za neobydlený byt v nájmu - majitel nebo ten kdo ho užívá ale nemá tam svou „domáctnost“ tudíž seznam osob bude prázdný?
No on jí na trvalé bydliště samo přišel, ale podle mě se má normálně vyhodit a měla by řešit jenom ten nový, prázdný… Si myslím. Ona jí tam právě komisařka vyplnila jméno, ale to záhlaví ne… Asi bude mít nejlepší, když to půjde pořešit na poštu a bude ![]()
já bych právě řekla, že je celkem jedno, který vyplní, já mám taky ten z trvalého bydliště.. i když neměl by správně potom odmítnout převzetí formuláře za ni „přebírající“ v místě jejího trvalého bydliště, s tím že tam nebydlí a formuláře si převezme tam kde skutečně bydlí ![]()
Já někde četla, že by se formuláře měli dávat těm osobám, kterým patří, tudíž by je za ně neměl přebírat někdo jiný. Právě aby v tom nebyl bordel. Ale co je na tom pravdy nevím. A u toho záhlaví je napsáno přímo, že vyplňuje komisař, tak já osobně bych to nechala prázdné.
Angu, můj chlap má TP taky jinde a můj komisař mu vyplnil záhlaví podle našeho. I když myslím, že je to ve finále fakt jedno, hlavně, aby se neposlala dvakrát ![]()
Vendy, no ale taky říkali, že stačí, když to převezme jeden člověk starší 15 (?) let za celou domácnost - což se u nás stalo ![]()
Chuanitko, asi to tak bude, že je to fuk… Ještě jí možná řeknu, ať se přeptá na hlavní poště. Jsem se ptala dneska na pobočce, bo jsem se tam nečekaně vyskytla a paní mi říkala, že nic neví, že jim k tomu nikdo nic neřekl a na sčítání je cvičená hlavní pošta
Asi šťastní to lidé, jak tak poslouchám místní pošťáky
![]()
Angua píše:
Vendy, no ale taky říkali, že stačí, když to převezme jeden člověk starší 15 (?) let za celou domácnost - což se u nás stalo
Právě, že každý říká něco jiného
pak se v tom člověk má vyznat…