Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MÁM NA VÁS DOTAZ:
POSLEDNÍ DOBOU ASI POSLEDNÍCH 14 DNÍ SE MI STALO, ŽE KDYŽ JSEM POSÍLALA ZPRÁVU PRODEJCI,KTERÝ NĚCO PRODÁVAL(MĚ TO NAŘÍKLAD ZAUJALO-POTŘEBOVALA JSEM VÍCE INFORMACÍ) TAK TA ZPRÁVA NEPŘIŠLA TOMU KOMU BYLA URČENÁ,ALE ÚPLNĚ NĚKOMU JINÉMU(ZAJÍMAVÉ BYLO TO,ŽE TO DOŠLO MÉ KAMARÁDCE
, KTERÁ NEMÁ NA AUKRU REGISTRACI)tAKŽE ZPRÁVY MI PŘEPOSÍLALA S TÍM, ŽE MI VADILA JEDNA VĚC NA TOM A TO TAK ZE, TO ČETLA VŽDY ONA JAKO PRVNÍ
.PROSÍM O RADU PROTOŽE JSEM PSALA I NA AUKRO A TAM MI ZDĚLILI, ZDA NEMÁM V ADRESÁŘI NĚJAKOU CHBU NAPŘÁKLAD PŘEPOSÍLÁNÍ NA JINOU MAILOVKU.TAKŽE NEVÍM KDE NASTALA CHYBA
JE TO DIVNÉ
PŘEDEM DÍKY ZA JAKÉKOLIV ODPOVĚDI.
tak s tím jsem se ještě nesetkala a že jsem prodejců kontaktovala hooodně.Myslím že skutečně bude problém na tvé straně,někde v nastavení posílání mejlů třeba?Ostatní adresy ti fungují normálně?
Ahojky, to určitě bude v nastavení tvého mailu. Podle mě je nejlepší, když kontaktuješ prodejce, přímo u toho produktu o který máš zájem - v kolonce prodejce máš volbu Položit Prodejci otázku. Prostě to udělej přes jejich systém, tak se ti určitě nestane, že by to přišlo kamarádce. A ještě k tomu si můžeš zakliknout ať ti příjde kopie zprávy na mail.
Jinak ti doporučuju, projít si nastavení v mailu. Můžeš někomu odeslat osobní nebo soukromé údaje ani o tom nebudeš vědět.
Nějak jsem z dotazu nepochopila, zda kamarádce přišel tvůj dotaz nebo odpověď od prodejce?
j.a.n.i1 píše:
Nějak jsem z dotazu nepochopila, zda kamarádce přišel tvůj dotaz nebo odpověď od prodejce?
ZPRÁVA NEPŘIŠLA TOMU KOMU BYLA URČENÁ,ALE ÚPLNĚ NĚKOMU JINÉMU - MÉ KAMARÁDCE…to znamená, že kamarádce přišel dotaz
savik píše:j.a.n.i1 píše:ZPRÁVA NEPŘIŠLA TOMU KOMU BYLA URČENÁ,ALE ÚPLNĚ NĚKOMU JINÉMU - MÉ KAMARÁDCE…to znamená, že kamarádce přišel dotaz
No, ale zase podle tohoto… TAKŽE ZPRÁVY MI PŘEPOSÍLALA S TÍM, ŽE MI VADILA JEDNA VĚC NA TOM A TO TAK ZE, TO ČETLA VŽDY ONA JAKO PRVNÍ ![]()
to mohou být i odpovědi, proč by ji kamarádka přeposílala její vlastní otázky?
Přesně to jsem udělala, psala jsem přes- položit prodejci otázku.Pak mi došel přeposlaný mail od kamarádky, ale vše jsem kontžrolovala v nastavení a mám vše v pořádku. vše jsem smazala všechny složky a znovu vytvářela a to i filtry všechny.tak nevím kde nastala chyba. Jinak vše bylo OK.
A kontrolovala si i nastavení na Aukru? Jestli tam nemáš chybně zadaný mail?
Já neznám Aukro, ale tam se přihlašuje? Nebo pak vyplňuješ mail, na který ti má prodejce odpovědět?
Pokud se tam přihlašuje, nejsi přihlášená - teda není tvoje kamarádka přihlášená u tebe a nepíšeš tím pádem z jejího profilu?
Jinak je to ufo. ![]()
psali mi z aukra, na který mail je to posílané a je správný(můj mail).Tak nevím kde nastala chyba
.
Tak to mě taky nic nenapadá, ale podle toho, že to chodí na mail tvé kamarádky a ta není na aukru registrovaná, tak to ukazuje na chybu u tebe… A ty máš mail kde? Nemáš něco nastaveno přímo ve webovém rozhraní mailu? Třeba na volném vím, že jde komplet všechnu poštu přesměrovat na jiný mail.
já mám u seznamu mailovou adresu. ještě jednou se popdívám na nastavení,ale fakt nevím proč to nedošlo mě ty maily-zprávy ![]()
Ahoj, stala se mi věc na aukru, vystavuji od pátku 8 aukcí, chodí mi do emailu infa, když někdo přihazuje a když otevřu aukro na pc, otevřu mé vystavené nabídky s přihazováním, tak tam 3 chybí. Nestalo se vám to také? Kouknu znovu později, jestli se tam neobjeví. Konec Měl být v pátek.. Hledala jsem je i v nabídce, ale také ne.. ![]()
Ahoj,
a nepřihazovali ti stejní lidé víckrát? to pak přijde potvrzení do mailu že je nové navýšení, ale v seznamu příhozů se změní jenom pořadí. Tak se mě to několikrát stalo, jinak netuším ![]()
Tak aby toho nebylo málo, když si otevřu muj prodej a vystavuju, tak tam nemám nic.. přitom mi u všech 8 aukcí přihazovali a teď toto.. Budu psát na aukro, vzali si peníze za vystavení a pak vše zmizí. Vystavuji už asi 3 roky, ale tohle se mi ještě nestalo ![]()