Problém na Aukru

14777
7.3.11 10:09

PROBLÉM NA AUKRU

MÁM NA VÁS DOTAZ:
POSLEDNÍ DOBOU ASI POSLEDNÍCH 14 DNÍ SE MI STALO, ŽE KDYŽ JSEM POSÍLALA ZPRÁVU PRODEJCI,KTERÝ NĚCO PRODÁVAL(MĚ TO NAŘÍKLAD ZAUJALO-POTŘEBOVALA JSEM VÍCE INFORMACÍ) TAK TA ZPRÁVA NEPŘIŠLA TOMU KOMU BYLA URČENÁ,ALE ÚPLNĚ NĚKOMU JINÉMU(ZAJÍMAVÉ BYLO TO,ŽE TO DOŠLO MÉ KAMARÁDCE :roll: , KTERÁ NEMÁ NA AUKRU REGISTRACI)tAKŽE ZPRÁVY MI PŘEPOSÍLALA S TÍM, ŽE MI VADILA JEDNA VĚC NA TOM A TO TAK ZE, TO ČETLA VŽDY ONA JAKO PRVNÍ :-( .PROSÍM O RADU PROTOŽE JSEM PSALA I NA AUKRO A TAM MI ZDĚLILI, ZDA NEMÁM V ADRESÁŘI NĚJAKOU CHBU NAPŘÁKLAD PŘEPOSÍLÁNÍ NA JINOU MAILOVKU.TAKŽE NEVÍM KDE NASTALA CHYBA :nevim: :nevim: JE TO DIVNÉ
PŘEDEM DÍKY ZA JAKÉKOLIV ODPOVĚDI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3270
7.3.11 10:27

tak s tím jsem se ještě nesetkala a že jsem prodejců kontaktovala hooodně.Myslím že skutečně bude problém na tvé straně,někde v nastavení posílání mejlů třeba?Ostatní adresy ti fungují normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6612
7.3.11 10:32

Ahojky, to určitě bude v nastavení tvého mailu. Podle mě je nejlepší, když kontaktuješ prodejce, přímo u toho produktu o který máš zájem - v kolonce prodejce máš volbu Položit Prodejci otázku. Prostě to udělej přes jejich systém, tak se ti určitě nestane, že by to přišlo kamarádce. A ještě k tomu si můžeš zakliknout ať ti příjde kopie zprávy na mail.
Jinak ti doporučuju, projít si nastavení v mailu. Můžeš někomu odeslat osobní nebo soukromé údaje ani o tom nebudeš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101573
7.3.11 10:33

Nějak jsem z dotazu nepochopila, zda kamarádce přišel tvůj dotaz nebo odpověď od prodejce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6612
7.3.11 11:04
j.a.n.i1 píše:
Nějak jsem z dotazu nepochopila, zda kamarádce přišel tvůj dotaz nebo odpověď od prodejce?

ZPRÁVA NEPŘIŠLA TOMU KOMU BYLA URČENÁ,ALE ÚPLNĚ NĚKOMU JINÉMU - MÉ KAMARÁDCE…to znamená, že kamarádce přišel dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101573
7.3.11 11:34
savik píše:
j.a.n.i1 píše:
ZPRÁVA NEPŘIŠLA TOMU KOMU BYLA URČENÁ,ALE ÚPLNĚ NĚKOMU JINÉMU - MÉ KAMARÁDCE…to znamená, že kamarádce přišel dotaz

No, ale zase podle tohoto… TAKŽE ZPRÁVY MI PŘEPOSÍLALA S TÍM, ŽE MI VADILA JEDNA VĚC NA TOM A TO TAK ZE, TO ČETLA VŽDY ONA JAKO PRVNÍ :-(
to mohou být i odpovědi, proč by ji kamarádka přeposílala její vlastní otázky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
7.3.11 12:49

Přesně to jsem udělala, psala jsem přes- položit prodejci otázku.Pak mi došel přeposlaný mail od kamarádky, ale vše jsem kontžrolovala v nastavení a mám vše v pořádku. vše jsem smazala všechny složky a znovu vytvářela a to i filtry všechny.tak nevím kde nastala chyba. Jinak vše bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101573
7.3.11 12:57

A kontrolovala si i nastavení na Aukru? Jestli tam nemáš chybně zadaný mail?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.3.11 12:58

Já neznám Aukro, ale tam se přihlašuje? Nebo pak vyplňuješ mail, na který ti má prodejce odpovědět?
Pokud se tam přihlašuje, nejsi přihlášená - teda není tvoje kamarádka přihlášená u tebe a nepíšeš tím pádem z jejího profilu?

Jinak je to ufo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
7.3.11 13:21

psali mi z aukra, na který mail je to posílané a je správný(můj mail).Tak nevím kde nastala chyba :nevim: :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101573
7.3.11 13:53

Tak to mě taky nic nenapadá, ale podle toho, že to chodí na mail tvé kamarádky a ta není na aukru registrovaná, tak to ukazuje na chybu u tebe… A ty máš mail kde? Nemáš něco nastaveno přímo ve webovém rozhraní mailu? Třeba na volném vím, že jde komplet všechnu poštu přesměrovat na jiný mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
7.3.11 14:51

já mám u seznamu mailovou adresu. ještě jednou se popdívám na nastavení,ale fakt nevím proč to nedošlo mě ty maily-zprávy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 14:14

Ahoj, stala se mi věc na aukru, vystavuji od pátku 8 aukcí, chodí mi do emailu infa, když někdo přihazuje a když otevřu aukro na pc, otevřu mé vystavené nabídky s přihazováním, tak tam 3 chybí. Nestalo se vám to také? Kouknu znovu později, jestli se tam neobjeví. Konec Měl být v pátek.. Hledala jsem je i v nabídce, ale také ne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
12.3.13 14:32

Ahoj,
a nepřihazovali ti stejní lidé víckrát? to pak přijde potvrzení do mailu že je nové navýšení, ale v seznamu příhozů se změní jenom pořadí. Tak se mě to několikrát stalo, jinak netuším :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 14:42

Tak aby toho nebylo málo, když si otevřu muj prodej a vystavuju, tak tam nemám nic.. přitom mi u všech 8 aukcí přihazovali a teď toto.. Budu psát na aukro, vzali si peníze za vystavení a pak vše zmizí. Vystavuji už asi 3 roky, ale tohle se mi ještě nestalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová