Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to mě taky nic nenapadá, ale podle toho, že to chodí na mail tvé kamarádky a ta není na aukru registrovaná, tak to ukazuje na chybu u tebe… A ty máš mail kde? Nemáš něco nastaveno přímo ve webovém rozhraní mailu? Třeba na volném vím, že jde komplet všechnu poštu přesměrovat na jiný mail.
já mám u seznamu mailovou adresu. ještě jednou se popdívám na nastavení,ale fakt nevím proč to nedošlo mě ty maily-zprávy ![]()
Ahoj, stala se mi věc na aukru, vystavuji od pátku 8 aukcí, chodí mi do emailu infa, když někdo přihazuje a když otevřu aukro na pc, otevřu mé vystavené nabídky s přihazováním, tak tam 3 chybí. Nestalo se vám to také? Kouknu znovu později, jestli se tam neobjeví. Konec Měl být v pátek.. Hledala jsem je i v nabídce, ale také ne.. ![]()
Ahoj,
a nepřihazovali ti stejní lidé víckrát? to pak přijde potvrzení do mailu že je nové navýšení, ale v seznamu příhozů se změní jenom pořadí. Tak se mě to několikrát stalo, jinak netuším ![]()
Tak aby toho nebylo málo, když si otevřu muj prodej a vystavuju, tak tam nemám nic.. přitom mi u všech 8 aukcí přihazovali a teď toto.. Budu psát na aukro, vzali si peníze za vystavení a pak vše zmizí. Vystavuji už asi 3 roky, ale tohle se mi ještě nestalo ![]()
Mám sice jiný problém, ale nechci zakládat novou diskuzi.
Nakupujeme a prodáváme přes Aukro a máme problém, že nám málokdo uděluje komentáře. Považuju to za celkem velký problém, protože Aukro je na komentech založené. U nákupu to ještě snesu, ale už jsme i dost věcí prodali a pravidelně nedostaneme koment a myslím, že kdyby bylo víc pozitivních, tak by byla šance na lepší obchody. My komentujeme vždycky po úspěšné transakci. Dá se to vyřešit i jinak než napsat druhé straně? Ta většinou nereaguje a koment stejně nedá.
@Billi To myslím, že asi ne
Zkus si to napsat do toho „o mně“ HOdně prodejců tam má psané, že prosí o udělení komentáře, ono je to asi častý problém
Ja bych rada okomentovala, ale pokud nemam urcity pocet nakupu, moje hodnoceni se nezobrazi…zrovna nedavno jsem byla moc spokojena a zarazilo me to.
@majmuna píše:
Ja bych rada okomentovala, ale pokud nemam urcity pocet nakupu, moje hodnoceni se nezobrazi…zrovna nedavno jsem byla moc spokojena a zarazilo me to.
Jestli se nepletu, hodnocení = hvězdičky u prodejců. Pokud neprodáváš, tak žádné nemáš. Musíš mít nejdřív od kupujících 10× ohodnocení hvězdičkama, aby to bylo vidět. Celkem to chápu, mělo by to ukazovat nějaký průměr a k tomu je třeba více dat. Tedy to není vidět u tebe, protože ještě nemáš hvězdičky od 10-ti kupujících.
Komentáře jsou vidět normálně pokaždé. Ale nejsou povinné, takže pokud na to někdo kašle, nic s tím nenaděláš (bohužel).
@kerrankin mě štve, že jsem prodala třeba kočár a paní asi 5× oddálila platbu, pak měla 150 dlaších požadavků, stejně jsem jí lípla pozitiv a ani se neozvala, že kočár dorazil a to měla strašný problém, že jí to nedorazilo v den platby a pořád nás urgovala maily…
@Mikalu i od prodejců potřebuješ hodnocení, to se taky počítá.
@Billi píše:
Prodejce nedává hodnocení, jenom komentář. Komentář a hodnocení nejsou to samé. Jako prodávající vyjadřuju spokojenost jenom udělením komentáře. Jako kupující také komentářem a navíc hodnocením (hvězdičkama). A ty hvězdičky se u prodejce ukážou teprve až je dostane od 10 lidí.
@Billi Ty dáváš hodnocení jako první, i když prodáváš? Bych jí žádnej komentář neudělovala, dokud by se neozvala ona ![]()
@Billi píše:
@Jemys já ne, muž.On je někdy hodně rychlej.
Tak jí ho zas smažte, nebo to už nejde? Já teda když prodávám, tak čekám až na komentář od kupujícího a pak teprve dávám svůj. I se mi kolikrát stalo, že mi sám prodávající posílal mailem číslo podacího balíku a zrovna mi napsal, že od něj komentář dostanu až když udělím svůj