Sčítání lidu – odmítnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
13.3.11 10:20
Kaczenka píše:
zoubky píše:
Ach ouvej, kolik my tu máme pesimistů ve státě, když nevidí nic pozitivního v něčem, co ještě ani nezačalo :roll: 8-o
Já se těm lidem už vůbec nedivím. Optimismus nás už všechny přešel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zoubky - já na tom sčítání teda nic pozitivního nevidím…jen vyhozené prachy,které stát momentálně potřebuje úplně jinde 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
13.3.11 10:43
zoubky píše:
Ach ouvej, kolik my tu máme pesimistů ve státě, když nevidí nic pozitivního v něčem, co ještě ani nezačalo :roll: 8-o

To není pesimismus ale realismus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.3.11 18:39
Kaczenka píše:
zoubky píše:
Já se těm lidem už vůbec nedivím. Optimismus nás už všechny přešel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mně ne :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.3.11 18:39
Jackie píše:
zoubky píše:

Asi žiji v jiné realitě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.3.11 18:40
milunka1 píše:
Kaczenka píše:
zoubky píše:
zoubky - já na tom sčítání teda nic pozitivního nevidím…jen vyhozené prachy,které stát momentálně potřebuje úplně jinde 8-o

Zajímavé, jak dovedou prachy zničit poslední střípky optimismu :-( Tím neříkám, že nejsou důležité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
13.3.11 18:44
zoubky píše:
Jackie píše:
zoubky píše:

Nebo jsou jen dostatečně informovaní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.3.11 19:08
Jackie píše:
zoubky píše:
Jackie píše:
zoubky píše:
Nebo jsou jen dostatečně informovaní :wink:

Myslíš, že já nejsem :think: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
13.3.11 19:19

To netvrdím. Tvrdím jen to, že po tom co jsem sbírala dost informací o sčítání lidu, bohužel neshledávám na tomto aktu pozitiva.
Jaké vidíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
13.3.11 19:32
Lenka76 píše:
Lucie.t:moje segra je postacka a dela scitani lidu.my zijeme taky v anglii,ale nas si vyplni sama. jeji kolegyne je rada,ze ji odpadnul barak..;-)samy postacky z toho nejsou moc nadseny, ale maji to nakazano. takze budte na ne hodny,oni za to nemuzou. :-)

to je pravda!!!!!!!!Jsem taky pošťačka ale jsem těhu tak to dělat nemusím :-) to byla moje záchrana ptž je to fakt nářez do čeho se pošta pouští. Dostali to všichni příkazem a nikoho se neptaly jestli to chtějí dělat nebo nechtějí,jestli mají doma malé děti,rodinu to nikoho nezajímalo :cert: a pracují po pracovní době do 20.00h a pak to musejí na poště vyučtovat takže se dostanou domů někdy před půlnocí a ráno zase do práce a so,ne :cert: a dostanou za to nějakých 3-4000kč a to budou rádi ptž když to budou mít špatně tak jim strhnou peníze!!!! A kdy budou chodit sčítat tak sami nevědí ptž to určuje vedoucí pošty podle počítače takže to co říkají v televizi není pravda!!! Jsou to ženský chudáci ani je pořádně neproškolily takže prosím buďte na ně milé nemají to jednoduché a vždy to odnesou Ti co za to vůbec nemůžou!!! Taky s tím sčítáním nesouhlasíme ale pokuta je 10000kč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.3.11 19:33
Jackie píše:
To netvrdím. Tvrdím jen to, že po tom co jsem sbírala dost informací o sčítání lidu, bohužel neshledávám na tomto aktu pozitiva.
Jaké vidíš ty?

Náš stát si udělá jednoudché a rychlé statistiky na všechny potřebné věci, které po nás v dotazníku chce a z toho určitě budou nějaké pozitivní závěry a výsledky. Dostane totiž od každého z nás (ok, bezdomovci tam nejsou) 1formulář se vším, co potřebuje vědět, a nebude pracně vyhledávat na úřadech na každou osobu extra. A pokud to zařizuje Evropská unie, tak si nás jako ČR bude moci porovnat s ostatními státy, a třeba uvidíme, že na tom nejsme tak špatně(samozřejmě pouze v požadovaných údajích), jak si pořád většina z nás myslí :wink: Mě osobně to zajímá (pokud budou výsledky sčítání opravdu veřejné), jak si stojíme. Nějakým trapným průzkůmům, kdy pár lidiček obejde 2-3města, kde se zeptá 100lidí a z toho dělá „obrovské“závěry, nevěřím. Vždy na tyto pouliční dotazníky odpovídá jen pár lidí......tato kace Sčítání by měla sand zajistit celorepublikovou účast (kromě několika %lidí).
Toto vše je samozřejmě jen má optimistická myšlenka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.3.11 19:37

Ještě něco k té pokutě..........kéž by tento strach před pokutou při nevyplnění formuláře platil i na silnicích při dopravních přestupcích :think: :-( Jen malá vsuvka po dnešní zkušenosti ze silnice :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
13.3.11 19:39

to nemůžou mají mít 2hod. rozmezí a pokud nebudete doma dostanete oznámení o druhém pokusu doručení formulářů,nebo si můžete formuláře vyzvednout na Vaší poště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.3.11 19:39
eva valoi píše:
Chtěla jsem se zeptat, je-li možné odmítnou účast ve sčítání lidu. Nechápu, proč bych měla podávat o sobě více informací, než je nezbytně nutné. Každému občanu je při narození uděleno rodné číslo, dospělý člověk má občanský průkaz, trvalé bydliště. Proč s něčím takovým vůbec otravují???

Stačí se řídit tímto… ;-)

http://www.dfens-cz.com/view.php?…

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
13.3.11 20:05
Marek_K píše:
eva valoi píše:
Chtěla jsem se zeptat, je-li možné odmítnou účast ve sčítání lidu. Nechápu, proč bych měla podávat o sobě více informací, než je nezbytně nutné. Každému občanu je při narození uděleno rodné číslo, dospělý člověk má občanský průkaz, trvalé bydliště. Proč s něčím takovým vůbec otravují???

Stačí se řídit tímto… ;-)

http://www.dfens-cz.com/view.php?…

M.

luxus…diky Marku za uzitecny odkaz..zrovna dneska jsem premyslela jak to cely vochcat… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.3.11 20:22
zoubky píše:
Jackie píše:
zoubky píše:

A hulíš dobrej matroš :mrgreen:
Vtip, promiň :kytka:
Mmch když dneska měl přijít komisař a i kdyby se nedobouchal, měl by nechat lístek ve schránce, že? Nic tu totiž není takže se na nás pěkně vy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová