Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kaczenka píše:zoubky píše:Já se těm lidem už vůbec nedivím. Optimismus nás už všechny přešel
Ach ouvej, kolik my tu máme pesimistů ve státě, když nevidí nic pozitivního v něčem, co ještě ani nezačalo![]()
![]()
![]()
zoubky - já na tom sčítání teda nic pozitivního nevidím…jen vyhozené prachy,které stát momentálně potřebuje úplně jinde ![]()
zoubky píše:
Ach ouvej, kolik my tu máme pesimistů ve státě, když nevidí nic pozitivního v něčem, co ještě ani nezačalo![]()
To není pesimismus ale realismus ![]()
Kaczenka píše:zoubky píše:Já se těm lidem už vůbec nedivím. Optimismus nás už všechny přešel
![]()
![]()
Mně ne
![]()
Jackie píše:zoubky píše:To není pesimismus ale realismus
Asi žiji v jiné realitě ![]()
milunka1 píše:Kaczenka píše:zoubky - já na tom sčítání teda nic pozitivního nevidím…jen vyhozené prachy,které stát momentálně potřebuje úplně jindezoubky píše:Já se těm lidem už vůbec nedivím. Optimismus nás už všechny přešel
![]()
![]()
Zajímavé, jak dovedou prachy zničit poslední střípky optimismu
Tím neříkám, že nejsou důležité
zoubky píše:Jackie píše:Asi žiji v jiné realitězoubky píše:To není pesimismus ale realismus
Nebo jsou jen dostatečně informovaní ![]()
Jackie píše:zoubky píše:Nebo jsou jen dostatečně informovaníJackie píše:Asi žiji v jiné realitězoubky píše:To není pesimismus ale realismus
Myslíš, že já nejsem
![]()
To netvrdím. Tvrdím jen to, že po tom co jsem sbírala dost informací o sčítání lidu, bohužel neshledávám na tomto aktu pozitiva.
Jaké vidíš ty?
Lenka76 píše:
Lucie.t:moje segra je postacka a dela scitani lidu.my zijeme taky v anglii,ale nas si vyplni sama. jeji kolegyne je rada,ze ji odpadnul barak..;-)samy postacky z toho nejsou moc nadseny, ale maji to nakazano. takze budte na ne hodny,oni za to nemuzou.
to je pravda!!!!!!!!Jsem taky pošťačka ale jsem těhu tak to dělat nemusím
to byla moje záchrana ptž je to fakt nářez do čeho se pošta pouští. Dostali to všichni příkazem a nikoho se neptaly jestli to chtějí dělat nebo nechtějí,jestli mají doma malé děti,rodinu to nikoho nezajímalo
a pracují po pracovní době do 20.00h a pak to musejí na poště vyučtovat takže se dostanou domů někdy před půlnocí a ráno zase do práce a so,ne
a dostanou za to nějakých 3-4000kč a to budou rádi ptž když to budou mít špatně tak jim strhnou peníze!!!! A kdy budou chodit sčítat tak sami nevědí ptž to určuje vedoucí pošty podle počítače takže to co říkají v televizi není pravda!!! Jsou to ženský chudáci ani je pořádně neproškolily takže prosím buďte na ně milé nemají to jednoduché a vždy to odnesou Ti co za to vůbec nemůžou!!! Taky s tím sčítáním nesouhlasíme ale pokuta je 10000kč ![]()
Jackie píše:
To netvrdím. Tvrdím jen to, že po tom co jsem sbírala dost informací o sčítání lidu, bohužel neshledávám na tomto aktu pozitiva.
Jaké vidíš ty?
Náš stát si udělá jednoudché a rychlé statistiky na všechny potřebné věci, které po nás v dotazníku chce a z toho určitě budou nějaké pozitivní závěry a výsledky. Dostane totiž od každého z nás (ok, bezdomovci tam nejsou) 1formulář se vším, co potřebuje vědět, a nebude pracně vyhledávat na úřadech na každou osobu extra. A pokud to zařizuje Evropská unie, tak si nás jako ČR bude moci porovnat s ostatními státy, a třeba uvidíme, že na tom nejsme tak špatně(samozřejmě pouze v požadovaných údajích), jak si pořád většina z nás myslí
Mě osobně to zajímá (pokud budou výsledky sčítání opravdu veřejné), jak si stojíme. Nějakým trapným průzkůmům, kdy pár lidiček obejde 2-3města, kde se zeptá 100lidí a z toho dělá „obrovské“závěry, nevěřím. Vždy na tyto pouliční dotazníky odpovídá jen pár lidí......tato kace Sčítání by měla sand zajistit celorepublikovou účast (kromě několika %lidí).
Toto vše je samozřejmě jen má optimistická myšlenka ![]()
Ještě něco k té pokutě..........kéž by tento strach před pokutou při nevyplnění formuláře platil i na silnicích při dopravních přestupcích
Jen malá vsuvka po dnešní zkušenosti ze silnice ![]()
to nemůžou mají mít 2hod. rozmezí a pokud nebudete doma dostanete oznámení o druhém pokusu doručení formulářů,nebo si můžete formuláře vyzvednout na Vaší poště
eva valoi píše:
Chtěla jsem se zeptat, je-li možné odmítnou účast ve sčítání lidu. Nechápu, proč bych měla podávat o sobě více informací, než je nezbytně nutné. Každému občanu je při narození uděleno rodné číslo, dospělý člověk má občanský průkaz, trvalé bydliště. Proč s něčím takovým vůbec otravují???
Stačí se řídit tímto… ![]()
http://www.dfens-cz.com/view.php?…
M.
Marek_K píše:eva valoi píše:
Chtěla jsem se zeptat, je-li možné odmítnou účast ve sčítání lidu. Nechápu, proč bych měla podávat o sobě více informací, než je nezbytně nutné. Každému občanu je při narození uděleno rodné číslo, dospělý člověk má občanský průkaz, trvalé bydliště. Proč s něčím takovým vůbec otravují???Stačí se řídit tímto…
M.
luxus…diky Marku za uzitecny odkaz..zrovna dneska jsem premyslela jak to cely vochcat… ![]()
zoubky píše:Jackie píše:Asi žiji v jiné realitězoubky píše:To není pesimismus ale realismus
A hulíš dobrej matroš ![]()
Vtip, promiň ![]()
Mmch když dneska měl přijít komisař a i kdyby se nedobouchal, měl by nechat lístek ve schránce, že? Nic tu totiž není takže se na nás pěkně vy… ![]()