Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chuan, to máš pravdu..........a to je důvod se chovat jako oni ![]()
vendy111 píše:chuanitka píše:Taky to nechápu, ale oni si to umí tak hezky oduvodnit
Já prostě informace o sobě sděluji velmi nerada, na zabezpečení databáze nevěřím. A nechápu, k čemu je státu údaj, jestli je můj dům z cihel nebo tvárnic
http://www.czso.cz/…_data_slouzi
Haha. U téměř všech položek si dokážu představit, jak se to dá zjisti jinak ![]()
A některé mě přímo fascinují ![]()
Pouze ze sčítání lze zjistit počty žen na mateřské dovolené za obce či městské části, data se často využívají v Praze (ale i v jiných regionech) jako podklad pro plánování služeb pro maminky s malými dětmi (např. hospodyně docházející do domácností, hlídání dětí…).
To jako na sociálce (nebo na pracáku nebo čertví kam jsem to hlásila) neví, kolik mají žen na MD? ![]()
zoubky píše:
Chuan, to máš pravdu..........a to je důvod se chovat jako oni
To já nikde netvrdím. Ale tvrdím, že je to celé naprosto zbytečné
Údaje se při troše snahy dají zjistit úplně jinak.
Mě by ale hrozně zajímala otázka 7. bydliště mé matky v době mého narození. To je jako k čemu?
chuanitka píše:zoubky píše:To já nikde netvrdím. Ale tvrdím, že je to celé naprosto zbytečné
Chuan, to máš pravdu..........a to je důvod se chovat jako oniÚdaje se při troše snahy dají zjistit úplně jinak.
Samozřejmě že dají,ale to by tu snahu musel někdo mít.
vendy111 píše:chuanitka píše:Samozřejmě že dají,ale to by tu snahu musel někdo mít.zoubky píše:To já nikde netvrdím. Ale tvrdím, že je to celé naprosto zbytečné
Chuan, to máš pravdu..........a to je důvod se chovat jako oniÚdaje se při troše snahy dají zjistit úplně jinak.
Za levněji, než je toto ![]()
JInak bydliště tvé matky při narození, slouží např. pro statistiku, jak se mění migrace z měst nebo do měst před xx lety, kdy jsi se narodila. Nebo, zda dítě vysokoškoláka se přestěhovalo na vesnici nebo je taky VŠ atd atd atd ![]()
Prostě chtějí udlat statistiky z 1 papíru od každého člověka a ne shánět po každém úřadě různé věci
........to je to tak těžké pochopit ![]()
Příspěvek upraven 11.03.11 v 23:13
Pokud to po mně nechtějí každý den, ani každý rok, tak pořád nevidím problém to vyplnit na netu a hotovo…nj, v bankách nebo jinde, kde chceme peníze nebo nějakou pomoc, tak vyplňujeme cokoliv. Ale tady je to zdarma bez odměny, tak je to zatěžko:-(
zoubky píše:
Pokud to po mně nechtějí každý den, ani každý rok, tak pořád nevidím problém to vyplnit na netu a hotovo…nj, v bankách nebo jinde, kde chceme peníze nebo nějakou pomoc, tak vyplňujeme cokoliv. Ale tady je to zdarma bez odměny, tak je to zatěžko:-(
souhlas ![]()
Já tedy žasnu a zírám, co některým vadí…vždyť je to jednou za 10let!!!
Kolik by to asi tak stálo, kdyby se všechny ty informace získávaly z každého úřadu zvlášť??? ![]()
A co se týče otázky jestli mám doma připojení k internetu…už vidím toho udřeného pošťáka jak študuje každý arch jestli náhodou ten a ten nemá internet…k čemu mu jako taková informace bude??? A RČ má takový pošťák taky možnost zjistit i jinak..například při převzetí balíku atd.. ![]()
Takže pak nechápu tu hysterii okolo…
Vzhůru do sčítání ![]()
zoubky: Zkus dát třeba v práci výpověď a nenahlásit se na pracák, do měsíce máš doma ze ZP dopis o tom že neni znám plátce tvého pojistného a že je tvojí povinností ho doplatit. Neboj, stát si zrovna tohle hlídá, ZP je povinné a aspoň já tedy mezi sebou nemám žádné lidi kteří by ZP neplatili. Přijde mi, že to neplatí možná tak nějaký bezdomovci co žijou pod mostem.
Holky, já teda ještě nevím co je tam za otázky, ale co vás tak prudí? Vždyť je to anonymní a já osobně jsem zvědavá až zveřejněj nějaký ty výsledky ( třeba věk, vzdělání, počet dětí, národnost). Můj muž teda taky remcá a sdělil mi, že to vyplní nepravdivě, neb nikomu do něj nic není. ![]()
chuanitka píše:
To jako na sociálce (nebo na pracáku nebo čertví kam jsem to hlásila) neví, kolik mají žen na MD?
To asi jo, ale neví, kde doopravdy bydlí - o to jim jde, ne? ![]()
zoubky píše:
Asi tak
![]()
JančaK píše:
Holky, já teda ještě nevím co je tam za otázky, ale co vás tak prudí? Vždyť je to anonymní a já osobně jsem zvědavá až zveřejněj nějaký ty výsledky ( třeba věk, vzdělání, počet dětí, národnost). Můj muž teda taky remcá a sdělil mi, že to vyplní nepravdivě, neb nikomu do něj nic není.
Anonymní? ![]()
http://www.scitani.cz/…ypl_vzor.pdf