Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gabika píše:Nelisa píše:Proste nejaké to sčítanie fakt nechápem… nechápem, na čo má byť, veď predsa všetky údaje už niekde v štatistikách existujú, nie?lulje píše:Přesně tak, je to nepovinná kolonka. Ale to už bych se opakovala, když bych napsala, že je dobré nejprve si zjistit informace.Gabika píše:A mmch, keď tak veríte, že údaje nikto nezneužije… Nacisti vyhľadávali a vyhladzovali Židov na základe údajov zo sčítania, komunisti zase brali majetky na základe údajov zo sčítania… jo, jo, u nás má poctivosť a diskrétnosť tradíciu…Nechci kecat, ale myslím, že náboženskou příslušnost uvádět nemusíš. A hodnota tvého majetku tentokrát taky nikoho zajímat nebude.
Ale statistiky se mění dle změn u lidí, a lidi se mění každou chvíli
A hlavně, pokud se někde dělá nějaký průzkum na něco, tak není u celého národa.
Kruci, už abych měla ten formulář doma a mohla hrdě vypsat vše, co po mně stát chce
![]()
takhle vypada scitaci list osob http://www.scitani.cz/…ypl_vzor.pdf
to co mi vadi nejvic je kolonka pro rodne cislo.
ostatni bych klidne vyplnila, ale proc sdelovat rodne cislo
, do statistiky staci prece datum narozeni
lucie.t píše:
to co mi vadi nejvic je kolonka pro rodne cislo.
Hlavně, se tam píše, že máš nechat poslední číslo prázdné!!
myslíš,že by se někdo třeba pokusil zneužít tvoje rodný číslo a trefil by se napoprvé do té chybějící číslice? Pochybuju
A čísla za lomítkem nijak tajná nejsou, to si umí odvodit každej blbec podle data narození
Tak to rodný číslo nevyplnuj, nemusíš přece vyplnovat všechno ![]()
Michaelakkk píše:lucie.t píše:Hlavně, se tam píše, že máš nechat poslední číslo prázdné!!
to co mi vadi nejvic je kolonka pro rodne cislo.myslíš,že by se někdo třeba pokusil zneužít tvoje rodný číslo a trefil by se napoprvé do té chybějící číslice? Pochybuju
A čísla za lomítkem nijak tajná nejsou, to si umí odvodit každej blbec podle data narození
Tak to rodný číslo nevyplnuj, nemusíš přece vyplnovat všechno
To maj nechat prázdné ti, co maj jen trojmístné číslo. ![]()
A pokud bys třeba chtěla někdy v budoucnu své RČ tímto způsobem utajit - vo co, že tu poslední číslici uhádnu hned napoprvé
Všechna rodná čísla jsou totiž dělitelné 11 ![]()
Lenka76 píše:
Lucie.t:moje segra je postacka a dela scitani lidu.my zijeme taky v anglii,ale nas si vyplni sama. jeji kolegyne je rada,ze ji odpadnul barak..;-)samy postacky z toho nejsou moc nadseny, ale maji to nakazano. takze budte na ne hodny,oni za to nemuzou.
a tak zase na druhou stranu,finanční odměnu za to mají pěknou…taková brigádíčka k platu není vůbec k zahození ![]()
No já nevím, když si vezmu, kde všude po mně už v životě chtěli rodné číslo, tak nemám strach, že je nějak super utajené nebo bych mohla něco změnit tím, že ho nevyplním do sčítacího formuláře
![]()
nejen pro ty co zijou v zahranici:
http://vipchat.novinky.cz/…-drapal.html
Dobrý den, jak se mají zachovat lidé, kteří jsou dlouhodobě v cizině a o sčítání lidu ani nevědí. Děkuji za odpověď (ywou)
Odpověď: Dobrý den, pokud se zdržujete dlouhodobě v zahraničí a nebudete v ČR od 7. 3 do 20. 4. letošního roku, nemusíte se sčítání zúčastnit.
odpovídal místopředseda Českého statistického úřadu Stanislav Drápal
Teď z jiného soudku. K nám měl včera dojít sčítací komisař a nedošel. Trčeli jsme zbytečně doma. Dnes na dveřích bytovky omluva a náhradní termín
Člověk se přizpůsobí, trčí doma a nadočká se ![]()
bob2 píše:
Jsem zvědav (jestli se to vůbec někdy zveřejní)kam všude a komu se tyto údaje dostanou do rukou mimo eurostatu.Myslím že o takovou statistiku je celkem velký zájem jak ze strany obchodníků tak i podvodníků.Možná se zanedlouho spousta lidí bude divit jak „výhodné“ nabídky dostanou s předvyplněnými osobními údaji.Kdo bude odpovědný -jako vždy nikdo jistě by se vloudila nějaká chybička s kterou nikdo nepočítal
Souhlasím
Tak to jsem teda napnutá jak struna, jestli k nám někdo vůbec přijde
Jak už tu padlo, jestli si na to někdo vezme dovolenou a ono nic, tak to asi dost naštve… ![]()
Teď jsem se na ten náhradní termín dívala a dali nám ho v sobotu mezi 14.00 - 17.00
. Hm, tak celá bytovka bude kvůli nim sedět v sobotu odpoledne doma a čekat, jestli se náhodou dostaví
![]()
Alpaka píše:
Tak pro to doval na poštu a nemusíš na nikoho čekat.
Po tom, co jsme seděli doma a čekali, tak si tam dojdu…ale nevím, jestli mi dají formulář i pro přítele (máme společné trvalé bydliště). Pokud ne, tak by to nemělo pro nás význam.
Vy ste to vôbec nepochopili. Chcela som tým akurát povedať, že zneužiť sa dá všetko, i to, o čom si myslíš, že sa zneužiť nedá. Samozrejme, v dnešnej dobe už zrejme nikto nebude nikoho na základe údajov zo sčítania posielať „do plynu“, ale myslíš, že v tej dobe to vedeli, čo sa stane? Nevedeli, rovnako ani ty nemôžeš vedieť, čo sa tvojim údajmi stane.
Proste nejaké to sčítanie fakt nechápem… nechápem, na čo má byť, veď predsa všetky údaje už niekde v štatistikách existujú, nie?