Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taminka
no z údaju na jejich stránkach a ze zákona mi to tak vyplývá (ale zas na měsíc odjet kvůli takové…
)
a ještě mě zaujalo tohle http://www.dfens-cz.com/view.php?…
DevilAjka píše:gabi.design píše:Gabi, moc se nevytahujDevilAjka píše:U nás mezi 16 - 18, takže jsme na tom sakra dobře.vendy píše:Tak to máš ještě dobrý
Holky prosím vás a jak to je když mě komisař nezastihle doma? K nám mají přijít v neděli mezi 15- 19!!!!!! To teda jako fakt nehodlám sedět doma 4 hodiny, aby mi přinesdli papíry.. K nám mají přijít v době od 10 - 20 hoď.
, oni ti komisaři podle mě moc přesný nebudou, hodina sem, hodina tam, takže aby jste se jich vůbec ten den dočkali
Nojo vidíš, to mě nenapadlo. ![]()
Tak já to mám o něco lepší
nemusím čekat doma na žádného komisaře , mě ty papíry donesla pošťačka s důchodem a já si je mám vyplnit přes internet sama…tak se aspon nebudu nervovat a nebudu muset mít extra uklízíno
…Jo a holky, to jsem koukala jak puk, jak na těch sčítacích listinách byly už nějaké křížky předvyplněné( asi úřadem)…přesně kolik máme místnosti, dětí, a rodné čísla a dokonce čísla občanek…no to jsem čuměla, kde to všechno už dopředu vzali
![]()
Jj, copak Dfens
![]()
mati píše:
Taminka
no z údaju na jejich stránkach a ze zákona mi to tak vyplývá (ale zas na měsíc odjet kvůli takové…)a ještě mě zaujalo tohle http://www.dfens-cz.com/view.php?…
zoubky píše:Pettulle píše:Hmm, zajímavý, ale těžko uvěřitelný příspěvěk, že by se s nikým nebavila o svých příjmech(pochybuji, že tvůj zaměstnavatel nebo účetní je němá). Nikdy jsi nevykazovala své příjmy
Zoubky, lékař je něco úplně jinýho tam to chápu, i když už jsem tam taky dost dlouho nebyla, ke kadeřnici chodim, ale má za úkol mě stříhat a ne se mnou drbat a na něco jako je FB nechodim. Dotazníky jsem viděla. Do banky nechodim a k volbam taky ne, nevim koho bych jako měla podpořit, když jsou to všichni stejní … Jo, šla bych volit kdyby bylo koho, ale zatím jsem tam nikoho inteligentního neshledala. A jako ani tady se nezmiňuju o svých finančních transakcích a podobných intimnostech a přesto mi vadí ten formulář krom 2 čísel vyplnit! Máme 1 barák a bydlíme tam 3, to ke sčítání snad stačí ne a mj. tohle si můžou dohledat na úřadech, takže ono ani tak o sčítání nejde.Ani se nebavila s kamrádkou.....taky neumí 100% držet slovo mlčenlivosti
A myslíš, že by se dohledáváním na úřadech ušetřiloNebo, že by to bylo rychlejší
Já jsem se třeba nikdy nebavila o tom, kolik vydělávám s kamarádkami a už vůbec ne s jinými lidmi. Jo, účetní ví, jaký mám příjem, ale má podepsanou mlčenlivost a porušení by jí mohlo stát i místo. Info o mých příjmech poskytuje max. finančnímu úřadu při podávání daňového přiznání, takže proč bych to měla uvádět i jinde. Teď se to už neuvádí, dřív to naši uváděli. Jsem zvědavá, kdy k nám dorazí ten sčítací komisař, snad si nezvolí takové šílené rozmezí jako u některých z vás.
tak nám to take už přišlo asi před tydnem přijdou už 19.3. mezi 15 a 19 hod muj přitel bude dělat sčitaciho komisaře pro nemocnici kde pracuje. takže kolik je hospitalizovanych lidi v dany okamžik … jsem zvedavá jak to udělaji s JIP -kou
LucieHo píše:zoubky píše:Já jsem se třeba nikdy nebavila o tom, kolik vydělávám s kamarádkami a už vůbec ne s jinými lidmi. Jo, účetní ví, jaký mám příjem, ale má podepsanou mlčenlivost a porušení by jí mohlo stát i místo. Info o mých příjmech poskytuje max. finančnímu úřadu při podávání daňového přiznání, takže proč bych to měla uvádět i jinde. Teď se to už neuvádí, dřív to naši uváděli. Jsem zvědavá, kdy k nám dorazí ten sčítací komisař, snad si nezvolí takové šílené rozmezí jako u některých z vás.Pettulle píše:Hmm, zajímavý, ale těžko uvěřitelný příspěvěk, že by se s nikým nebavila o svých příjmech(pochybuji, že tvůj zaměstnavatel nebo účetní je němá). Nikdy jsi nevykazovala své příjmy
Zoubky, lékař je něco úplně jinýho tam to chápu, i když už jsem tam taky dost dlouho nebyla, ke kadeřnici chodim, ale má za úkol mě stříhat a ne se mnou drbat a na něco jako je FB nechodim. Dotazníky jsem viděla. Do banky nechodim a k volbam taky ne, nevim koho bych jako měla podpořit, když jsou to všichni stejní … Jo, šla bych volit kdyby bylo koho, ale zatím jsem tam nikoho inteligentního neshledala. A jako ani tady se nezmiňuju o svých finančních transakcích a podobných intimnostech a přesto mi vadí ten formulář krom 2 čísel vyplnit! Máme 1 barák a bydlíme tam 3, to ke sčítání snad stačí ne a mj. tohle si můžou dohledat na úřadech, takže ono ani tak o sčítání nejde.Ani se nebavila s kamrádkou.....taky neumí 100% držet slovo mlčenlivosti
A myslíš, že by se dohledáváním na úřadech ušetřiloNebo, že by to bylo rychlejší
Teď koukám na tvůj metřík (pokud je stále aktuální)…to by tě taky nemusel zastihnout doma, ale v porodnici ![]()
O mlčenlivosti a spolehlivosti některých lidí se nebudu dohadovat ![]()
zoubky píše:LucieHo píše:Teď koukám na tvůj metřík (pokud je stále aktuální)…to by tě taky nemusel zastihnout doma, ale v porodnicizoubky píše:Já jsem se třeba nikdy nebavila o tom, kolik vydělávám s kamarádkami a už vůbec ne s jinými lidmi. Jo, účetní ví, jaký mám příjem, ale má podepsanou mlčenlivost a porušení by jí mohlo stát i místo. Info o mých příjmech poskytuje max. finančnímu úřadu při podávání daňového přiznání, takže proč bych to měla uvádět i jinde. Teď se to už neuvádí, dřív to naši uváděli. Jsem zvědavá, kdy k nám dorazí ten sčítací komisař, snad si nezvolí takové šílené rozmezí jako u některých z vás.Pettulle píše:Hmm, zajímavý, ale těžko uvěřitelný příspěvěk, že by se s nikým nebavila o svých příjmech(pochybuji, že tvůj zaměstnavatel nebo účetní je němá). Nikdy jsi nevykazovala své příjmy
O mlčenlivosti a spolehlivosti některých lidí se nebudu dohadovat
To já taky ne, ono to záleží na každém konkrétním člověku. Vím o jedné paní, která kvůli tomu letěla, drbna no. Jj, právě, že zítra nastupuju do porodky, tak bude musete zastihnout někoho jiného
. Můj příjem zajímal kdysi jednu drbnu, já jí nakecala takové blbosti, že nespala snad týden. ![]()
Už jsem to našla, přijdou v neděli mezi 9-11, takže ideální…
Co se týče té finanční stránky, mně je akorát škoda těch formulářů, když to půlka lidí vyplní online a formulář vyhodí… Se to mohlo pořešit nějak jinak - třeba rozdávat jenom to číslo a formulář jenom tomu, kdo by chtěl. Ale stejně by jich asi muselo být víc a zbylo by…
Tak nevím, no ![]()
LucieHo píše:zoubky píše:To já taky ne, ono to záleží na každém konkrétním člověku. Vím o jedné paní, která kvůli tomu letěla, drbna no. Jj, právě, že zítra nastupuju do porodky, tak bude musete zastihnout někoho jinéhoLucieHo píše:Teď koukám na tvůj metřík (pokud je stále aktuální)…to by tě taky nemusel zastihnout doma, ale v porodnicizoubky píše:Já jsem se třeba nikdy nebavila o tom, kolik vydělávám s kamarádkami a už vůbec ne s jinými lidmi. Jo, účetní ví, jaký mám příjem, ale má podepsanou mlčenlivost a porušení by jí mohlo stát i místo. Info o mých příjmech poskytuje max. finančnímu úřadu při podávání daňového přiznání, takže proč bych to měla uvádět i jinde. Teď se to už neuvádí, dřív to naši uváděli. Jsem zvědavá, kdy k nám dorazí ten sčítací komisař, snad si nezvolí takové šílené rozmezí jako u některých z vás.Pettulle píše:Hmm, zajímavý, ale těžko uvěřitelný příspěvěk, že by se s nikým nebavila o svých příjmech(pochybuji, že tvůj zaměstnavatel nebo účetní je němá). Nikdy jsi nevykazovala své příjmy
O mlčenlivosti a spolehlivosti některých lidí se nebudu dohadovat. Můj příjem zajímal kdysi jednu drbnu, já jí nakecala takové blbosti, že nespala snad týden.
Tak já si hlavu s výší ého platu nedělám hlavu, protože nikdy nebyl vysoký, a nynější můj příjem znají všechny mámy na rodičovské dovče
Jen jsem chtěla říct, že mi opravdu nevadí vyplnit pár věcí. Možná je to tím, že jsme z malého města, bydlím tu od malička, znám spousty lidí, některé dosti důvěrně přes místní babky drbny (i když něčemu se věřit nedá), tak to moc neřeším ![]()
Jejda, tak to ti džím palečky, aby vše dopadlo v pohodě a mohla jsi do papírů připsat „šťastná maminka“ ![]()
Angua píše:
Už jsem to našla, přijdou v neděli mezi 9-11, takže ideální…Co se týče té finanční stránky, mně je akorát škoda těch formulářů, když to půlka lidí vyplní online a formulář vyhodí… Se to mohlo pořešit nějak jinak - třeba rozdávat jenom to číslo a formulář jenom tomu, kdo by chtěl. Ale stejně by jich asi muselo být víc a zbylo by…Tak nevím, no
Já to ale tak pochopila, že si převezmu formulář, jen v případě, že ho chci vyplnit, jinak vyplním na netu
A komisař si mě odšlkrtne, že se mnou mluvil............aha, tak to jsme špatně četla podmínky ![]()
Můžu se přiživit s dotazem?? Snad se vyjádřím srozumitelně ![]()
Jde o to, že já s malým máme TP u mých rodičů, manžel má zatím TP u své mámy, ale bydlí samozřejmě s námi. A teď jak máme vyplnit ty dotazníky??? Všichni tam, kde bydlíme nebo manžel musí vyplnit ty dotazníky, které přijdou ke tchýni??? Mě se to zdá logické tak, manžel tvrdí zas opak ![]()
Pettulle píše:
Máme 1 barák a bydlíme tam 3, to ke sčítání snad stačí ne a mj. tohle si můžou dohledat na úřadech, takže ono ani tak o sčítání nejde.
Já ti nevím, jak to kolikrát slyším nebo i čtu tady - rodinka, nesezdaný pár, každý má trvalý pobyt u rodičů, každý na jiném konci republiky, ale žijou v podnájmu na třetím konci, pomalu i děti mají každé jinde trvalý pobyt (přeháním
) - podle tohoto nezjistí nikdo nic (např. pokud je zajímá, kde ti lidi skutečně žijou - třeba kvůli potřebě školek nebo služeb pro seniory atd. Navíc si myslím, že to dohledávání by bylo dražší, než celé slavné sčítání a ještě s nejistým výsledkem… ![]()
zoubky píše:LucieHo píše:Tak já si hlavu s výší ého platu nedělám hlavu, protože nikdy nebyl vysoký, a nynější můj příjem znají všechny mámy na rodičovské dovčezoubky píše:To já taky ne, ono to záleží na každém konkrétním člověku. Vím o jedné paní, která kvůli tomu letěla, drbna no. Jj, právě, že zítra nastupuju do porodky, tak bude musete zastihnout někoho jinéhoLucieHo píše:Teď koukám na tvůj metřík (pokud je stále aktuální)…to by tě taky nemusel zastihnout doma, ale v porodnicizoubky píše:Já jsem se třeba nikdy nebavila o tom, kolik vydělávám s kamarádkami a už vůbec ne s jinými lidmi. Jo, účetní ví, jaký mám příjem, ale má podepsanou mlčenlivost a porušení by jí mohlo stát i místo. Info o mých příjmech poskytuje max. finančnímu úřadu při podávání daňového přiznání, takže proč bych to měla uvádět i jinde. Teď se to už neuvádí, dřív to naši uváděli. Jsem zvědavá, kdy k nám dorazí ten sčítací komisař, snad si nezvolí takové šílené rozmezí jako u některých z vás.Pettulle píše:Hmm, zajímavý, ale těžko uvěřitelný příspěvěk, že by se s nikým nebavila o svých příjmech(pochybuji, že tvůj zaměstnavatel nebo účetní je němá). Nikdy jsi nevykazovala své příjmy
O mlčenlivosti a spolehlivosti některých lidí se nebudu dohadovat. Můj příjem zajímal kdysi jednu drbnu, já jí nakecala takové blbosti, že nespala snad týden.
Jen jsem chtěla říct, že mi opravdu nevadí vyplnit pár věcí. Možná je to tím, že jsme z malého města, bydlím tu od malička, znám spousty lidí, některé dosti důvěrně přes místní babky drbny (i když něčemu se věřit nedá), tak to moc neřeším
Jejda, tak to ti džím palečky, aby vše dopadlo v pohodě a mohla jsi do papírů připsat „šťastná maminka“
To já taky nemám nic moc plat.
Ale takovou tu místní babku trošku poškádlit, to se musí, je to totiž hrozná semetrika
Ona věří všemu, teď už se po mě ptala i mého dědy a taťky a ti jí nakecali zase pěkné blbosti
Děkuji moc ![]()
zoubky píše:Angua píše:Já to ale tak pochopila, že si převezmu formulář, jen v případě, že ho chci vyplnit, jinak vyplním na netu
Už jsem to našla, přijdou v neděli mezi 9-11, takže ideální…Co se týče té finanční stránky, mně je akorát škoda těch formulářů, když to půlka lidí vyplní online a formulář vyhodí… Se to mohlo pořešit nějak jinak - třeba rozdávat jenom to číslo a formulář jenom tomu, kdo by chtěl. Ale stejně by jich asi muselo být víc a zbylo by…Tak nevím, no
A komisař si mě odšlkrtne, že se mnou mluvil............aha, tak to jsme špatně četla podmínky
Já jsem to tam tak kdesi četla… Najdu to ![]()
Jo, tu http://www.scitani.cz/…ormular.html
Budete potřebovat papírové formuláře, obsahující vstupní kódy nutné k přihlášení k on-line formuláři