Sčítání lidu – odmítnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1748
7.3.11 16:14

Taminka
no z údaju na jejich stránkach a ze zákona mi to tak vyplývá (ale zas na měsíc odjet kvůli takové… :mrgreen: )

a ještě mě zaujalo tohle http://www.dfens-cz.com/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.3.11 16:16
DevilAjka píše:
gabi.design píše:
DevilAjka píše:
vendy píše:
Holky prosím vás a jak to je když mě komisař nezastihle doma? K nám mají přijít v neděli mezi 15- 19!!!!!! To teda jako fakt nehodlám sedět doma 4 hodiny, aby mi přinesdli papíry.
Tak to máš ještě dobrý :-) . K nám mají přijít v době od 10 - 20 hoď. :pocitac:
U nás mezi 16 - 18, takže jsme na tom sakra dobře. :palec:
Gabi, moc se nevytahuj :-D , oni ti komisaři podle mě moc přesný nebudou, hodina sem, hodina tam, takže aby jste se jich vůbec ten den dočkali :mrgreen:

Nojo vidíš, to mě nenapadlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
7.3.11 16:23

Tak já to mám o něco lepší :mrgreen: nemusím čekat doma na žádného komisaře , mě ty papíry donesla pošťačka s důchodem a já si je mám vyplnit přes internet sama…tak se aspon nebudu nervovat a nebudu muset mít extra uklízíno :mrgreen: …Jo a holky, to jsem koukala jak puk, jak na těch sčítacích listinách byly už nějaké křížky předvyplněné( asi úřadem)…přesně kolik máme místnosti, dětí, a rodné čísla a dokonce čísla občanek…no to jsem čuměla, kde to všechno už dopředu vzali 8-o 8-o 8-o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
7.3.11 16:36

Jj, copak Dfens :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

mati píše:
Taminka
no z údaju na jejich stránkach a ze zákona mi to tak vyplývá (ale zas na měsíc odjet kvůli takové… :mrgreen: )a ještě mě zaujalo tohle http://www.dfens-cz.com/view.php?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
7.3.11 16:41
zoubky píše:
Pettulle píše:
Zoubky, lékař je něco úplně jinýho tam to chápu, i když už jsem tam taky dost dlouho nebyla, ke kadeřnici chodim, ale má za úkol mě stříhat a ne se mnou drbat a na něco jako je FB nechodim. Dotazníky jsem viděla. Do banky nechodim a k volbam taky ne, nevim koho bych jako měla podpořit, když jsou to všichni stejní … Jo, šla bych volit kdyby bylo koho, ale zatím jsem tam nikoho inteligentního neshledala. A jako ani tady se nezmiňuju o svých finančních transakcích a podobných intimnostech a přesto mi vadí ten formulář krom 2 čísel vyplnit! Máme 1 barák a bydlíme tam 3, to ke sčítání snad stačí ne a mj. tohle si můžou dohledat na úřadech, takže ono ani tak o sčítání nejde.
Hmm, zajímavý, ale těžko uvěřitelný příspěvěk, že by se s nikým nebavila o svých příjmech(pochybuji, že tvůj zaměstnavatel nebo účetní je němá). Nikdy jsi nevykazovala své příjmy :think: Ani se nebavila s kamrádkou.....taky neumí 100% držet slovo mlčenlivosti 8-)
A myslíš, že by se dohledáváním na úřadech ušetřilo :think: Nebo, že by to bylo rychlejší :nevim:

Já jsem se třeba nikdy nebavila o tom, kolik vydělávám s kamarádkami a už vůbec ne s jinými lidmi. Jo, účetní ví, jaký mám příjem, ale má podepsanou mlčenlivost a porušení by jí mohlo stát i místo. Info o mých příjmech poskytuje max. finančnímu úřadu při podávání daňového přiznání, takže proč bych to měla uvádět i jinde. Teď se to už neuvádí, dřív to naši uváděli. Jsem zvědavá, kdy k nám dorazí ten sčítací komisař, snad si nezvolí takové šílené rozmezí jako u některých z vás.

• Citovat
  • Upravit
752
7.3.11 16:45

tak nám to take už přišlo asi před tydnem přijdou už 19.3. mezi 15 a 19 hod muj přitel bude dělat sčitaciho komisaře pro nemocnici kde pracuje. takže kolik je hospitalizovanych lidi v dany okamžik … jsem zvedavá jak to udělaji s JIP -kou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.3.11 16:53
LucieHo píše:
zoubky píše:
Pettulle píše:
Zoubky, lékař je něco úplně jinýho tam to chápu, i když už jsem tam taky dost dlouho nebyla, ke kadeřnici chodim, ale má za úkol mě stříhat a ne se mnou drbat a na něco jako je FB nechodim. Dotazníky jsem viděla. Do banky nechodim a k volbam taky ne, nevim koho bych jako měla podpořit, když jsou to všichni stejní … Jo, šla bych volit kdyby bylo koho, ale zatím jsem tam nikoho inteligentního neshledala. A jako ani tady se nezmiňuju o svých finančních transakcích a podobných intimnostech a přesto mi vadí ten formulář krom 2 čísel vyplnit! Máme 1 barák a bydlíme tam 3, to ke sčítání snad stačí ne a mj. tohle si můžou dohledat na úřadech, takže ono ani tak o sčítání nejde.
Hmm, zajímavý, ale těžko uvěřitelný příspěvěk, že by se s nikým nebavila o svých příjmech(pochybuji, že tvůj zaměstnavatel nebo účetní je němá). Nikdy jsi nevykazovala své příjmy :think: Ani se nebavila s kamrádkou.....taky neumí 100% držet slovo mlčenlivosti 8-)
A myslíš, že by se dohledáváním na úřadech ušetřilo :think: Nebo, že by to bylo rychlejší :nevim:
Já jsem se třeba nikdy nebavila o tom, kolik vydělávám s kamarádkami a už vůbec ne s jinými lidmi. Jo, účetní ví, jaký mám příjem, ale má podepsanou mlčenlivost a porušení by jí mohlo stát i místo. Info o mých příjmech poskytuje max. finančnímu úřadu při podávání daňového přiznání, takže proč bych to měla uvádět i jinde. Teď se to už neuvádí, dřív to naši uváděli. Jsem zvědavá, kdy k nám dorazí ten sčítací komisař, snad si nezvolí takové šílené rozmezí jako u některých z vás.

Teď koukám na tvůj metřík (pokud je stále aktuální)…to by tě taky nemusel zastihnout doma, ale v porodnici :-D
O mlčenlivosti a spolehlivosti některých lidí se nebudu dohadovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
7.3.11 17:07
zoubky píše:
LucieHo píše:
zoubky píše:
Pettulle píše:
Teď koukám na tvůj metřík (pokud je stále aktuální)…to by tě taky nemusel zastihnout doma, ale v porodnici :-D
O mlčenlivosti a spolehlivosti některých lidí se nebudu dohadovat :wink:

To já taky ne, ono to záleží na každém konkrétním člověku. Vím o jedné paní, která kvůli tomu letěla, drbna no. Jj, právě, že zítra nastupuju do porodky, tak bude musete zastihnout někoho jiného :D. Můj příjem zajímal kdysi jednu drbnu, já jí nakecala takové blbosti, že nespala snad týden. :-D

• Citovat
  • Upravit
50725
7.3.11 17:14

Už jsem to našla, přijdou v neděli mezi 9-11, takže ideální…

Co se týče té finanční stránky, mně je akorát škoda těch formulářů, když to půlka lidí vyplní online a formulář vyhodí… Se to mohlo pořešit nějak jinak - třeba rozdávat jenom to číslo a formulář jenom tomu, kdo by chtěl. Ale stejně by jich asi muselo být víc a zbylo by… :think: Tak nevím, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.3.11 17:15
LucieHo píše:
zoubky píše:
LucieHo píše:
zoubky píše:
Pettulle píše:
To já taky ne, ono to záleží na každém konkrétním člověku. Vím o jedné paní, která kvůli tomu letěla, drbna no. Jj, právě, že zítra nastupuju do porodky, tak bude musete zastihnout někoho jiného :D. Můj příjem zajímal kdysi jednu drbnu, já jí nakecala takové blbosti, že nespala snad týden. :-D

Tak já si hlavu s výší ého platu nedělám hlavu, protože nikdy nebyl vysoký, a nynější můj příjem znají všechny mámy na rodičovské dovče :lol: Jen jsem chtěla říct, že mi opravdu nevadí vyplnit pár věcí. Možná je to tím, že jsme z malého města, bydlím tu od malička, znám spousty lidí, některé dosti důvěrně přes místní babky drbny (i když něčemu se věřit nedá), tak to moc neřeším :wink:
Jejda, tak to ti džím palečky, aby vše dopadlo v pohodě a mohla jsi do papírů připsat „šťastná maminka“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.3.11 17:17
Angua píše:
Už jsem to našla, přijdou v neděli mezi 9-11, takže ideální…Co se týče té finanční stránky, mně je akorát škoda těch formulářů, když to půlka lidí vyplní online a formulář vyhodí… Se to mohlo pořešit nějak jinak - třeba rozdávat jenom to číslo a formulář jenom tomu, kdo by chtěl. Ale stejně by jich asi muselo být víc a zbylo by… :think: Tak nevím, no :lol:

Já to ale tak pochopila, že si převezmu formulář, jen v případě, že ho chci vyplnit, jinak vyplním na netu :think: A komisař si mě odšlkrtne, že se mnou mluvil............aha, tak to jsme špatně četla podmínky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
7.3.11 17:18

Můžu se přiživit s dotazem?? Snad se vyjádřím srozumitelně :mrgreen:

Jde o to, že já s malým máme TP u mých rodičů, manžel má zatím TP u své mámy, ale bydlí samozřejmě s námi. A teď jak máme vyplnit ty dotazníky??? Všichni tam, kde bydlíme nebo manžel musí vyplnit ty dotazníky, které přijdou ke tchýni??? Mě se to zdá logické tak, manžel tvrdí zas opak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
7.3.11 17:20
Pettulle píše:
Máme 1 barák a bydlíme tam 3, to ke sčítání snad stačí ne a mj. tohle si můžou dohledat na úřadech, takže ono ani tak o sčítání nejde.

Já ti nevím, jak to kolikrát slyším nebo i čtu tady - rodinka, nesezdaný pár, každý má trvalý pobyt u rodičů, každý na jiném konci republiky, ale žijou v podnájmu na třetím konci, pomalu i děti mají každé jinde trvalý pobyt (přeháním :wink: ) - podle tohoto nezjistí nikdo nic (např. pokud je zajímá, kde ti lidi skutečně žijou - třeba kvůli potřebě školek nebo služeb pro seniory atd. Navíc si myslím, že to dohledávání by bylo dražší, než celé slavné sčítání a ještě s nejistým výsledkem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
7.3.11 17:22
zoubky píše:
LucieHo píše:
zoubky píše:
LucieHo píše:
zoubky píše:
Pettulle píše:
To já taky ne, ono to záleží na každém konkrétním člověku. Vím o jedné paní, která kvůli tomu letěla, drbna no. Jj, právě, že zítra nastupuju do porodky, tak bude musete zastihnout někoho jiného :D. Můj příjem zajímal kdysi jednu drbnu, já jí nakecala takové blbosti, že nespala snad týden. :-D
Tak já si hlavu s výší ého platu nedělám hlavu, protože nikdy nebyl vysoký, a nynější můj příjem znají všechny mámy na rodičovské dovče :lol: Jen jsem chtěla říct, že mi opravdu nevadí vyplnit pár věcí. Možná je to tím, že jsme z malého města, bydlím tu od malička, znám spousty lidí, některé dosti důvěrně přes místní babky drbny (i když něčemu se věřit nedá), tak to moc neřeším :wink:
Jejda, tak to ti džím palečky, aby vše dopadlo v pohodě a mohla jsi do papírů připsat „šťastná maminka“ :kytka:

To já taky nemám nic moc plat. :-) Ale takovou tu místní babku trošku poškádlit, to se musí, je to totiž hrozná semetrika :-D Ona věří všemu, teď už se po mě ptala i mého dědy a taťky a ti jí nakecali zase pěkné blbosti :D Děkuji moc :dance:

• Citovat
  • Upravit
50725
7.3.11 17:32
zoubky píše:
Angua píše:
Už jsem to našla, přijdou v neděli mezi 9-11, takže ideální…Co se týče té finanční stránky, mně je akorát škoda těch formulářů, když to půlka lidí vyplní online a formulář vyhodí… Se to mohlo pořešit nějak jinak - třeba rozdávat jenom to číslo a formulář jenom tomu, kdo by chtěl. Ale stejně by jich asi muselo být víc a zbylo by… :think: Tak nevím, no :lol:
Já to ale tak pochopila, že si převezmu formulář, jen v případě, že ho chci vyplnit, jinak vyplním na netu :think: A komisař si mě odšlkrtne, že se mnou mluvil............aha, tak to jsme špatně četla podmínky :nevim:

Já jsem to tam tak kdesi četla… Najdu to :think:
Jo, tu http://www.scitani.cz/…ormular.html

Budete potřebovat papírové formuláře, obsahující vstupní kódy nutné k přihlášení k on-line formuláři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová