MMB - neumím s tím - pomoc!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.3.11 22:15

Velký anonymus :-D

lemaz píše:
Už tam toho moc nemá. Vykoupila jsem. Co kdyby náhodou se zadařilo, ne? Tak pak budu připravená. Vyperu, vyžehlím a kdyby náhodou nic, tak to celé někomu daruji.
Jenomže ono se zadaří!!!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

tahle vopice prostě poznala kdo je ten strašně „záááhadnej“ anonym :mrgreen: a hned tam zkoupila polovinu věcí.

Takže holky je tam teď docela prd, ale budu třídit dál. Napíšu si vaše nicky a když tam bude něco pěknýho, bídnu nejdřív vám a samo za levnějc, já na tom vydělat fakt nepotřebuju, ale to co za to dostanu dostane Verunka (ha, teď jsem se asi prozradila :mrgreen: ) do kasičky :wink:

• Citovat
  • Upravit
48576
9.3.11 22:22

Já mám jednu hvězdu.Věci dost drahé a prodává se.Máš značky co letí?Adidas,puma,next,nike,jinak se nic neprodává,ale tohle mi frčí furt i když to mám drahé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.11 22:25

díky za komentáře i za zájem… :dance: :hug:

• Citovat
  • Upravit
48576
9.3.11 22:28

Pro mimčo nic nepotřebuju,ale už vyhlížím nějakej deníček.
Lemaz miruš tak co bude? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.3.11 22:30

Já jsem tam dala body od Lindexu a už je tam mám měsíc :roll: Takže jsem taky obchodnice na prd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.3.11 22:31
Kamča.dalmatinka píše:
Lemaz miruš tak co bude? :lol:

U mě není čas na psaní deníčků a krom toho, poslední už neměl takový úspěch, takže začnu přemýšlet nad nějakým jiným tématem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
9.3.11 22:39
Kamča.dalmatinka píše:
:mrgreen: no , když já jsem nějak bez inspirace. Lemaz docela píšeeee!!! :pankac: :palec: Já už nějak ne no :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
9.3.11 22:40
lemaz píše:
Kamča.dalmatinka píše:
U mě není čas na psaní deníčků a krom toho, poslední už neměl takový úspěch, takže začnu přemýšlet nad nějakým jiným tématem.

jak že neměl? co kecáááš? :lol: Měl!!! :-P Já když tě vidim u deníčku, tak nechám všeho a hned hltám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.3.11 22:42
MirušeProdigy píše:
lemaz píše:
Kamča.dalmatinka píše:
jak že neměl? co kecáááš? :lol: Měl!!! :-P Já když tě vidim u deníčku, tak nechám všeho a hned hltám :dance:

„když se daří, tak se daří III.“ - neměl. přemýšlím nad něčím jiným, ale pořád se v tom hrabu jestli ano nebo nee. Hodně by to vybočovalo od porodů, snaženíčka apod. A nevím, jestli by se to setkalo s úspěchem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.3.11 22:45

Lemaz mě se líbil moc moc moc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
10.3.11 18:21

Jde o blbost, ale nechapu, proc tu chybi jeden muj komentar … :think: Jako slo o blbost, jen jsem napsala Mirce, ze se stejne prozradila - se smajlikem, a ted koukam, ze muj komentar tu neni, zato Mirky „prozrazujici“ prispevek je anonymni … to admin opravuje takovyhle ptakoviny? :lol:
No nic, to bych se mela zeptat asi jeho/ji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.11 20:58
nakukovatelka píše:
Jde o blbost, ale nechapu, proc tu chybi jeden muj komentar … :think: Jako slo o blbost, jen jsem napsala Mirce, ze se stejne prozradila - se smajlikem, a ted koukam, ze muj komentar tu neni, zato Mirky „prozrazujici“ prispevek je anonymni … to admin opravuje takovyhle ptakoviny? :lol:
No nic, to bych se mela zeptat asi jeho/ji :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a mě opravil na anonyma…myslim :mrgreen: dobrá práce adminiiiiii :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.11 20:59

Se divim že to nesmazali hned, když jsem vlastně dělala reklamu svým věcičkám co chci prodat, ale to nebylo úmyslem, proto jsem se hodila do anonymity. Kdo moh tušit, že mě Lemaz pozná a že vy ostatní si řeknete o SZ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4181
10.3.11 21:57
Anonymní píše:
Se divim že to nesmazali hned, když jsem vlastně dělala reklamu svým věcičkám co chci prodat, ale to nebylo úmyslem, proto jsem se hodila do anonymity. Kdo moh tušit, že mě Lemaz pozná a že vy ostatní si řeknete o SZ :mrgreen:

A neblbne to nejak ? Vzdyt i ted jsi anonymni :think:
My Te poznali asi hlavne proto, ze Tvuj druhy prispevek anonymni nebyl,asi jsi zapomnela odkliknout. Tak jsem to jen tak z legrace okomentovala.. ja myslim, ze tu mozna řádi nejaka chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.3.11 23:21

Tak anonymní je přeci záměrně né.To není chyba.
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová