Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Mám zákaznickou kartičku z Dm drogerie už asi přes rok anechodí mi kupony, nevíte někdo co s tím? A taky bych se chtěla zeptat jak můžu využívat body, které tam mám. Děkuji za odpovědi
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kupony myslíš normální, nebo Baby bonus? Ty normální ti nechodí, ty si právě „nakoupíš“ za ty body na kartě, a jestli je problém s Baby bonusem, tak nejlíp asi napsat nebo zavolat ![]()
Ne ani časopis, mám už tu kartičku přes rok a mám tam celkem hodně těch bodů
Mě taky nic nechodí a přitom tam mám bodů asi celkem hodně, mojí mámě chodí i když tam nakoupí jednou za uherák. Fakt nechápu ten systém
A taky nechápu, že tu v Praze mi nikdy prodavačka nic nenabídne a byla jsem v DM v Třebíči a prodavačka mi dala takovou tu šekovou knížečku se slevama. Nějak tomu nerozumím ale zas jsem líná po tom pátrat ![]()
Já tomu taky nějak nerozumím, pro ten baby bonus se musí asi něco vyplnit nebo či já vím. Napsala jsem tam email,tak uvidím =) my už máme rok tak už jsme toho asi hodně prošvihli,ale až včera jsem zjistila, že vůbec nějaký baby bonus existuje a to tam nakupujeme často (mimochodem v Ostravě)
Pro baby program se musí vyplnit přihláška a potom chodí každých 6 měsíců od narození až do 3 let knížka se slevama pro děti. Pokud chcete slevovou knížku, tak si přímo v prodejně musíte vytisknout kupon na tom jejich automatu a knížku se slevama dostanete - je buď za 50 nebo 150 bodů.
jinak mi několikrát za rok (nevím kolikrát) chodí od nich dopis a bývá tam pár kuponků ![]()
Už jsem na to na dm stránkách přišla, ale chtějí tam kopii rodného listu a to se mi zrovna nelíbí =(
stačí když to vyplníš v prodejně a ukážeš rodný list prodavačce a nemusíš mít žádnou kopii
Trolíci píše:
Už jsem na to na dm stránkách přišla, ale chtějí tam kopii rodného listu a to se mi zrovna nelíbí =(
Nebo si ho vyfotíš foťákem a v počítači třeba v Malování začerníš všechny údaje, necháš jen jméno a datum narození.
Tak, rodná čísla nikdo vidět nemusí. Sami to myslím i někde uvádějí.
AnastazieB píše:Trolíci píše:Nebo si ho vyfotíš foťákem a v počítači třeba v Malování začerníš všechny údaje, necháš jen jméno a datum narození.
Jinak počet bodů je možné zjistit i na jejich webu po zadání čísla karty.
ahoj, po mně teda rodný list nechtěli, jen jsem vyplnila ten jejich lístek a dostala slevovou knížku a další mi už prý přijde. a kuponky mi ale taky nechodí
zato manželovi, který tam nakoupil jednou a prodavačka ho asi ukecala na kartu, chodí…nechápu ![]()
Já jsem jenom poslala email, kdy se mi narodil malej, RL nechtěli a kuponky chodí. ![]()
Tohle mi zaslali
Vážená paní …,
děkujeme za Váš zájem o náš věrnostní program dm babybonus.
Do programu dm babybonus se můžete zaregistrovat jako nastávající maminka nebo už s narozeným miminkem a to buď na prodejně, pomocí papírového formuláře nebo na našich internetových stránkách www.dm-drogeriemarkt.cz. K registračnímu formuláři přiložíte kopii rodného listu dítěte. Po úspěšné registraci Vám bude zaslána slevová knížka dle aktuálního věku Vašeho dítěte.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat