Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
máte někdo zkušenost jak s klasickým jednofázovým gelem tak s akrygelem? Nyní jsem spotřebovala gel, který mi poslali se sadou na gelovky. Zkušeností zatím moc nemám. Dělala jsem je všehovšudy 8×, a dost brzy opadaly…
Chci si nyní dokoupit gel, ale nevím jaký. A hlavně nějaký, který fakt drží…
Předem díky za tipy…
ahoj, zrovna jsem chtěla založit stejnou diskuzi, taky jsem dostala gel se sadou a moc nedrží
vynikající je jednofázový gel eník od enii nails. Dělám si nehty doma sama, od nehtařek pořád lítaly, teď si kupuju tenhle jeden konkrétní, a nehty drží 5 týdnů. je hustý, dobře se s ním modeluje. Stojí 300,– těch 10ml.
nyní mám FSM je docela dobrý(koupila jsem ho jako nouzovku za cca 150Kč a koukám, že drží) Jinak mám bezva zkušenosti s lioncosmetic-nejsou drahý a ty gely jsou podle mne, dobrý.
Jinak asi opravdu hodně udělá zapečení. Mám 4zářivky a před dovolenou jsem tam ty drápy nechala „opéct“ dvakrát nehty se nepustily ani za 8týdnů:-)
jj, já doma lampu mám. 4zářivková se dá sehnat do 800Kč. Takže doma dělané nehty se podle mého finančně i časově vyplatí.
Tak děkuju za rady… Jak tak koukám, je taky možný, že nechávám krátce zapéct… Zkusím asi ty enii…Tak jsem zvědavá;-)
Taky se mi to stává, vyzkoušela jsem už asi 4 druhy gelů, mám nail prep, odmašťovače, různý vychytávky a pořád se to loupe nebo odchlipuje
zapíkám každou ruku 4min, je to málo?
zanetka2712 píše:
ewu 4 je tak akorát
Tak pak je asi chyba v postupu nebo gelu ![]()
Můžete mi prosím někdo, komu gel pěkně drží napsat přesný postup a značku gelu?
díky
Holky a jak postupujete?
Důležité je nehet dobře připravit - zbrousit a pořádně odmastit.
Pokud dáváte jen jednu silnou vrstvu gelu, tak by to měl být jednofázový.
Jestli to nedrží, zkuste dát prvně slabounku vrstvu, vytvrdit do lampy a pak teprve modelovat C oblouk. Často bývá problém právě v tom Céčku, když se nepovede, nehet nepruží a gel popraská.
Chyb tam může být mnohem více.
A dáváš tu slabou základní vrstvu? Máš nehet dobře zbroušený i po stranách? Nezatéká ti gel na kůžičku?
Používáš Primer?
To vše ovlivňuje přilnavost gelu
.
Těžko takhle soudit na dálku. Nemůžeš hodit foto?