UV gel, který drží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5463
7.1.13 13:20

To, že lepí je výpotek, který se musí otřít čističem gelu.
Jinak při modeláži se postupuje takto připraví se nehet zmatní odstraní se blanka. Poté se na nese primer ultrabond( pro lepší přilnutí gelu) poté se dá jedna slabá vrstva gelu 1.fáze potom se dá modelační vrstva udělá se cé oblouk 2.vrstva a poté se dá 3.vrstva lesk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mishel.info
8.1.13 08:50

...

Chtěla jsem se zeptat, při té 1. a 2. fázi můžu použít stejný podkladový gel pink že? nebo jsou na každou fázi odlišené? já dělám nehty tak půl roku a dělám vždy jen dvě fáze. 1. dám podkladový UV pink gel, poté zdobím a pak vrchní gel. Zkusím kdyžtak jak jste tady psali ten podkladový gel rozdělit na dvakrát. Jednou tenkou vrstvičku a poté větší a vytvaruji to céčko :)

• Citovat
  • Upravit
5463
8.1.13 16:15

Většinou podkladový gel je hodně řidký (jako by se ten nehet jen nalakuje) a pak se dává modelák. Jsou i gely, který se používají na všechny 3 fáze. Jeden gel a dá se použít jako podkladový, tak modelák i jako lesk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
20.1.13 17:48
@veronika702 píše:
Dobrý den chtěla jsem se optat kamarádka mě učila jak dělat gelové nehty a používala pouze jeden gela to ebd transparent uv gel a používala ho jako podkladová vrstva i jako vrchní gel, pro dobré zkušenosti jsem si ho pořídila, ale v mé uv lampě pořád lepí a nedrží :/ proto jsem se chtěla optat jaký typ gelu používate a také zda se používá pouze 1 fáze gelu podkladová vrstva pak se dají ozdoby či gely a pak vrchní gel. Pořád mi všichni píší že jsou 3 fáze a bohužel nevím jak to myslí:/ děkuji za rady :)

Nejlepší asi bude si zajít na kurz, nebo aspoň něco přečíst. Jsou dva druhý gelů, jeden jednofázový, druhý třífázový, tzn že má 3 kelímky, první je podklad, druhý stavba, třetí lesk. Jednofázové gely splňují všechny tyto tři funkce a pokud je problém, že gel lepí :mrgreen: takt o chce opravdu kurz, protože nevědět, že gel má výpotek (kromě vrchních gelů bez výpotku) a dělat si nehty sama doma je fakt přinejmenším o zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
20.1.13 17:50
@Mishel.info píše:
Chtěla jsem se zeptat, při té 1. a 2. fázi můžu použít stejný podkladový gel pink že? nebo jsou na každou fázi odlišené? já dělám nehty tak půl roku a dělám vždy jen dvě fáze. 1. dám podkladový UV pink gel, poté zdobím a pak vrchní gel. Zkusím kdyžtak jak jste tady psali ten podkladový gel rozdělit na dvakrát. Jednou tenkou vrstvičku a poté větší a vytvaruji to céčko :)

podkladovým gelem se stavba nehtu rozhodně udělat nedá, doporučuji zakoupit stavební gel, nebo jednofázový gel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.1.13 20:20

Luuca915

Zdravím ;)máte někdo zkušenosti s uv gelem, který by vydržel i těm ženám, které si často máchají ruce ve vodě? Jedna moje kamarádka má práci, kde neustále musí mít ruce ve vodě (mytí nádobí aj.. ) a já nevím, který uv gely by držel skvěle. Mám zkušenosti s uv gelem od značky Eni nails (podklad, make up gel a tom gel) a pote ještě s čirým uv gelem od značky Platinum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
21.1.13 20:28

@Luuca915 Pokud znáte Enii nails, tak si kupte akrygel a určitě bude po problému :_)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.1.13 14:21

A nežloutne moc? A to je jednofázový gel? :)Jsem zvyklá dělat tři fáze. právě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
22.1.13 14:29

@Luuca915 nežloutne vůbec, nemá proč a klidně můžeš použít podklad, stavbu udělat akrygelem a lesk jaký jsi zvyklá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.1.13 14:33

Paráda, zkusím to. Moc děkuji za radu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.1.13 14:34

A zapéká se tedy normálně hjako uv gely, že? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.1.13 15:29

Dívala jsem s ena stránky Enii nails… není ten akrygel na nehtech růžový? Na obrázku je mírně narůžovělý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
22.1.13 20:41

Můžete sem dát prosím link na ten akrylgel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
22.1.13 21:30

@Luuca915 @Ewule0712 http://www. enii-nails. cz/vyhledavani. php? katalog-hledany-string=UV+Akrygel
na nehtu je normální, jen má takovou barvičku, polymerizuje se v UV lampě po dobu 3 minut na jednu vrstvu jako všechny Enii gely :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabikax
26.7.13 03:03

all

Ja pouzivam no name gely a som s nimi spokojna, od kamuflaze, stavebneho az po farebne, pekne drzia, nezltnu, nepraskaju…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml