UV gel, který drží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3627
30.8.11 12:34

Proto dělám základní tenkou vrstvu, pak větší a pak ještě jednou domodeluju jen střed, aby bylo C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
30.8.11 13:40

TO SE MŮŽE JEDNORÁZOVÝM TAKHLE NA VÍCEKRÁT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
30.8.11 13:52
zanetka2712 píše:
TO SE MŮŽE JEDNORÁZOVÝM TAKHLE NA VÍCEKRÁT?

ale to je jednofázový gel ne jednorázový 8-o Takže ano, může a dokonce, pokud to holt po první vrstvě nevypadá pěkně a je třeba to domodelovat, tak dokonce „musí“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
30.8.11 14:45

hami tak promin jsem se spletla :mrgreen:
no tak už vím pro příště :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
30.8.11 15:43

Holky ten gel z mmb je klasický no name gel, takže pozor na to, u něj vám nepomůže ani 100% modeláž.
U té fotky nehtů jde vidět, že je nehet špatně připraven, musí být jakoby poprášený moukou a samozřejmě dostatečně oprášený. Pamatujte, že čím víc tekutin, tím hůř, za mě rozhodně používejte super stick - přilnavač gelu…
Je na vás, kolik vrstev jednofázovým gelem uděláte, plní všechny funkce - jen tím ztrácíte čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
30.8.11 17:41
zanetka2712 píše:
hami tak promin jsem se spletla :mrgreen:
no tak už vím pro příště :palec:

Jejda, mně se nemusíš omlouvat… Ale byl to takový kuriózní omyl, že Tě ten název přivedl na zcestí, že se může používat jen v jedné vrstvě :-) Se stane :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
30.8.11 17:44
Angelina987 píše:
Holky ten gel z mmb je klasický no name gel, takže pozor na to, u něj vám nepomůže ani 100% modeláž.

Já bych s no name gely úplně neházela flintu do žita. Koupila jsem si u Vietnamců bílý na francii a jeden třpytivý na zdobení a jsou super. Plánuju si tam teď koupit i bezbarvý jednofázový, jsem zvědavá, zda bude držet. Zatím mám jen pozitivní zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
30.8.11 19:35
Angelina987 píše:
U té fotky nehtů jde vidět, že je nehet špatně připraven, musí být jakoby poprášený moukou a samozřejmě dostatečně oprášený. Pamatujte, že čím víc tekutin, tím hůř, za mě rozhodně používejte super stick - přilnavač gelu…
Je na vás, kolik vrstev jednofázovým gelem uděláte, plní všechny funkce - jen tím ztrácíte čas :nevim:

pokud myslíš tu mou fotku, tak nerozumím výrazu poprášený moukou, kde? to je hotový nehet, proto se leskne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
31.8.11 07:41
Ewule0712 píše:
pokud myslíš tu mou fotku, tak nerozumím výrazu poprášený moukou, kde? to je hotový nehet, proto se leskne :)

Tak to jsem taky nepochopila :think:.
Na hotových nehtech už to zbroušení přeci nemá být vidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
5.9.11 16:01

Hamika: jde o to, že no name gely nemají přesné složení z hlediska bezpečnosti k ploténce nehtu, ale to nechámna každé z vás, rozhodně to nebudu vymlouvat, ale mě by přes práh nevešly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
5.9.11 16:02

Jéé holky nemyslela jsem ve finále, to je dobře, myslela jsem, že tak má vypadat před nanesením gelu, tím poznáš, že je nehet dokonale připraven na modeláž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
6.9.11 10:48
Angelina987 píše:
Hamika: jde o to, že no name gely nemají přesné složení z hlediska bezpečnosti k ploténce nehtu, ale to nechámna každé z vás, rozhodně to nebudu vymlouvat, ale mě by přes práh nevešly :mrgreen:

aha, tak to je možný, to mě nenapadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzka247
11.10.11 13:27

UV gel Enii nails

Ahoj jen se chci zeptat, používám při nehtové modeláži jednofázový gel Enii perfekt pink. Jako první dám tenkou vrstvu tohoto gelu,dám zapéct,druhou vrstvou modeluji C,zapeču a nakonec dám vrchni Enii Top gel. A stírám výpotek. Přesto se mi nehty zdají málo lesklé. Poradila by jste mi něco pro vyšší lesk? :lol:

• Citovat
  • Upravit
5320
11.10.11 13:33
Zuzka247 píše:
Ahoj jen se chci zeptat, používám při nehtové modeláži jednofázový gel Enii perfekt pink. Jako první dám tenkou vrstvu tohoto gelu,dám zapéct,druhou vrstvou modeluji C,zapeču a nakonec dám vrchni Enii Top gel. A stírám výpotek. Přesto se mi nehty zdají málo lesklé. Poradila by jste mi něco pro vyšší lesk? :lol:

ahoj, já používám tento lesk: http://www.expa-nails.cz/…eteckem_p835 a jsem s ním moc spokojená. Dokonce můj předdůchodový kolega se mě v práci ptal, čím to je, že mám tak krásně lesklé nehty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
11.10.11 16:23
Zuzka247 píše:
Ahoj jen se chci zeptat, používám při nehtové modeláži jednofázový gel Enii perfekt pink. Jako první dám tenkou vrstvu tohoto gelu,dám zapéct,druhou vrstvou modeluji C,zapeču a nakonec dám vrchni Enii Top gel. A stírám výpotek. Přesto se mi nehty zdají málo lesklé. Poradila by jste mi něco pro vyšší lesk? :lol:

Ahoj Zuzko,
to mě na enii gelu taky štve… Nehty zůstavají celkem matný, tak si, když mám nehty hotový, ještě dávám bezbarvý lak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí