Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
zbrousím, očistím cleanerem, dám primer po cca 1-2min nalepím nehet, zbrousím, na zbytek přírodního nehtu dám nail prep, tenká vrstvá gelu, 4min v lampě, pak tlustší vrstva, pak ještě domodeluji céčko, očistím výpotek, zbrousím, nalakuju a pak vrchní vrstva gelu.
Ahojky, jsem profesionální nehtařka a jako první bych řekla, že nejsou špatné a dobré gely. všechny gely, které jsou určené pro profesionální použití musí splňovat určitá kritéria. Já za svou osobu rozhodně doporučím značku enii-nails. Jakuž někdo psal, je hodně důležitá příprava nehtu. Pokud budete mít k enii nějaký dotaz, nebo dotaz k modeláži, klidně pište, ale rozhodně doporučuju navštívit alespoň jednodenní kurz ![]()
ahoj, já doporučuji od Expa nails jednofázový gel Miláček. Nehty si dělám sama, na žádném kurzy jsem nebyla, zapékám 2 minuty a nikdy se mi nestalo, že by mi nehet popraskal nebo se odchlípnul.
aha tak dělám teda chybu já dělám jednorázovým a dávám jen jednu vrstvu
v tom je asi ten problém, že jo?
zanetka2712 píše:
aha tak dělám teda chybu já dělám jednorázovým a dávám jen jednu vrstvuv tom je asi ten problém, že jo?
Zkus nejdřív dát slabounkou vrstvu, zapéct na minutku a pak teprve modelovat.
Ewule0712 píše:
Já na kurzu byla a stejně to nedrží
A nemůžeš hodit fotku?
Holky důležité je i u jedfázového dát první vrstvu slabou, vytvrdit dvě minutky, potom nestírat výpotek a vymodelovat C oblouk, vytvrdit 4 minutky, setřít, obrousit, zdobit…
nebo, že by to bylo lepidlem na tipy? že by nedržel tip a tím se hýbal gel?
Myslíš na tom prostředníčku? Tam mi to připadá jako klasicky odfouknutý gel
. Když gel zateče na kůžičku, pak nehet malinko odroste, tak se tam dostane vzduch a odchlípne se to.
Tip je na nehtu max. do 2/3, tím to asi nebude. Kdyby nedrželo lepidlo, sloupl by se celý tip i s gelem
Tak to se stává právě
No nemám fotku už poškozených odloupaných nehtů, tyto jsou vyfocené po dodělání.
Nehet se mi prostě sloupne celý s tipem a celým gelem, což by mělo být špatným odmaštěním, ale když odmašťuji prepem a pak i primerem?
![]()
Ještě bys ho mohla mít málo zbroušený nehet
nebo dávat lepidla moc. Nebo je zkrátka to lepidlo šunt
, což se mi taky stalo, když mi došlo moje používané, tak jsem dala nějaké starší a vůbec to nedrželo
.
Mám dobrou zkušenost s tímhle lepidlem ![]()
no zbrousím to tak, aby se nehet neleskl, zase ho nechci pilovat moc, pak se ty nehty moc ztenčí. Vyzkouším jiné lepidlo a jiný gel asi, mám tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?….
Jednotlivé vrstvy se neloupají, sloupne se prostě celý a nebo se minimálně odchlýmnou boky. Že bych ho dělala moc do kraje? Je celkem řídký, tak bych mohla použít hustý a nedávat tak do kraje, že?
Určitě, základ je si pohlídat to zatékání ke kůžičce. Jak se nedaří tohle, je celá práce zbytečná
.
A pak si dát záležet na modelaci Céčka. Ale pokud píšeš, že máš řídký, tak nevím, zda se ti to daří.