UV gel, který drží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zuzka247
11.10.11 18:19

To mě taky napadlo. Díky za radu. Jinak jsem s enii strašně spokojená. Vyzkoušela jsem spoustu gelů, ale s tímto největší spokojenost :-)

• Citovat
  • Upravit
1763
29.10.11 20:30

Holky ten lesk je potřea tvrdit delší dobu, jinak se vám výpotkový lesk lesknout nebude. Takže klidně 3×2 minuty, potom nechat chvilku venku, než setřete výpotek a budou se lesknout krásně, uvidíte.
Jsou to výpotkové gely a ty se nikdy nebudou lesknout jako lesky bez výpotku, ale ty zase mají sklony k praskání atd. atd. Každý se najde svoje. I firma Enii má quick finish. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
1.11.11 11:13

Odlupování gelu

Dostala jsem UV sadu z lidlu (v září jí prodávali), ten jejich gel se mi odchlipuje ale u špiček, ne jako klasicky u kůžičky, tam drží pěkně. Loupe se hned druhý den. Můžu to tvrdit jak chci, na tipu to normálně drží, jen na přírodních nehtech ne - teda na špičkách ne. Ted mám objednaný normální gel (teda od Sunny nails, je tam přímo psané, že drží i na přirozených nehtech, tak snad je ok), tak vyzkouším ten, pak už to snad může být jen zářivkama, ale to je mi divné, když na tipu je to ok (dělala jsem test). Ale je možná moc pružný, tak jak se ohýbá s nehtem, tak to nevydrží. Stalo se to někdy někomu? Nebo jen klasika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
6.11.11 22:34

Sunny nails? - to jste si asi moc nepomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
7.11.11 09:24
Angelina987 píše:
Sunny nails? - to jste si asi moc nepomohla…

No zatím drží mnohem líp, začíná se olupovat po týdnu, ale jen na těch místech, kde jsou zbytky toho starého gelu. Každopádně jsem již objevila kamennou prodejnu od Expy, tak pak budu chodit nakupovat tam a vyjde mě to mnohem levněji než platit poštovné-:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
7.11.11 09:31

Já jsem nejdřív používavala Platinum a vždy se mi nějaký nehet oloupl teď mám Enii a jsem moc spokojená..Super drží a dobře se s ním dělá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
7.11.11 09:36

Danuška, jsem ráda, že si spokojená s enii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzka S.
10.11.11 12:58

Stékající gel

Ahojky, prosila bych o radu. Může mi někdo poradit:když nanesu modelovací gel (Enii perfekt pink) na nehet,vytvaruji C oblouk a dám zapéct tak se mi několikrát stalo, že gel v lampě stekl na boční stranu nehtu a pak se to velice špatně odpilovávalo.
To,aby nehet byl v lampě rovno,si hlídám, takže opravdu nevím, čím to je. Stane se to jen někdy a jen u některých nehtů.
A pak ještě jeden dotaz - který gel je hustší a lepší pro modelaci Enii perfekt pink anebo Eník.Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
lendula27
15.11.11 19:20

uv gel ktery drzi

ahoj.ja osobne mam dobre zkusenosti z uv gelem od znacky FSM.dobre se modeluje a je nenarocny,jeste se mi nestalo aby mi nejaky odpadl.jsem snim spokojena.tak treba to pomuze :-)

• Citovat
  • Upravit
lendula27
15.11.11 19:23

nu ja sem taky mela sadu z lidlu a stavalo se mi to same.kolikrat sem to tvrdila i 6minut a bylo to prd platne proste po dvou nebo po trech dnech se zacali odlupovat :-?

• Citovat
  • Upravit
1763
26.11.11 21:52

Zuzka eník i perfekt pink mají prakticky stejnou hustotu, chce to spíš rychleji pracovat, nebo pomůže před modelací dát gel do ledničky. Nebo dělej po dvou prstech a nic nepoteče. Já dělám všech pět najednou, ale dělám nehty už hooodně let. Tak ať se daří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
26.11.11 22:11

nemáte zkušenost s tímto gelem? http://www.nail1.eu/…l-p-403.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
26.11.11 22:14
Angelina987 píše:
Zuzka eník i perfekt pink mají prakticky stejnou hustotu, chce to spíš rychleji pracovat, nebo pomůže před modelací dát gel do ledničky. Nebo dělej po dvou prstech a nic nepoteče. Já dělám všech pět najednou, ale dělám nehty už hooodně let. Tak ať se daří :-)

Můžete mi prosím přesně poradit jak nanášet prep a ultra bod? kdy, jak po sobě a stírat z nehtu nebo nechat zaschnout? přijde mi, že zanechávají mastný film, teď nevím, který z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
28.11.11 11:08

Evule, prep nehet vysuší a ultrabond musí lepit, navazuje se na něj pdkladový, nebo jednofázový gel. Ale doporučuju vynechat oboje a koupit super stick. Schne to všechno na vzduchu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronika702
7.1.13 13:16

Dobrý den chtěla jsem se optat kamarádka mě učila jak dělat gelové nehty a používala pouze jeden gela to ebd transparent uv gel a používala ho jako podkladová vrstva i jako vrchní gel, pro dobré zkušenosti jsem si ho pořídila, ale v mé uv lampě pořád lepí a nedrží :/ proto jsem se chtěla optat jaký typ gelu používate a také zda se používá pouze 1 fáze gelu podkladová vrstva pak se dají ozdoby či gely a pak vrchní gel. Pořád mi všichni píší že jsou 3 fáze a bohužel nevím jak to myslí:/ děkuji za rady :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml