UV gel, který drží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2077
23.3.15 09:45

@BlueFairy Super! To vypadá dobře :palec: Už se dívám na jejich stránky :) Kamenný obchod mají jen ve Zlíně?
Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.3.15 09:50

@corsage20 to se jen zdá, je to jednoduché :hug:

Wow, no teď na to koukám a vidím, že sis sadu koupila sice výhodně ale docela složitou na aplikaci, hlavně časově :D

Tak jak to máš v té sadě:
První zapilovat a zaleštit, namazat kůžičku a zatlačit/zastřihnout těma dřívkama, pořádně odmastit tím odmašťovačem, nanést primer a první vrstvu podlaku. Nechat v lampě vytvrdit (zase záleží, jakou máš, v UV tak dvě minutky), nanést barevný (2min) a nakonec zase ten nad/podlak (můžeš nechat i tři minutky…). Nakonec setřít výpotek, namazat a hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.3.15 09:51
@LolitkaP píše:
@BlueFairy Super! To vypadá dobře :palec: Už se dívám na jejich stránky :) Kamenný obchod mají jen ve Zlíně?
Děkuji moc :kytka:

Tak to nevím, podle mě i jinde. Mrknu se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.3.15 09:52

@LolitkaP Praha, Brno, Uh. Hradiště a Zlín :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
23.3.15 09:53

@BlueFairy Děkuji, pro mě sice všechno z ruky :roll: ale objednám z internetu. Ještě jednou díky moc za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.3.15 09:55
@BlueFairy píše:
Ahooj :) shellak neznám ale ono všechno je to na jedno brdo :)
Nehty pilovat nemusíš, stačí si koupit leštičku (takový ten měkký hranolek) a jen preleštit, at není nehet zase úplně hladký. To ti nehet nezničí, neboj, normálně se takhle nehty upravují i při přírodní manikúře ;) ono totiž na hrubším povrchu všechno drží líp než na hladkém.
Gel laky se dávají normálně na připravený nehet, před první vrstvou je dobré dát nějaký přilnávač (nail prep, primer, super stick), ten se totiž vpije do nehtu a gel se k němu při tvrzení přichytne, takže gel je pěkně „zakotvený“ a hned se nesloupe.
Po vpití se nanáší první vrstva, nechá cca minutku v lampě (záleží, jakou máš!!!), potom druhá vrstva, ta se nechává trošku dýl, čím dýl, tím lesklejší.

Já bych ti doporučila rock lac od enii, já jsem s nimi moc spokojená :palec: můžeš objednat i na netu, jestli nemáš někde poblíž kamenný obchod. Já ho mám kousek, můžu ti tam kdyžtak vyfotit jejich vzorky, já mám pár barev.

Nejdůležitější ale je, aby nehet byl naprosto odmaštěný!!! Po odmaštění se jich nedotýkat! @corsage20

Omlouvám se, tady popisuju postup s rock lakem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.3.15 09:56
@LolitkaP píše:
@BlueFairy Děkuji, pro mě sice všechno z ruky :roll: ale objednám z internetu. Ještě jednou díky moc za pomoc :kytka:

Není vůbec zač, klidně kdyby něco, můžeš hodit SZ. Kdyby při tvoření něco zlobilo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.3.15 10:18

@BlueFairy nemela by jsi odkaz na ten rocklak? dnes jsem si delala svetle nehty a musela jsem tam dat tri vrstvy gellaku bylo to hrozne nerovne a osklive kdyby tam byly jen 2 vrstvy takze ted to mam pekne tlusty :) odlakovacem mi to nejde sundat takze budu muset cekat 4 dny nez se mi zase oloupnou :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.3.15 10:29
@corsage20 píše:
@BlueFairy nemela by jsi odkaz na ten rocklak? dnes jsem si delala svetle nehty a musela jsem tam dat tri vrstvy gellaku bylo to hrozne nerovne a osklive kdyby tam byly jen 2 vrstvy takze ted to mam pekne tlusty :) odlakovacem mi to nejde sundat takze budu muset cekat 4 dny nez se mi zase oloupnou :( :( :( :(

v té sadě máš i odstraňovač, tak to sundej ;)

Jde tvrdit i v UV :palec: http://www.enii-nails.cz/rocklac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.3.15 23:02

@BlueFairy Tak nakonec jsem tu silenou vrstvu sundala zubama fuuuj :) a prisla jsem tak o zbytek svych papirovych nehtu. Tak jsem se nastvala a sla jsem do jednoho kameneho obchodu co jsem zjistila ze mame ve meste a sla jsem si koupit tipy a gely at si udelam nehty. Pani prodavacka byla celkem nechutna kdyz jsem chtela vysvetleni co a jak se ma dany gel pouzivat ale neodradilo me to :-). Po 15 minutove diskuzy jsem poridila 3 gely a stetecek a zamirila jsem domu s odhodlanim svoje nehty dat dokupy. Muzu teda rict ze na to ze jsem to delala napoprve i stema tipama tak to vypada celke dobre ale nevim jak to dlouho vydrzi:) to uvidi cas. Nemas zkusenosti s doplnovanim gelu? ta pani mi rekla ze pokud budu chtit stejnou barvu tak staci odpilovat odrost a nanest znovu takze jsem pochopila ze myslela asi jen ten prechod. Ale co kdyz bych chtela neakou new barvu? To staci opilovat normalnim pilnikem? Dekuji za radu. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
24.3.15 07:27

@corsage20 já teda moc nedoplňuju, většinou mi ani nestíhají odrůst a už se mi vzor omrzí :lol:

Jinak záleží, jak ten nehet vypadá. Pokud je ok, tak sundám vrchní vrstvu i s barvou, opiluju přechod a dám novou vrstvu. Dál už klasika; zdobení, top…

Pokud se gel už trochu odchlipuje, sundám komplet gel a nanáším všechno znova.

Chce to jen trochu cviku a pak už to budeš mít v oku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
11.4.15 09:17

@BlueFairy Ahoj :mavam: Tak RockLac mě zklamal, po 3 dnech první odloupnutí a po 5 dnech mám 3 nehty bez laku :zed: To se neřeklo, že nesmím 14 dní nic dělat, aby to vydrželo :) chjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.1.16 13:09

Dobry den mohla bych Vas poprosit o radu? Dostala jsem sadu Platinum na nehty, jenze si vubec nevim rady, jak postupovat. Mam tu: Platinum perfect base, Platinum clear, Platinum nail prep, platinum flex shine a platinum air dry bonder. Nevim vubec s cim zacit jako prvni? Poradila byste mi prosim? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí