Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím, chtěla bych se prosím zeptat, jakou zkušenost máte s UM Babylove z DM? A na jak dlouho vám vydrží balení 500g pokud je prcek jen na UM? Malá bude mit 5 týdnů a budeme začínat kombinovat MM s UM, do budoucna (cca po 3 měsících) pravdepodobne s úplným přechodem na UM. Děkuji ![]()
Syn ma dva mesice a je plne na UM. Sice teda nedavam Babylove, ale Nutrilon profutura, kdy ma pixla 800g a ta ted vydrzi presne na tyden.
Syn je nejaky hodne citlivy, protoze tohle je paty UM a diky bohu uz mu konecne sedlo ![]()
Synům to dm pocatecni mlíko nechutnalo, takže ho nechtěli, až pak ta trojka byla chuťově lepší. Ale to je dítě od dítěte, každému nesedne všechno, počítej že možná vyzkoušíte víc značek, než ti něco vezme. Jinak tech krabic sme měli tak 5 na měsíc, ale myslím že dřív se dělaly 600g, takže teď bysme měli možná i víc, když snížili gramáž.
U dcery jsem přešla z kojení na um u
Z dm v 9m a sedlo ji. Je spokojená. Jsem rada, že ji sedlo mleko. Krabici máme asi na týden. Jen teď je problém a výpadky mléka 2. Nutrilon jsem koupila na zkoušku taky, ten mi vůbec nechtěla pít, ani když měla z něj kaši