Změnit um? Opět?

947
15.5.22 20:35

Změnit um? Opět?

Potřebovala bych slyšet zkušenosti jiných maminek.
Máme doma třetí princeznu, má 4 týdny, a trpí na koliky a nekaka.
Je plně na UM. U první a druhé dcery tohle neznám. Nikdy Neměly koliky zato zvracely obě dvě, takže UM jsem také měnila.
Nicméně dávala jsem Beba comfort cca 14 dní.
Celé večery brečela a kakala pouze pomocí rourky jednou za dva dny.

Změnila jsem UM a koupila jsem sunar premium. Nyní ho má již týden a je to ještě horší.
Pokud nespí tak pláče, prohyba se atd. Asi nemusím popisovat jak to vypadá.
Nahrivam bříško, cvičíme, dávám na bříško, chovám, nosím v šátku, nosím na tygřika. Atd.
Od narození má probiotika a kapky na Prdiky ( Vyzkoušeny dvě značky) nepomáhá nic. :roll:

Kdy by se mohla projevit změna UM? Je ještě šance nebo mám koukat po jiném?

Vím, že se nemá často měnit um. U předchozích dcer jsem měnila X krát kvůli zvracení a vždy jsem nasla vhodné. Ale v případě kolik a nekakani si nejsem jistá změnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
15.5.22 20:47

Co kozi? Nám pomohlo na bříško :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
15.5.22 20:52
@Atisia píše:
Co kozi? Nám pomohlo na bříško :think:

Přemýšlela jsem nad ním.
Aktuálně jsem koukala na Kendamil a dělají i kozí.

Zítra budu Volat doktorce a jsem zvědavá co poradí ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.5.22 20:53

Hezký večer, synovi dělal Sunar prémium to samé a a Kendamil úplná pohroma na bříško, přešli jsme na Nutrilon Profutura a bylo po problému. Teď už má Nutrilon 2 a kupuju ten obyč. a pořád dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
15.5.22 20:58

Nasi zas tohle delal Hipp a po Kendamilu se to upravilo. Ja bych zkusila jeste jiny. :kytka: Jinak mudr mi rikala, ze se zmeny projevi cca do 14 dnů, ale ja videla zmenu ve stolici uz po tydnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
15.5.22 20:59

@PetrskaK a jak často jste měnila prosím um?

Někdo říká že po týdnu je vidět změna. Někdo že až po 14 dnech.

Nechci ji nechat trápit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
15.5.22 21:00

Musím přiznat, že jsme měli nejspíš štěstí a trefili jsme první dobrou. Chvilku Asii týden jsme dávali kozí a pak se vrátili zpátky k Sunaru. Takže mám vyzkoušené jenom to jedno. Určitě se ti najde někdo kdo má bohaté zkušenosti. Na trhu jich je spousta. Pokud nic tak už jenom bez laktózy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
15.5.22 21:03
@DandátkoP píše:
Nasi zas tohle delal Hipp a po Kendamilu se to upravilo. Ja bych zkusila jeste jiny. :kytka: Jinak mudr mi rikala, ze se zmeny projevi cca do 14 dnů, ale ja videla zmenu ve stolici uz po tydnu. :)

Právě přemýšlím, zda ještě počkat a nebo ne. Ale říkám si, že když ho má už týden a je to ještě horší než Beba, tak asi nesedí.
Na Kendamil jsem četla většinou dobré ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
15.5.22 21:05

@Atisia
No právě z dcer znám ty změny, ale skrz zvracení. Tohle je něco, co neznám.
A musím říct, že občas brečím s ní.
Je mi ji hrozně líto. Jak pláče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
15.5.22 21:08

@pavlinka77 vyzkoušet. Poradit se Dr. Každému sedne něco jiného. no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.5.22 21:10

@pavlinka77 do týdne jsem poznala, že nesedí. Kendamil byl u nás nejhorší…to jsem brečela s ním jak se trápil. Nutrilon nám to vyřešil. Ještě když pil moje mléko tak měl trápení a to jsme přišli na to, že to dělá Vitamin D Vigantol, po změně taky najednou byl spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
15.5.22 21:12
@pavlinka77 píše:
Právě přemýšlím, zda ještě počkat a nebo ne. Ale říkám si, že když ho má už týden a je to ještě horší než Beba, tak asi nesedí.
Na Kendamil jsem četla většinou dobré ohlasy.

Ja jsem 14 dní necekala, protoze jsem taky videla, ze se to nelepsi, ale naopak. Nase mela problemy taky s briskem a nemohla se vykadit. Po Kendamilu se stolice zmenila hodne rychle a byla spis hodne ridka. Ale ja byla rada, ze konecne kaka pravidelne kazdy den a bez problemu a ted s prikrmama se to uz srovnalo krasne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
15.5.22 21:14
@PetrskaK píše:
@pavlinka77 do týdne jsem poznala, že nesedí. Kendamil byl u nás nejhorší…to jsem brečela s ním jak se trápil. Nutrilon nám to vyřešil. Ještě když pil moje mléko tak měl trápení a to jsme přišli na to, že to dělá Vitamin D Vigantol, po změně taky najednou byl spokojený.

Je potreba zkouset no, ja kdyz cetla recenze na ruzny mlika a nevedela co nasadit, tak u nutrilonu bylo dost recenzi, ze jsou deti “zabetonovaby” :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
15.5.22 21:15

Po pá Dčku bylo :poblion: jako řemen. Visadila jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
15.5.22 21:33

@Atisia děkuji.
Snad najdeme vyhovující um

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...