Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat zda je normální že nám malá přestala zničeho noc že dne na den papat? Kojíme a vždy papala ukázkově bohužel poslední dny prostě papat nechtěla tak pěkně a dnes nechce vůbec už od rána. Zkoušeli jsme i mléko z flašky. Můžete nám prosím vás poradit jak dlouho to může trvat? A co by jsme měli nejlépe dělat? Předem děkuji za odpovědi 🙂
U nás to dělá, kdyz ji rostou zuby. Zkrátka více kojim a čekám, kdy to přejde.
Kolik je diteti? A prestala jist prikrmy, nebo nechce pit mm? Nejak si z toho dotazu nejsem jista, o co presne jde…
@Kub3l píše:
Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat zda je normální že nám malá přestala zničeho noc že dne na den papat? Kojíme a vždy papala ukázkově bohužel poslední dny prostě papat nechtěla tak pěkně a dnes nechce vůbec už od rána. Zkoušeli jsme i mléko z flašky. Můžete nám prosím vás poradit jak dlouho to může trvat? A co by jsme měli nejlépe dělat? Předem děkuji za odpovědi 🙂
Malinká má 3 měsíce, kojíme, nechce papat z prsa potáhne si jen trošku a hněvá se. Teplotu nemá. Dávali jsme jí odsáté mateřské mléko z flašky a taky nechtěla. Jsem chlap tak to nedokážu tak popsat jako moje žena která malou uspává 🙂
Edit: koukám, že už bylo objasněno, že nechce nic.
Co s tím, asi pár dní vyčkat, a kdy se to nebude mít k lepšímu, tak návštěva u dětského lékaře.
@Kub3l Moje děti to dělaly, když jim začínaly růst zoubky. Pokud se ještě přidá průjem, je to ono. Trvá to dlouho, než se zoubek vyklube.
Anebo to můžou být prdy, to by se malá u toho pití vztekala a napínala.
Nejlépe zavolat LP z Mamily, může začínat bojkot. V některých městech jsou i v nemocnici a návštěvu proplácí pojišťovna.
Ještě doporučuju skupinu na Fb Kojení snadno - laktační poradenství.
Nejspíš se ženě stabilizuje laktace, mléko už není tak snadno dostupné, tvoří se až při sání a dítě si musí máknout, než se spustí. Když se po přisátí nespustí hned, mimina maj tendence se vztekat. Kontaktovala bych laktační poradkyni.
Ovšem u tebe bude problém jinde. Pokud ji taky kojíš, jak píšeš, tak to bude nedostatkem mléka, tatínku.
Ať si před kojením nahřeje prsa aby teklo mleko snadněji. Sledovat množství pocuranych plen. Když jich bude málo tak k doktotovi.
@Kub3l píše:
Malinká má 3 měsíce, kojíme, nechce papat z prsa potáhne si jen trošku a hněvá se. Teplotu nemá. Dávali jsme jí odsáté mateřské mléko z flašky a taky nechtěla. Jsem chlap tak to nedokážu tak popsat jako moje žena která malou uspává 🙂Malinká má 3 měsíce, kojíme, nechce papat z prsa potáhne si jen trošku a hněvá se. Teplotu nemá. Dávali jsme jí odsáté mateřské mléko z flašky a taky nechtěla. Jsem chlap tak to nedokážu tak popsat jako moje žena která malou uspává 🙂
chápu tě, že máš obavy o zdraví dítěte, ale přesto bys mohl psát trochu jako inteligentní člověk, kolik že vás kojí?