Jaké UM pro měsíční miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
66
12.5.22 21:31

Jaké UM pro mesicni miminko

Ahoj holky, co poradíte? Dcera 1 mesic, od zacatku kojení plus dokrm. MM ma tak 100 ml za den a zbytek UM, vecer ma vzdycky bolesti bříška a rada bych zkusila pomoct, mame ted Kendamil 1, ma po nem pravidelnou stolici ale taky vecer bolesti briska, zkouseli jsme espumissan a babycalm, davame biopron, ale zadny velky efekt to nema. Samozrejme nahrivame, cvicime, masirujeme, zkousime i rourku a viburcol, ale prece kazdy vecer neskoncime u viburcolu. Napadlo me vyzkouset jeste zmenu mleka ale kterého? Sunar premium 1 nebo hipp combiotik, Jasne je to Sazka do loterie, bud co koupim a zlepsi se to nebo zhorší 😁 😁 jake mate zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
851
12.5.22 21:39

My začali s Nutrilonem advanced, po něm zácpa a bolestivé vyprazdňování. Na doporučení jsme přešli na Beba comfort a téměř okamžitě po problému. Bebu jsme vybrali kvůli obsahu probiotika.
Držím palce, abyste našli co sedne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
12.5.22 22:00

Ahoj. Co jsem se setkala ve 3 porodnicich tak měli Bebu.
Já začínala na Kendamilu a ten byl bez problémů. Jinak teď máme Hipp a taky spokojenost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
12.5.22 22:01

Ahoj tak já musela dávat taky dokrm a to mi doporučila pro takhle malé mimi doktorka Bebu HA a pak jsme přešli na Beba comfort. Malé teda sedla a nikdy neměla problémy. Za mě super ale nemusí sednout všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
12.5.22 22:05

My dokrmujeme již 3tydny Sunarem complex 1. Zatím bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
12.5.22 22:39

Mám týdenního syna. Kojim a také dávám dokrm už od porodnice a tam jsem mu vybrala bebu comfort 1. Snáší to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
13.5.22 08:59

Beba comfort :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.22 10:58

V porodnici malou dokrmovali Hippem. Teď ho používáme i doma, protože malé vyhovuje. Kendamil mi dětská v nemocnici vyloženě říkala, ať nekupuji, že po něm hodně bolí bříško, co je na tom pravdy ale nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.5.22 11:25

@SunnyStardust ony ty porodnice hodne maji lobby, kazda ma sveho “dodavatele” mleka. Tak ja mozna zkusim tu beba 1 comfort, kdyz se vas tady sešlo tolik, ze vyhovuje 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.22 11:36

@Petruna83 to je asi pravda, když nad tím teď přemýšlím, naše porodnice měla vlastně všechno od Hippu 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová