Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ráda bych se podělila o zkušenosti s maminkou, která má dítě s touto diagnozou.Ale nejen to, ráda bych poznala i někoho staršího s touto diagnozou. Synovi je 6 let a stále narážíme na nové problémy. Když už mám pocit, že jsem připravena a vím s čím počítat, přijde další šok…
Mam dcerku 4,5 roka spasticka lavostranna hemipareza. Bola by som vdacna za rady ako dalej napredovat…alebo len tak sa s niekym porozpravat o nasich kazdodennych „problemoch“s tymto hendikepom…
@pulsatilka @taky mamča Nepamatujete si, jak se to u vaseho ditete poprve projevilo?
Dobry den, mam skoro 3 leteho syna, ma jeste STMR, hypotonii a ocni vady..je strasne vztekly a ted se zacal dost bouchat do hlavy,co.se tyka mluveni, tak opakuje..nocnik nic moc, nerekne si, ale kdyz ho posadim tak se i vycura..ale co je nas velky nepritel…jidlo…vystaci ai s mlekem(sunarem),jogurtama a kukuricnyma kulickama..
Jo a neumi kousat..ty kulicky se rozpusti..
@e008 píše:
@zirafkaolie A jak se to projevovalo, kdyz byl miminko?
Kdyz byl miminko, tak oci mu tikaly do stran..dlouho se neotacel, nelezl, nesedel..prvni kroky az v 17m, sed az po roce…to uz taky bil hlavou, ale to nejak preslo..ted to zaclo mnohem vice
@e008 píše:
A na jakych vysetrenich se na to prislo?
Na Neurologii se prislo, ze to neni uplne normalni..nasledne mu delali spoustu vysetreni..jako MR, EEG..ocni a sluchove prutoky, ocni vysetreni…Ted spolupracujem i s ranou peci EDA
Maminky, tak mě napadlo, nemá některá z vás dítě s touto dignozou?Podělíte se o svoje zkušenosti?Děkuju