Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zítra jdu na soudní DNA testy po více jak 2 a půl letém čekání, mám si prý přinést oboje rodné listy a občanku, akorát ted nemůžu najít svuj rodnej list, myslíte že bude stačit občanka?
Tak jsem byla na těch dna testech a ted čekám co bude, nevíte někdo za jak dlouho přijdou výsledky?
Můj dotaz je tak trochu mimo téma, ale také se týká DNA, můj bratr si hrozně přeje znát své předky, díky DNA. Nabízí to jistá firma. Já k tomu ale důvěru nemám. Myslím, že si mohou cokoliv vymyslet, protože si to lidé nemají kde ověřit. Co si o tom myslíte? Odkaz níže.
Není to žádná reklama. Jen mě zajímá, jestli to ve vás budí důvěru nebo je to spíše podvod…
Oni nenajdou konkrétní předky, ale dokáží určit odkud pochází, jestli jsou tam švědské nebo mongolské znaky apod. Příbuzné jsou schopní dohledat jen pokud je mají v databázi. Je to vcelku zajímavý, taky nad tím uvažuju. U konkrétních předků je lepší si nechat vypracovat rodokmen.
@Janli Já vím, že nenajdou konkrétní předky. Mně jde vyloženě o to, jestli tomu můžu věřit. Jestli jen někdo neshrábne peníze a nenapíše, co ho zrovna napadne. 🤷🏼♀️
Taky bych to chtela vyzkouset, ale radsi bych koupila tohle www.myheritage.cz 😃