Přeměření - Naturhouse a doporučené tablety

14809
9.7.13 22:34

Prý nadbytek vody v těle)

Tak jsem se nechala zlákat jakýmsi naturhousem a nechala se objednat na přeměření (tuku, vody v těle). Výsledek mě překvapil, prý mám v sobě přes dvacet kilo vody navíc a hned mi byl nabídnut příslušný produkt na odvodnění. Na výběr byl produkt z výtažku např. meduňky a lípy, či borůvek a jiných bobulí. Kontrovala jsem, že jsem docela obyčejně tlustá a uvedené rostlinstvo si mohu zdarma nasbírat za barákem v lese. No zatím jsem nekoupila a zajímá mě váš názor na kapsle za osm set na týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
9.7.13 22:38

Teda neznám tyhle produkty, ale nasbírala bych si rostlinstvo za barákem. :jazyk:
Hele, schválně se nech přeměřit ještě někým jiným, třeba Herbalife taky takto láká ovečky, a ty ti zas řeknou, že potřebuješ zavodnit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
9.7.13 22:39

@eva valoi drsný je, že to může někomu i ublížit… No někteří obchodníci se neštítí ničeho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
9.7.13 22:50
@Gina108 píše:
Teda neznám tyhle produkty, ale nasbírala bych si rostlinstvo za barákem. :jazyk:
Hele, schválně se nech přeměřit ještě někým jiným, třeba Herbalife taky takto láká ovečky, a ty ti zas řeknou, že potřebuješ zavodnit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jsem to tak nějak chtěla napsat. Taky bych si nasbírala. Taková pálka, to už by se muselo rovnat zázraku. Nešla bych do toho.

• Citovat
  • Upravit
784
9.7.13 23:07

Ahoj :mavam:, já s nima nemám osobní zkušenost, ale moje máti docela čerstvou. Měla asi jako ty 20kg vody navíc, nakoupila si od nich tuny různých přípravků, za nechutné peníze. Každý týden chodila na přeměření a každý týden púřišla s novým superzázračným přípravkem. Když už údajně všechno bylo O. K., shodila co měla, vypadala jak chtěla a chtěli ji udržet tak, jak zrovna je, jely do obch. centra, kde se jen tak ze srandy nechála přeměřit (taky v NaturHausu, jen v jiné pobočce) a tam jí řekli, že má pořád 7kg vody navíc. Takže jsou to ´pííííp´, co jen z lidí tahají prachy a o nějakém zdravém, životním stylu ví prdlajs :cert: O jejich jídelníčcích ani nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
9.7.13 23:46

Je to jejich oblíbený trik, to s tou vodou. Jinak nejsem schopná pochopit, kde by normálně fungující organismus vzal 20kg vody navíc.
Máš nateklé třeba kotníky, prsty na rukou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
9.7.13 23:52

Ahoj, taky znám jednu takovou co jí řekli to samý. Teď pořád vykládá, že chudák není tlustá jen zavodněná… No kravina prostě, nech se přeměřit někde u Dr., ne u těchle podvodných firem. Já tam byla taky, mně prý sice všechno vyšlo v normě, ale už mě taky lákali, tak jsem jim řekla, že když jsem OK, tak co bych tam chodila :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.7.13 07:03

@eva valoi nekoupila bych ani za nic, zaplať si měření někde ve fitcentru nebo v lékárně, kde nenabízí žádné přípravky, ale udělají jen analýzu a uvidíš. Jinak pokud by to opravdu fungovalo na odvodnění, rozhodně bych to nebrala bez porady s doktorem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
10.7.13 09:44

Tak já jsem řekla, že za výtažek z lípy a meduňky, kterou mám na zahradě, takovéhle peníze nedám. Koupila jsem si nějakou vlákninu, abych vůbec mohla vypadnout. Taky celkem slušná cena, ale je to celkem dobré i chuťově, dávám si to do jogurtu nebo do strouhaných jablek. Každopádně tam už nepůjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
10.7.13 09:45

@omites Nemám nateklého nic. Jsem tlustá, ne zavodněná. Mít dvacet kilo vody v těle navíc, to by bylo na hospitalizaci a nikoli na výtažek z lípy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
10.7.13 10:03

Jak už někdo psal, zašla bych do lékárny, nebo do fitka na přeměření. docela by mě zajímalo, kolik ti naměří tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
10.7.13 10:04

@Lena007 Zkusím to, jestli to někde v lékárně u nás nabízejí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
10.7.13 11:25
@eva valoi píše:
@omites Nemám nateklého nic. Jsem tlustá, ne zavodněná. Mít dvacet kilo vody v těle navíc, to by bylo na hospitalizaci a nikoli na výtažek z lípy.

no vidíš, sama to víš, že je to kravina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová