Nová vláda?

3686
9.7.13 12:13

Nová vláda?

Hanba mě fackjeu, ale strašně dlouho jsem neměla puštěné žádné zprávy a včera jsem se nějak dostala k televizi a koukám jak puk, že máme novou vládu! :oops: Můžete mi říct ve zkratce, co se stalo? A kdy? Vyjíždí mi jen aktuální články a nemůžu se dopátrat, co se vlastně stalo. Fakt se stydím až za roh, normálně si udržuju přehled, ale teď se to nějak blbě sešlo, vypadám úplně odříznutá od reality. :zed: :zed:

Příspěvek upraven 09.07.13 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
9.7.13 12:14

No to bylo skrz tu aféru s tou Nagyovou mám dojem… Ale nějak to nesleduju, ti naši šašci jsou mi víš kde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.7.13 12:16

@Kapaz :mrgreen: chtěla bych žít ve sladké nevědomosti.. aféra jak cyp, Nagyová nechávala šmírovat Nečasovu ex, takže nejdřív zatkli jí a pár šášů okolo, pak podal Nečas demisi, na to konto se měl vybrat nový premiér, když už to vypadalo, že se nedohodnou, tak zasáhl Zeman, jmenoval premiéra a ten si teď vybral vládu… Je to celé fraška, nic víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.7.13 12:22

Jo, jo, vladu vybral Zeman. jako ministra financi vybral Fishera, ktery si nebyl schopny financne zorganizovat ani vlastni kampan. a ejhle, sotva ma byt jmenovany ministrem, uz mu na konto pristavaji miliony :roll:
to se fakt muze dit, akorat v CR…
 http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
9.7.13 12:33

Milenka Nečase nechala sledovat jeho ženu a další lidi, okolo toho jsou aféry s lobistama, Nečas podal demisi, padla vláda, nikdo nechtěl úřednickou, ale Zeman prosazuje svou moc a zavádí nové manýry, takže tu vznikla vláda, která asi nebude mít podporu parlamentu - i když je možné, že ano, protože se proslýchá, že spousta poslanců má hypotéky a tak potřebují zůstat ve sněmovně do řádných voleb. Zeman protlačil do vlády své kamarády a je otázka, jestli tato vláda neodklepne Temelín rusákům a další zhovadilosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.7.13 12:41

Taky jsem jen něco matně slyšela, a nevím, o co tam jde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
9.7.13 13:13

Aha, no možná bylo lepší nevědět. :poblion: :mrgreen: :mrgreen: