Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hanba mě fackjeu, ale strašně dlouho jsem neměla puštěné žádné zprávy a včera jsem se nějak dostala k televizi a koukám jak puk, že máme novou vládu!
Můžete mi říct ve zkratce, co se stalo? A kdy? Vyjíždí mi jen aktuální články a nemůžu se dopátrat, co se vlastně stalo. Fakt se stydím až za roh, normálně si udržuju přehled, ale teď se to nějak blbě sešlo, vypadám úplně odříznutá od reality.
![]()
Příspěvek upraven 09.07.13 v 12:15
No to bylo skrz tu aféru s tou Nagyovou mám dojem… Ale nějak to nesleduju, ti naši šašci jsou mi víš kde ![]()
@Kapaz
chtěla bych žít ve sladké nevědomosti.. aféra jak cyp, Nagyová nechávala šmírovat Nečasovu ex, takže nejdřív zatkli jí a pár šášů okolo, pak podal Nečas demisi, na to konto se měl vybrat nový premiér, když už to vypadalo, že se nedohodnou, tak zasáhl Zeman, jmenoval premiéra a ten si teď vybral vládu… Je to celé fraška, nic víc…
Jo, jo, vladu vybral Zeman. jako ministra financi vybral Fishera, ktery si nebyl schopny financne zorganizovat ani vlastni kampan. a ejhle, sotva ma byt jmenovany ministrem, uz mu na konto pristavaji miliony ![]()
to se fakt muze dit, akorat v CR…
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
Milenka Nečase nechala sledovat jeho ženu a další lidi, okolo toho jsou aféry s lobistama, Nečas podal demisi, padla vláda, nikdo nechtěl úřednickou, ale Zeman prosazuje svou moc a zavádí nové manýry, takže tu vznikla vláda, která asi nebude mít podporu parlamentu - i když je možné, že ano, protože se proslýchá, že spousta poslanců má hypotéky a tak potřebují zůstat ve sněmovně do řádných voleb. Zeman protlačil do vlády své kamarády a je otázka, jestli tato vláda neodklepne Temelín rusákům a další zhovadilosti…