Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to mi hlava nebere http://www.novinky.cz/…orozene.html
Co to je za mámu ještě ke všemu tam mají babybox tak když ho chce odložit tak proč ho nedala tam. Fakt nějaká kráva.
Tohle nemá ani cenu komentovat. Chápu nějaké poporodní deprese atd…ale kontejner? Myslím, že nemusím psát, co bych podobným matkám udělala ![]()
No taky mi z toho bylo na zvracení, to není matka která tohle udělá… děkuju bohu za houmlesáky co probírají kontejnery… a štěstí že nebylo pozdě
Naštěstí tahle holčička měla anděla strážného a našli ji ještě živou! Snad ji čeká nový lepší život v milující rodině..
tu co ji porodila (záměrně nepíšu matka, takový člověk si titul matka fakt nezaslouží), bych
![]()
@mamina44 Chudinka malá, hned bych si jí vzala domů… Kdyby aspon matka použila babybox, vždyt v tom městě je umístěný, prostě nechápu.
děs běs, podle mě ani „matka“ neví, že existuje něco jako babybox ![]()
Ročně skončí desetitisíce plodů jen o půl roku mladších v biologickém odpadu a nikomu to žíly nerve.
(Vím, že je to výkřik do tmy, ale musím.)
Mohla použít babybox, to je bez debat.
Zrovna jsem to četla, první co mě napadlo, proč nejsou ty ženské schopné dítě, které nechtějí nebo třeba nemůžou mít dát do toho babyboxu a dopřát mu slušný život jinde, když samy nechtějí nebo nemůžou dopřát, ale proč raději někde dítě pohodí
tolik babyboů už postavili a stále se to opakuje
![]()
Nemusela ho tam odhodit matka, třeba je to dítě prostitutky a její pasák jí ho vzal, že ho odnese do baby-boxu a pak to dopadlo takhle…takže nesuďme hned onu rodičku, třeba je to cizinka, co nerozumí česky a nemá ani ponětí, že nějaký baby box je…Každopádně je to otřesné.