Dítě v kontejneru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3459
9.1.22 12:19
@bíléprádlo píše:
Já rozumím tomu co píšeš.. určitě…
Jen je zvláštní, že něco takového co popisuješ ví, jak děti dělat… To je smutné… že to příroda dovolí vůbec

sexualita je přirozená už od útlého dětství. Vždyť i retardovaní lidé mají velké sexuální libido. Mohla být znásilněna, atd. možností je spousta. Neobhajuju ji, to ne, ale opravdu je těžké soudit někoho o kom nevím nic. Snad bude alespoň schopná sdělit zdravotníkům, jak se v těhotenství chovala, aby případně zjistili, zda nebude mít dítě nějaké možné trvalé následky (drogy, atd.).
Chlapečkovi přeji v životě jen to nejlepší. Věřím, že rodiče, kteří ho budou milovat, brzy najde :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
9.1.22 12:21
@Konnny píše:
I kdyby nic netusila o anonymnich porodech a babyboxech, prece neudělám toto!

a co uděláš? Představ si, že žiješ někde v Indii, kam tě unesli, abys tam pracovala někde ve fabrice 12/7. Jazyk neumíš, zdravotnictví netušíš jak funguješ, znáš jen cestu z ubytovny do fabriky a zpět. Denně Tě někdo znásilňuje pod pohrůžkou zabití… co uděláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
9.1.22 12:27
@roba18 píše:
a co uděláš? Představ si, že žiješ někde v Indii, kam tě unesli, abys tam pracovala někde ve fabrice 12/7. Jazyk neumíš, zdravotnictví netušíš jak funguješ, znáš jen cestu z ubytovny do fabriky a zpět. Denně Tě někdo znásilňuje pod pohrůžkou zabití… co uděláš?
Četl jsem, že tu ženu už našli, ale že by přijela z Indie, se tam nepsalo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
9.1.22 12:30
@roba18 píše:

Vždyť by to bylo pořád moje dítě, i kdybych ho měla s největším vyvrhelem na světě. Rozhodně bych ho nedala do kontejneru, vždyť to je úplně zrůdné, nelidské, nepochopitelné. Pokud tedy třeba nebyla pod drogami a nevěděla, co dělá. Snad se dozvíme nějaké info, až to vše důkladně prošetří.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
9.1.22 12:34

Já naopak pevně doufám, že žádné informace ven nepustí. Babyboxy v tomhle roli nehrají.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
9.1.22 12:37
@JanaDaR píše:
Já naopak pevně doufám, že žádné informace ven nepustí. Babyboxy v tomhle roli nehrají.

Tak v tom případě neměli ani do médií dávat vědět, že našli novorozeně v kontejneru. Dobře to dopadlo, dítě bylo nalezeno a odvezeno do nemocnice, kde se mu jistě dostane kvalitní lékařské péče. Každého zajímá, proč to tak žena udělala, zda byla při smyslech atd.

• Citovat
  • Upravit
3059
9.1.22 12:37
@Anna766 píše:
Miminko mělo anděla strážného, toho člověka co šel vynést odpadky a nalezl ho. :kytka: :kytka:

Taky jsem si říkala. Šel je vynést brzy ráno, vypadá to že ještě za tmy. Kdo by jen tak šel v sobotu ráno za tmy vynášet odpadky. A šikovné miminko že plakalo a tak na sebe upozornilo :palec: i když už bylo podchlazené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
9.1.22 12:38
@Luboš P píše: Četl jsem, že tu ženu už našli, ale že by přijela z Indie, se tam nepsalo.

o té ženě nepsali nikde nic. Proto nechápu soudy a nějaké házení kamením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
9.1.22 12:39
@Klopotkova píše:
Vždyť by to bylo pořád moje dítě, i kdybych ho měla s největším vyvrhelem na světě. Rozhodně bych ho nedala do kontejneru, vždyť to je úplně zrůdné, nelidské, nepochopitelné. Pokud tedy třeba nebyla pod drogami a nevěděla, co dělá. Snad se dozvíme nějaké info, až to vše důkladně prošetří.

Přesně. Znasilneni, neznalost reci, poměrů, nic neomluvi hodit vlastni novorozene dite do popelnice.Jen psychicka nemoc, nic jineho. Nedala mu sanci zit. To, ze se našlo živé se rovna zazraku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
9.1.22 12:40
@jindra.kytka píše:
Taky jsem si říkala. Šel je vynést brzy ráno, vypadá to že ještě za tmy. Kdo by jen tak šel v sobotu ráno za tmy vynášet odpadky. A šikovné miminko že plakalo a tak na sebe upozornilo :palec: i když už bylo podchlazené.

mě překvapuje, že ho ten pán s odpadky vůbec slyšel a hlavně super, že zareagoval. Přeci čerstvě narozená miminka zas tolik nevřeští, aby byla slyšet přes zavřenou popelnici. Pánovi opravdu palec nahoru!!! :palec: a miminko je velikánský bojovník. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
9.1.22 12:40

@Klopotkova každého to nezajímá a že se média dostanou bleskově i tam, kam by raději neměla, je věc obecně známá.

• Citovat
  • Upravit
3459
9.1.22 12:41
@Konnny píše:
Přesně. Znasilneni, neznalost reci, poměrů, nic neomluvi hodit vlastni novorozene dite do popelnice.Jen psychicka nemoc, nic jineho. Nedala mu sanci zit. To, ze se našlo živé se rovna zazraku

jasně a na emiminu už víme, že to udělala rodička, zcela dobrovolně, zcela při smyslech a zcela s úmyslem. Já myslím, že bychom PČR mohli rozpustit. A místní pátrací služba se může pustit do vyšetřování. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
9.1.22 12:43

Co když s tím měl něco společného zrovna ten nálezce. Nebylo by to poprvé. :palec: Já jen k tomu, kolik úhlů pohledu najdete, budete-li se trošku snažit.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
9.1.22 12:45
@JanaDaR píše:
@Klopotkova každého to nezajímá a že se média dostanou bleskově i tam, kam by raději neměla, je věc obecně známá.

Slovickaris. Myslim, že to ty lidi, kteří si tuto informaci přečetli a přemýšlí nad ní, zajímá, kdo a proč to udělal. Však ať to pořádně prošetří a dají vědět, když už do éteru pustili a, ať pustí i b.

• Citovat
  • Upravit
148561
9.1.22 12:47

Kdysi jsem četla článek o ženách znásilněných ve válce v jugoslávii, jak se staraly o své děti zplozené při těchto znásilněních. Jak se denně perou o život, o jídlo pro tyto své děti, jak je milují…dostalo mě to a přiznám se že jsem neudržela slzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová