Dítě v kontejneru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3459
10.1.22 20:41
@free333 píše:
To nemá být vtipné, to je jen o naší kontejnerové realitě…Fakt by mě zajímalo, co té paní běželo hlavou…

přesně tak. Už i jen vůči těm svým dětem, které měla doma. Vždyť porod není procházka parkem. Mohla mít komplikace, umřít. To nesnáší i ty děti, které měla doma? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
10.1.22 20:42
@free333 píše:
To nemá být vtipné, to je jen o naší kontejnerové realitě…Fakt by mě zajímalo, co té paní běželo hlavou…

s popelnicemi u paneláku souhlas. Pokud chceš, aby se něco našlo, vyhoď to do popelnic u paneláků. Tam probíhá scan 24/7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.1.22 20:46
@free333 píše:

Však se směji tomu, jak popisuješ vaší kontejnerovou situaci, jak tam lidi nakukují a hrabají a hrabají.

• Citovat
  • Upravit
40404
10.1.22 20:47
@roba18 píše:
přesně tak. Už i jen vůči těm svým dětem, které měla doma. Vždyť porod není procházka parkem. Mohla mít komplikace, umřít. To nesnáší i ty děti, které měla doma? :nevim:

Právě, nikdo neví, jak ten porod skončí, jestli někde nezkolabuje a nezůstane ležet, málokdo by to takhle vsadil na jednu kartu, porodit sama v garáži a vrátit se domů si jít lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5072
10.1.22 20:49

V těchto případech bývá matka obviněna podle § 142 Vražda novorozeného dítěte matkou a potom se to případně překvalifikuje. Ovšem v tomto případu byla matka z první obviněna z vraždy dítěte (pravděpodobně ve fázi pokusu) a to není jen tak, podle mne policie něco má, že nasadila přísnější kvalifikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40404
2.4.22 11:42

Nové informace o holčičce vyhozené po porodu do kontejneru…
Její Anděl strážný odvedl dobrou práci :andel:

Novorozená holčička, kterou její 35letá matka vyhodila na počátku ledna do kontejneru na sídlišti Labský Palouk v Pardubicích a kterou před smrtí podchlazením zachránila obrovská náhoda, je zdravá, bez následků a v péči svého otce. 

Uvedl to v pátek šéf pardubické krajské kriminálky Milan Šimek. „Případ ještě není uzavřen, probíhají nadále znalecká zkoumání,“ řekl Šimek.

U ženy, která má další dvě děti, není vedle dalších motivů vyloučena například laktační psychóza v době činu.

Kriminalisté s ohledem na hrozbu identifikace holčičky nechtějí ani říct, jaké křestní jméno dostala. Potvrdili pouze, že krátký čas strávila v kojeneckém ústavu, než byla opatrovnickým soudem svěřena do péče otce, který ji chtěl a jenž se stará i o zbývající dvě děti.

Holčičku našli v kontejneru na sídlišti, kde matka bydlela, brzy nad ránem dva bezdomovci. Podle lékařů jí v chladném počasí zbývala sotva hodina života. Matka jí dala po porodu do kontejneru zabalenou do starého hadru a šla spát. Vzbudila ji až ráno kriminálka.

Zdroj: https://pardubicky.denik.cz/…ci-otce.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová