Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Tak myslím, že o víkendu se popelnice ani nevyváží.
U nás je vyváží.
@topazio píše:
U nás je vyváží.
Tak to čumím, u nás každý den, ale o víkendu ne.
@Proto02 píše:
Všechno beru, nicméně pokud je člověk při vědomí - tedy normální člověk - vyřeší to jakkoli jinak, než vhozením dítěte do kontejneru jako smradlavý odpad. I kdyby ho nechala někde na zastávce, v podchodu…nevím, no.
Tak zřejmě nebude tzv. „normální člověk“, bych řekla…
Jinak kdyby přemýšlela, tak by ji ten kontejner nepřišel jako dobrý nápad.
To bude něco jako za naším panelákem, taky tam nemáme uzamčení a 24/7 tam někdo nakukuje a hrabe a hrabe.
I dnes, když jsem šla do práce, pršelo a bylo hrozně a hrabal tam divný chlap, tam se dveře netrhnou a jen šílenec tam může hodit něco, co si nepřeje, aby někdo vyhrabal, např. novorozence anebo mrtvolu.
Nepřijde mi, že by nějak přemýšlela o zametení stop, zajímalo by mě, co se jí honilo hlavou…
@Klopotkova píše:
Tak to čumím, u nás každý den, ale o víkendu ne.
Jak v sobotu, tak i v neděli.
Ptala jsem se manzela, zda si mysli, ze by chlap nepoznal tehotnou manzelku, obzvlaste, pokud nejae deti uz doma ma a manzel rikal, ze to neni mozne. Kdyz to poznali sousedi, tak manzel musel tutove.
Ja a manzel si myslime, ze je dobre mozne, ze manzel v tom visi az po usi. Mozna delal manzelce peklo, ze to treti dite nechce a ona muze byt takovy ten typ „co manzel rekne, to slovo bozi“. Takove zeny existuji, bohuzel a pak v ramci toho, aby se pan tvorsta nezlobil, tak to dite vyhodila.
Co me hlava nebere… kdyz to stejne kazdy vedel, protoze to na ni bylo videt a rodina se opakovane na jeji stav ptala, jak mela v planu to po porodu a zmizeni ditete vysvetlit?
Když jsme vyklízeli byt po staré paní a nosili věci do kontejneru tak normálně lidí číhali..jsem za nima došla že jestli chtějí tak nemusí čekat a můžou se podívat rovnou… Brali i staré peřiny a deky
@warita píše:
Ptala jsem se manzela, zda si mysli, ze by chlap nepoznal tehotnou manzelku, obzvlaste, pokud nejae deti uz doma ma a manzel rikal, ze to neni mozne. Kdyz to poznali sousedi, tak manzel musel tutove.Ja a manzel si myslime, ze je dobre mozne, ze manzel v tom visi az po usi. Mozna delal manzelce peklo, ze to treti dite nechce a ona muze byt takovy ten typ „co manzel rekne, to slovo bozi“. Takove zeny existuji, bohuzel a pak v ramci toho, aby se pan tvorsta nezlobil, tak to dite vyhodila.
Co me hlava nebere… kdyz to stejne kazdy vedel, protoze to na ni bylo videt a rodina se opakovane na jeji stav ptala, jak mela v planu to po porodu a zmizeni ditete vysvetlit?
Ted se teprve začíná vysetrovat… Může to být všelijak. Hlavní je že holčička to prezila. Jediné plus té ženy je že děťátko nezabila rovnou například neudusila.
@free333 píše:
Tak zřejmě nebude tzv. „normální člověk“, bych řekla…Jinak kdyby přemýšlela, tak by ji ten kontejner nepřišel jako dobrý nápad.
To bude něco jako za naším panelákem, taky tam nemáme uzamčení a 24/7 tam někdo nakukuje a hrabe a hrabe.
Nepřijde mi, že by nějak přemýšlela o zametení stop, zajímalo by mě, co se jí honilo hlavou…
I dnes, když jsem šla do práce, pršelo a bylo hrozně a hrabal tam divný chlap, tam se dveře netrhnou a jen šílenec tam může hodit něco, co si nepřeje, aby někdo vyhrabal, např. novorozence anebo mrtvolu.
Free, Ty nikdy nezklameš, navzdory tomuto vážnému tématu se Tvému příspěvků směji, jsi skvělá, vtipná.
Tak tady máme další „super“ rodiče. https://www. novinky. cz/krimi/clanek/dite-privedli-az-na-prah-smrti-vyvazli-s-podminkou-40383457#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky. sznhp. box&dop_req_id=1HhSdPXc6QB-202201101927&dop_id=40383457&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest181_voice_search_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
fakt šílené!!!
@warita píše:
Ptala jsem se manzela, zda si mysli, ze by chlap nepoznal tehotnou manzelku, obzvlaste, pokud nejae deti uz doma ma a manzel rikal, ze to neni mozne. Kdyz to poznali sousedi, tak manzel musel tutove.Ja a manzel si myslime, ze je dobre mozne, ze manzel v tom visi az po usi. Mozna delal manzelce peklo, ze to treti dite nechce a ona muze byt takovy ten typ „co manzel rekne, to slovo bozi“. Takove zeny existuji, bohuzel a pak v ramci toho, aby se pan tvorsta nezlobil, tak to dite vyhodila.
uvidíme, jsem zvědavá, jak to nakonec vše bude. Ale také mám podezření, že ten chlap v tom jede s ní. I můj chlap, který je občas trochu mimoň, tvrdí, že by těhotnou ženskou poznal (aspoň ve vyšším stupni těhotenství). No a porod by snad slyšel a dítě by fakt nevyhodil, i když o existenci babyboxů moc neví. Ale info by zjistil nebo aspoň zavolal sanitku. To vím na 100%
@Klopotkova píše:
Free, Ty nikdy nezklameš, navzdory tomuto vážnému tématu se Tvému příspěvků směji, jsi skvělá, vtipná.
To nemá být vtipné, to je jen o naší kontejnerové realitě…
Fakt by mě zajímalo, co té paní běželo hlavou…
@mado píše:
@roba18 porodila v garážích domu, za autem.
no hele myslím, že z bytu potichu odejít nemohla…minimálně musela funět nebo hekat… nebo teda nevím, jak rodí ostatní ženy. Ale mě do zpěvu nebylo, že bych si jen tak vyšla na procházku do garáží a tam někde porodila.
No měla to naplánované nebo ji prostě hráblo, nebo jí něco řekl ten chlap. On si to ani nemusel uvědomovat. Prostě jí mohl říct, že další dítě už by spíš nechtěl, ona těhotná, trochu labilní no a neštěstí je na světě. Ale to ji nemlouvá.
Je to češka, matka, znalá našeho systému - jak právního tak toho zdravotního. Takže sorry jako. Té malé nedala téměř žádnou šanci.
Tak myslím, že o víkendu se popelnice ani nevyváží.