Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JanaDaR píše:
@Klopotkova lidé, kteří přemýšlí, odpustí si odsudky.
Ne všichni odsuzují. Pro mě je to, proč to někdo udělal, sice velmi nepochopitelné, ale ráda se dozvím, proč se to stalo. Já žádné scénáře nevymýšlím. Ráda si počkám, pokud dají do médií po prošetření nějaké informace.
@Klopotkova Na té situaci nic nezměníš, tvoje úvahy nic nespraví, k čemu ti taková informace tedy bude? Budeš pozorně sledovat všechny gravidní v okolí, prohrabeš pokaždé kontejner? Fakt nevím.
Porod je hormonální smršť, věřím tomu, že tyto matky prostě nejsou dočasně příčetné. Jinak fakt věřím, že by přece do toho baby boxu došly.
@JanaDaR píše:
@Klopotkova Na té situaci nic nezměníš, tvoje úvahy nic nespraví, k čemu ti taková informace tedy bude? Budeš pozorně sledovat všechny gravidní v okolí, prohrabeš pokaždé kontejner? Fakt nevím.
Nebudu sledovat všechny těhotné, nebudu sledovat kontejnery. Prostě jsem si tu informaci včera na seznamu přečetla, tak mě k tomu zajímají další věci. Nic víc, nic míň. ![]()
@Anna766 píše:
Miminko mělo anděla strážného, toho člověka co šel vynést odpadky a nalezl ho.![]()
Ano, nálezce ho našel časně ráno, policie uvádí, že oznámení o nálezu obdržela už kolem 4. hodiny ranní. Velká náhoda, že někdo šel vysypat odpadky v tuto hodinu a zaslechl pláč miminka. O hodinu později už by mohlo být (a zřejmě by bylo) pozdě.
edit překlep
Příspěvek upraven 09.01.22 v 13:00
Porod je hormonální smršť, věřím tomu, že tyto matky prostě nejsou dočasně příčetné. Jinak fakt věřím, že by přece do toho baby boxu došly.
Co já třeba nechápu o dost víc: takováhle matka většinou u soudu dostane dvacet let až doživotí. Ale týpek, který v ožralosti doslova pomalu ubil dvouleté dítě k smrti, dostal tehdá kolik - as tři roky??? A ještě tu ožralost brali jako polehčující okolnost
Tohle já prostě nechápu.
@milami píše:
Ano, nálezce ho našel časně ráno, policie uvádí, že oznámení o nálezu obdržela už kolem 4. hodiny ranní. Velká náhoda, že někdo šel vysypat odpadky v tuto hodinu a zaslechl pláč miminka. O hodinu později už by mohlo být (a zžejmě by bylo) pozdě.
Tohle byla původní verze, že šel vynést odpadky.Ale večer to policie popřela, že to není pravda. Neřekli jak tam tedy figuruje jen, že to oznámil. ![]()
@milami hodinu? Byl mráz. To dítě tam muselo skončit velmi krátce předtím, než šel někdo ve čtyři ráno vynést odpadky… A znovu, pojďme se nad tím zamyslet.
@Tom-Jerry píše:
Tohle byla původní verze, že šel vynést odpadky.Ale večer to policie popřela, že to není pravda. Neřekli jak tam tedy figuruje jen, že to oznámil.
Aha, to jsem nečetla. díky.
@Liberalissima píše:
Porod je hormonální smršť, věřím tomu, že tyto matky prostě nejsou dočasně příčetné. Jinak fakt věřím, že by přece do toho baby boxu došly.Co já třeba nechápu o dost víc: takováhle matka většinou u soudu dostane dvacet let až doživotí. Ale týpek, který v ožralosti doslova pomalu ubil dvouleté dítě k smrti, dostal tehdá kolik - as tři roky??? A ještě tu ožralost brali jako polehčující okolnostTohle já prostě nechápu.
Uved odkaz, o 20ti letech nevim a dozivoti nikdo, to je výjimečný trest.
@roba18 píše:
@bíléprádlo už někde psali něco bližšího? Četla jsem, že více informací sdělí včera večer a nikde nic není. Ale hned bych nevinila ženu, která dítě porodila. Kdo ví co v tom bylo.
@roba18 píše:
Takže žádné info, že ho vyhodila ona atd.? Díky za info.
Nic k tomu nereknou do pondělí, matku vyslychaji. Nevi se ani, jestli to je holcicka nebo chlapecek.
@JanaDaR píše:
k čemu ti taková informace tedy bude?
Třeba k ničemu. Znám lidi, kteří informace posuzují tímto způsobem a jsou to vlastně primitivové, kteří tímto způsobem přistupovali i k látce ve škole (a rodiče je v tom podporovali), tedy se špatně učili a to málo dnes už zapomněli.
@Klopotkova lidé, kteří přemýšlí, odpustí si odsudky.