Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mado píše:
@Lucy75 a bude dítě právně volné, když je matka známá? Nebude muset někde po ústavech čekat, až matka odsedi trest, protože matka a bio kořeny?
pokud je matka vypátraná a známá, tak je situace samozřejmě jiná… já bavím o situaci, kdy je dítě nalezené „jen tak“… Mnou napsaný postup se týkal babyboxů a dětí nalezených BEZ ustanovení rodiče…
AHA, zrovna čtu, že chce dítě otec.. tak je to zřejmě vyřešené… Ono se klidně může v tomhle případě stát, že dítě dostane po nějaké léčbě a soudu i ta matka zpět, nebo bude určený soudně styk… no je mi z toho úplně blbě. To už bych tomu dítěti přála radši milující natěšenou kompletní adoptivní rodinu…
@Lucy75 píše:
pokud je matka vypátraná a známá, tak je situace samozřejmě jiná… já bavím o situaci, kdy je dítě nalezené „jen tak“… Mnou napsaný postup se týkal babyboxů a dětí nalezených BEZ ustanovení rodiče…AHA, zrovna čtu, že chce dítě otec.. tak je to zřejmě vyřešené… Ono se klidně může v tomhle případě stát, že dítě dostane po nějaké léčbě a soudu i ta matka zpět, nebo bude určený soudně styk… no je mi z toho úplně blbě. To už bych tomu dítěti přála radši milující natěšenou kompletní adoptivní rodinu…
Myslím že matka půjde do vězení nebo do blázince… Ale spíš to vězení. To dítě by během pár desítek minut bylo mrtvé mělo 20 stupňů tělesnou teplotu. Porodila doma a vyhodila zabalené do pytle do kontejneru nebylo to její první dítě… Strašný.
Nebyla to žena na okraji společnosti… Vůbec to nechapu
@roba18 píše:
Hele mohlo to být různě. Je to šílené. Nemělo by se to dít. V živé paměti mám případ jednoho malého chlapečka, jak ho utýral jeho otčím, jak ho posazoval na sporák apod. Tohle dokáže udělat opravdu jen lidská zrůda!!!
K tomuto případu. Nevím, nechci rodičku hodnotit, dokud nejsou známy bližší informace. Může to být různě. Může to být cizinka, nemluvici česky, neznalá místních poměrů. Klidně to může být nějaká ženská z východu unesená sem za účelem poskytování sexuálních služeb, třeba porodila, nějaký chlap to dítě vzal a vyhodil. Může to být opravdu jakkoliv. Proto bych se jakýchkoliv soudů na tu rodičku prozatím vyhnula. Čin samozřejmě odsuzuji. Jsem zvědavá s čím zítra přijdou.
Tak už si to můžeš přečíst, žádná chudák unesená prostitutka z východu bez rodiny, které sebrali dítě.
@ludmilaadamkova s tím, jaký dostane trest, si vůbec nebuď jistá.. české soudy dokážou opravdu překvapit, většinou nemile ![]()
a pokud měla čistý rejstřík, ví bůh.. bude se na ni dělat v rámci přípravného trestního řízení psychologický posudek, takže dost bude záviset i na něm - tu léčebnu bych vůbec nevylučovala..
no - hlavně že je holčička v pořádku
tuhle problematiku nemám ráda, jak jde o bezbranné tvory typu malé dítě, zvíře nebo nemocný senior, tak se neznám a jsem fakt drsná a hnusná a při zadržení jdou dotyční rovnou do cely a většinou dávám podněty na vazby (krom těch zvířat - tam to neprochází), nesnáším to.
@Lucy75 píše:
@ludmilaadamkova s tím, jaký dostane trest, si vůbec nebuď jistá.. české soudy dokážou opravdu překvapit, většinou nemile
a pokud měla čistý rejstřík, ví bůh.. bude se na ni dělat v rámci přípravného trestního řízení psychologický posudek, takže dost bude záviset i na něm - tu léčebnu bych vůbec nevylučovala..
no - hlavně že je holčička v pořádkutuhle problematiku nemám ráda, jak jde o bezbranné tvory typu malé dítě, zvíře nebo nemocný senior, tak se neznám a jsem fakt drsná a hnusná a při zadržení jdou dotyční rovnou do cely a většinou dávám podněty na vazby (krom těch zvířat - tam to neprochází), nesnáším to.
Přímo takové podobné případy jsou přímo v „tvé režiji“ že v tom nějak figuruješ? To musí být dost náročný
Myslíš, že by tomu mohlo pomoct, že je ten případ medializovaný, tudíž bude těžší to jen tak „zamést pod koberec“
A „matku“ uklidit do psychiatrické léčebny?
@ludmilaadamkova ano, v mé režii jako vyšetřovatele jsou tyhle případy, když mám pro náš okres „výjezd“ (jako pohotovost..),
jinak pracuji na trochu klidnější finanční problematice ![]()
ačkoliv tam je občas taky pěkný adrenalin, hlavně v dnešní době, kdy spousta lidí skáče na netové podvody a „investice do kryptoměn“ a podobné parádičky, kterými se přes vzdálené přístupy do mobilů apod. odlehčí o stovky tisíc korun
to je taky smutné, když tam máš takového dědu, co došel o celoživotní úspory „protože ten pán říkal, že tuhle investici doporučuje i Babiš“
prachy jsou masakr a lidi pro ně dělají neskutečné věci…
@Salome123 píše:
Tak už si to můžeš přečíst, žádná chudák unesená prostitutka z východu bez rodiny, které sebrali dítě.
Zavrena v byte a nucena k prostituci, nezna jazyk, nevi kam se obratit o pomoc…pěkný prd. Planovana hnusna vražda- tehotenstvi tajila, popirala, vedela co udela. Chudaci její dalsi deti, jak se k nim muze asi chovat.
Doufám, ze za toto z basy hned tak nevyleze
To je zrůda, nic jiného
A jako ve většině případů klasika. tajně porodí a je jasný plán, jinak by nic rodině netajila a pak dítě vyhodí jako odpad a jde spát ![]()
Co se týraných seniorů týká, tak tam bych na rozdíl od dětí a zvířat s tou lítostí byla opatrnější, protože někteří (a věřím, že je to velká část) jen dostávají od svých potomků vlastní medicínu. Mnohým z nich se jen vrací, jak se sami chovali.
A i pokud „dědoušek“ škudlil kde a na kom mohl a nechal si pro pětník koleno vrtat, tak se tomu, že ho nakonec obral podvodník, protože dědek hladová neměl dost, spíš zasměju, než ho litovat. Podvodník si samozřejmě trest zaslouží, ale těhle „dědoušků“ bych fakt nelitovala. ![]()
@Fuflík píše:
Co se týraných seniorů týká, tak tam bych na rozdíl od dětí a zvířat s tou lítostí byla opatrnější
Však to zákon zohledňuje, za vraždu dědouška můžete dostat maximálně 18 let, za vraždu dítěte i výjimečný trest.
@roba18 píše:
Teda, ona nevěděla, že je těhotná a sousedi to věděli?!![]()
![]()
jak nevěděla
, prostě všem v okolí řekla že těhotná není když to chtěla utajit. všichni si všimnou že jí narostlo břicho jen ona nic netuší ![]()
@Markéta80 píše:
jak nevěděla, prostě všem v okolí řekla že těhotná není když to chtěla utajit. všichni si všimnou že jí narostlo břicho jen ona nic netuší