Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky ani nevím proč tuhle diskuzi zakládám. S přítelem jsme se začali snažit před sedmi měsíci, kdy jsem přišla o neplánované miminko. Na nějaké měření teploty nebo ovu testy se ještě nedostalo, takže ani nevím kdy k ovulaci dochází. Dnes jsem 6DC a a prostě nějak vím, že jsem dnes otěhotněla. Nevím proč, co mě k tomu vede, ale vím to. I při minulém těhu jsem otěhotněla těsně po menstruaci.. znáte některá tenhle pocit? Určitě ano, budu ráda kdyby se někdo ozval. Příteli se s tím svěřovat nechci ![]()
@lukresia to jsem ráda že taky někdo,,věděl,, a mimi tak pak opravdu bylo ![]()
@Aldamor chtěli jsme původně o dva měsíce později, hned po jsem cítila že se NĚCO
stalo, počítala jsem a šup nejplodnější den
potom jsem se sledovala příznaky byly, test vyšel ještě myslím den před očekávanou MS… přeju at to vyjde
![]()
@Aldamor je moc fajn, když je člověk tak vnímavý
. „Věděla“ jsem to u všech svých dětí. Když jsem otěhotněla naposled s naší beruškou, probudila jsem se před budíkem (velmi nezvyklé) a hlavou mi běželo - pohlaď si bříško…
. Přeju hodně štěstí a radosti
Tak přímo ten den jsem to nevěděla ani jednou, těhotná jsem byla 4×.
Přeju ať to vyjde!! ![]()
To je hezké
.
Přeju ti ať je intuice opravdu ta správná a vyšlo to
![]()
Ja jsem to vedela, mela jsem takovy vnitrni pocit a 9DPO byl pozitivni test. Ted je to 5tt a nejak vnitr vim, ze to bude holka ![]()
Já bych dala ruku do ohně že to bude kluk
budeme mít druhou holčičku
![]()
Přeju ti, aby to byla pravda. Protože z takovýchto skálopevných přesvědčení pak často plyne nejvíc slz ![]()
@Gladys píše:
Přeju ti, aby to byla pravda. Protože z takovýchto skálopevných přesvědčení pak často plyne nejvíc slz
gladys to vystihla, ja nevedla jak to napsat
bohuzel, to osobne znam moc dobre