Dnes mám termín porodu :)

8.10.12 11:54

Dnes mam termín porodu:)

Ahojky,
Tak dneska mam první termín porodu a abych pravdu řekla cítím se pořád dobře. Sem tam příjdou poslíčci ale zachvilku jsou zase pryč :D
Snažila jsem se využít pár babských rad a taky nic :D Piju čaj z malinovníku, dávám si horké vany, chodim na dlouhé procházky, uklízim vůbec se neomezuju a malej se drží jako klíště :)
Bojim se totiž toho, aby bylo všechno v pořádku doktor mi vůbec neudělal ultrazvuk jen poslouchá srdíčko a na ozvách bylo vše ok minulý týden jenže kdo ví co se tam může dít že? a hlavně nechci jít císařem to je moje noční můra..

Co by jste mi ještě mohli poradit?
Já se ho totiž nemůžu dočkat :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klárinka. T
8.10.12 12:04

Ahoj, kamarádka rodila začátkem září a taky zkoušela babské rady a nic. Jen jeden den uklízela a v noci už jela :)

• Citovat
  • Upravit
9649
8.10.12 12:09

Je toho moc moc moc, ale pokud se mimcu nechce, nezabere nic… :mrgreen:

Ja jsem uklizela, vytirala, pila ruzne odvary co jsem nasla na internetu (ja hlavne zazvorovy s hrebickem a skorici), sexovla, masirovala bradavky, prujmovala, chodila do schodu a ze schodu, myla okna a stejne jsem prenasela!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3638
8.10.12 12:33

Tak ja zkousela taky hodne „metod“ sex, vana, schody, masaz nohou kde jsou body co vyvolavaji kontrakce, masirovala bradavky…
Ale pokud to telo proste pripraveny neni, tak nepomuze nic :)
Prvni termin dle UZ nic a termin dle porodnice vysel presne. V jednu rano praskla voda a 21:37 bohuzel cisarem byl malej na svete :)
Tak hodne stesti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.12 12:33

No asi budem muset jen čekat :D ale je to šílený… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
8.10.12 13:02

Já zkoušela taky kde co a nic. Kdybych se stavěla na hlavu a odrážela ušima, malýmu by to bylo šumák. On se prostě rozhodl, že nevyleze. Takže se vyklubal až 17 dnů po termínu a to ještě nedobrovolně. U druhého syna už takhle dlouho nikdo nečekal a udělali mi císaře pár dní po termínu. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
8.10.12 14:19

Ahoj, já mám teda termín „až“ pozítří, ale stejně jsem už x dní jako na trní. Včera jsem zkoušela horkou vanu a červené víno, uklízim, moc se nešetřím a stejně nic. Dnes mám teda obzvlášť bolavé břicho, ale mimčo se beztak určitě nepustí. Občas mám pocit, že snad nikdy neporodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.12 18:31

Já dneska makala celý den :) ještě ted jdu vytírat a přeházet oblečení do jiné skříně. břicho mě bolí jako vždy ale to jsou jen poslíčci bolest jako při menstruaci sem tam víc pak to zmizí :D
No celých 9měsíců to bylo super, ale ty poslední dny jsou šílený jak je člověk nedočkavej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
10.10.12 11:49

:D Já dělala vše: sex, procházky, úklid, čajíky, vana, masírování bradavek, aromaterapie, 2× Hamilton, domluvy - vše pořád dokola a NIC. Miminka byla naprosto v pořádku, ale obě holky šly ven po vyvolávání. Teď čekám kluka, tak snad bude rozumnější, ráda bych někdy porodila klasicky - a další pokus už tedy neplánuji.
Držím palce, ať se mimi umoudří, ale neměj strach, fyziologické těhu je do 42. týdne - i když po termínu porodu to doktoři berou jako přenášení. Hlavní je, že kope a ozvi jsou OK.¨
Já měla v břiše dračici (po porodu andílka) a když kopala méně, hned jsem frčela na ozvi, bála jsem se. Naštěstí zbytečně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.10.12 12:00
@SatanekTerezka píše:
Já dneska makala celý den :) ještě ted jdu vytírat a přeházet oblečení do jiné skříně. břicho mě bolí jako vždy ale to jsou jen poslíčci bolest jako při menstruaci sem tam víc pak to zmizí :D
No celých 9měsíců to bylo super, ale ty poslední dny jsou šílený jak je člověk nedočkavej :)

Tak cooooo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
10.10.12 16:24

Holky já přenáším od soboty.
Včera planý odjezd do porodnice a zase domů. První těhotenství a člověk prostě neví :-( ale pan doktor říkal že to nemůžu poznat když mám první miminko a je dobře že jsem jela. Radši třikrát jet než jednou přijet pozdě…mám naordinovaný sex, procházky a pokud do pátku neporodím tak mi prý udělají hamiltona, pokud budu chtít…tak s tímhle nevím…prý to dost bolí, ale hlavně to ani nemusí pomoci a stejně mě ten porod budou vyvolávat…tak co teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiki03
10.10.12 19:41

@SatanekTerezka Ahooj :-) já sem taky zkoušela co se dalo, až sem to jeden den vzdala a dobíhala sem na šalinu tak mi druhej den rano praskla voda a jelo se :-) a ultrazvuk ti dělat nemusí, kdyby se něco dělo pozná to podle ozev tak neboj :-) držím palečky a přeji méně bolestný a rychlý porod :-) Já už to mám 10 měsicu za sebou :-) Užívej bříška pak ti bude chybět :D

• Citovat
  • Upravit
Kiki03
10.10.12 19:44

@Verča-K Hamiltna se neboj :-) já ležela v pordnici už když se kamarádka přišla z kontroly podívat na mě a malou a říkala že jí dělali hamiltna tak že je zvědavá, prej je to nepříjemný, (ale neboj určitě to nebolí víc jak porod :D) a pomohlo jí to ve 12 v noci už ležela se mnou na pokoji :-)

• Citovat
  • Upravit
9994
10.10.12 20:59
@Barca12345 píše:
Tak cooooo? :-)

Vypadá to, že se zakladatelka už dočkala ;) :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.13 12:25

Jééé holky 10.10.12 v 7:10 se nám narodil syn takže moc děkuji a opravdu jen zabírá ta trpělivost :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí