Předporodní krizička

312
5.10.12 17:17

Předporodní krizička

Ahoj holky, zítra - 6.10.2012 - mám termín porodu, ale už teď jsem vyřízená…Ve středu jsem byla na poslední kontrole u gyndařky a ta mi řekla, že už jsem částečně otevřená (CS 2), a že bych měla do soboty porodit. Ještě mi udělala i hamiltona, aby miminku trochu pomohla a..od té doby se nic neděje :lol: Už mám pocit, že to dítko ven prostě nechce. Nic mě nebolí, kromě velmi sporadické lehké bolesti v podbřišku, bříško tvrdne téměř při každém pohybu, takže jakýkoli pohyb začíná být docela fuška, ale není to nijak bolestivé. Začaly mi otýkat ruce (prsty) a nohy, ale fyzicky se jinak cítím dobře. Mám pocit, že je mi líp, než před týdnem, kdy jsem měla aspoň nějaké poslíčky 8) :zed: Jsem už hotová, takhle nikdy neporodím…není na tom někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2351
5.10.12 17:23

No tak já tě trošku (snad) uklidním.. Termín porodu jsem měla 23.12.,nic se nedělo a ani to nevypadalo, že bych v příštích dnech měla porodit, cca za 3 dny mi udělali Hamiltona, pořád nic, teprve 2 dny před samotným porodem jsem na CTG viděla změnu k lepšímu-děloha mi konečně začala pracovat.Ve finále jsem rodila 1.1.2009 AŽ! Vím, že si teď připadáš jako slonice a že máš dojem, že tam to mimčo prostě zůstane a nikdy nevyleze a že z toho máš depku..naprosto chápu, ale neboj se-jednou porodit prostě musíš! A pokud se teď cítíš jinak, tak třeba už je to tu ;) Držím palce a hlavu vzhůru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.10.12 17:26

Termín jsem měla 16.11., vůůůbec to k porodu nevypadalo, ani Hamiltona mi nedělali. Myslela jsem, kdoví jak dlouho budu přenášt. Poslíčci nikde, prostě pohoda. Matýsek se narodil 18.11. ráno, takže neboj, vše se může změnit z hodiny na hodinu ;) Ale chápu, jak se cítíš, mě když řekli, že nejsem otevřená vůbec a k porodu to nevypadá, hysterčila jsem jak malá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
5.10.12 17:26

Já rodila 42+3 takže taky žádná sranda. Přeju krásný porod :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3118
5.10.12 17:30

Já přenášela 9 dní, takže přesně vím, jak se cítíš :D Voda mi praskla dva dny před plánovaným vyvoláním. Byla jsem už úplně na nervy a všechno mě bolelo 8o
Vydrž, už to bude nejpozději za pár dní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.10.12 17:30

Doporučuju zabývat se něčím jiným, až se dítko narodí, tak to už nepůjde. Stejně vyleze, až bude chtít. Rodila jsem v 41+1, uvidíme, co tentokrát, termín mám 12.10.
Tak se drž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.10.12 17:38

Mám obě děti narozené 10 dní po termínu :)) u obou dětí až do porodu CS 0 :)) hlavu vzhůru, napořád těhule nebudeš :)) radím se vyspat, lenošit, číst si, pak už na to čas nebude :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl1234
5.10.12 17:58

Ty holky, ale Vam se to aspon blizi, ja mam jeste 3 tydny a krizi jak prase :zed:

• Citovat
  • Upravit
2331
5.10.12 18:22

:mrgreen: uklidním Tě den před porodem mi taky nic nebylo a byla jsem hotová a o půlnoci mi rupla voda :mrgreen: :mavam: neboj to dáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.10.12 18:26

Neboj se do zítřka času ještě spousta a kdo ví, co se do rána přihodí… :lol: Já na porod nevypadala nikdy, a přesto jsem poprvé rodila o 14 dní dřív, podruhé o 3 dny a potřetí o 1 den - a to jsem chodila už 3 neděle otevřená na 2 prsty a pořád se mě v porodnici ptali, jestli už jako fakt nemám bolesti, že jako třetirodičku by mě tam s takovým nálezem už nechali. Tak přeji klidnou noc třeba už bude poslední 2v1. Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
5.10.12 18:28

Taky u mě porodu nic nenasvědčovalo, v týdnu mi odcházela zátka ale ta nepravá a jen maličko, v pátek mi mudra udělala hamiltona, a ještě říkala že čípek mam docela vzadu, v sobotu jsme měli menší oslavu, ale jinak prostě úplně normální den, a v noci ve čtvrt na dvě mi najednou začli pravidelné kontrakce po 10min.. Přeju hodně štěstí!! :D

Příspěvek upraven 05.10.12 v 18:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
5.10.12 18:28

Já měla dva hamiltony :roll: ráno u dr, že nic pořád otevřená na 1 cm, to bylo už od 32tt, kdy mi porod zastavovali, a v půl 1 odpoledne prdla voda, bolesti jak kráva a o půl 6 byl prcek na světě ;) neboj, on vyleze :lol:

• Citovat
  • Upravit
18223
5.10.12 19:38

Vydrž, vydrželas devět měsíců a teď už to bude maximálně dva týdny :palec: Taky jsem to blbě snášela, byly horka, já těžká, oteklá. Ještě jsem si domlouvala srazy, chodila na výlety a v den porodu jsem srazy odříkala :mrgreen: Přišlo to najednou ráz na ráz, žádné poslíčky a za 3,5 hod hotovo. Tak doufám, že se brzy dočkáš uzlíčku. Pak se fakt uleví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
5.10.12 19:42

Ahojky, zítra tj. 6.10. mám též termín porodu :mrgreen:
Jsem na tom pocitově dost podobně jako ty, neboj to zlvádneme, nic jiného nám nezbyde, však ty dítka jednou vylezou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
5.10.12 20:28

Moc vám, holky, děkuju za podporu :hug:, přenášet se mi teda fakt nechce, jak řekla Gabčulinda, připadám si přesně jako slonice a mám dojem, že to mimčo tam prostě zůstane anikdy nevyleze…už jsem občas i sama sobě protivná, nálada je jak na houpačce, takže jestli to bude trvat ještě dlouho, tak mě manža asi opustí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí