8 dní přenášíme

579
27.9.12 13:48

8 dní přenášíme

Ahoj maminky, dnes je to 8dní co přenášíme, pokud se holka jedna naumoudří v pondělí nás čeká nástup na vyvolávání. Chtěla bych se zeptat, jestli tu má některá podobnou zkušenost? A co porod vyvoláváním? Jak to probíhá, je mi jasné, že je to individuální, ale ráda uvítám osobní zkušenosti:) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
579
27.9.12 13:52

Žádná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
27.9.12 13:52

Ahoj, ja jsem tedy neprenasela.Ale porod mi vyvolavali, kvuli problemum dcerky. Nicmene to vypadalo tak, ze mi rano (8:00) zavedli tabletku za pul hodiny se dostavily prvni mirne kontrakce, jao pri MS. V 11:00 mi pichli vodu s tim, ze jsem otevrena na 2cm a ze to vidi jeste tak na 6hodin.No a za 40minut byla mala na svete :D.
Takze rozhodne se nedrz toho, ze vyvolavanyý porod musi trvat dele, nez normalni.Take se rika, ze vice boli, to nevim, neznam jiny porod.
Ale muzu rict, ze to bylo nakonec uzasne, je to neskutecne uzasny pocit porodit sve dite.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
27.9.12 13:55

Ahoj já přenášela 14 dní, pak mi malého vyvolávali, první tabletu mi dali v pátek večer, nezabrala, druhý den mi udělali hamiltona a nic pak večer další tabletu, to už jsem pak cítila kontrakce a ráno říkali tomu tableta na bolest a pak to už jelo. porodila jsem za 7 hodin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
27.9.12 13:55

@sara1000 Děkuji za zkušenost:)taky jsem převážně slyšela, že to není zase tak strašné, jak se traduje, tak uvidíme, jak na tom budeme my, přece jen už to bude 12dní přes termín a všechno už by to tam dole mohlo být připravené:)
Každopádně dřív a přirozeně, proč ne:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
27.9.12 13:57

@chelsea001 Hamiltona už mi prováděli třikrát a bez odezvy, tak uvidíme, co dovedou tabletky, je to tam nějaký umíněný všechno:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
27.9.12 13:59

Prijmou te, udelaji ti zatezovy test, tzn oxytocin do kapacky+pasy. Oxytocin vetsinou vyvola nejake kontrakce a doktori tak vidi jak se pri nich dari mimcu( to je cca hodina). Pak se par hodin ceka jestli se to nerozbehne samo. Pak ti daji do pochvy tabletu na pripravu porodnich cest. Jsou v ni hormony vyvolavajici kontrakce ktere by te meli otevrit a pak cekas. Nebudu ti psat do podrobna jake to pro me bylo. Osobne doufam, ze na to brzy zapomenu :oops:. Tezko rict jake by to bylo bez toho.

• Citovat
  • Upravit
579
27.9.12 14:05

@zrzana2 Děkuji za vyčerpávající odpověď:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
27.9.12 14:07

Ahoj, já přenášela necelých 14 dní a porodila jsem den před vyvoláváním :palec: Moc jsem si přála rodit přírodní cestou a nakonec jsme to stihli :pankac: Třeba to je taky o psychice a budeš to mít taky tak ;) Držim palečky ať vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
27.9.12 14:45

@LadyAnnBH Děkuji, to bych si moc přála, zítra by to bylo fajn, na Václava, to je tatínek:)pak sobota 29.9. - to je hezký datum, no a neděle je úplněk :mrgreen:
každopádně na každým dnu před pondělím je něco jedinečného :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
27.9.12 14:57

Ahoj, taky jsem přenášela 14 dní. Nakonec mi po Hamiltonu praskla voda, takže jsem dostala kapačku s oxytocinem. A musím říct, že porod byl naprosto v pohodě. Docela byl dlouhý, teda resp. dlouho trvalo než vůbec začaly nějaké kontrakce. Kapačku mi dali ráno v 9 a večer kolem 10 jsem teprve začal mít nějaké kontrakce.PAk už to šlo rychle. Chvilku do sprchy, pak jsem chvilku poskakovala na sále a na dvě zatlačení byla malá venku. Osobně si myslím, že díky tomu, že to tak dlouho trvalo, tak byly cesty pořádně připravené, takže jsem byla skoro bez nástřihu, 2 hodiny po porodu jsem normálně seděla.
Držím palečky ať máte miminko brzo u sebe. Mě ty poslední dny přišly strašně dlouhý a moc jsem se už na miminko těšila a chtěla to mít už vše za sebou a držet jej v náručí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
579
27.9.12 16:02

@zichisek Děkuji za podporu, říkám si, tak dlouho už jsem to vydržela, ale tyto poslední dny jsou opravdu nekonečné, taky už jí chci držet a koukat jí do očiček:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.9.12 16:32

Ahoj, já jsem měla poslední termín 7.7., nic se nedělo a tak mě 17.7. přijali do nemocnice na vyvolání. Dostala jsem odpoledne jen nějaké kapičky(ty prý když nezaberou, tak se pak dává tableta). V jedenáct v noci mi praskla voda a byla celá zelená 8o! Odvezli mě na sál, udělali všechny ty procedůry a dcera se narodila v 6:26 ráno. Ale bohužel císařem kvůli nepoměru. Říká se, že holky se strojí a nebo také že musíte nejdříve dopíchat vlásky! :lol: Přeji hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
27.9.12 16:34

@Pavlina726 Taky jsem to slyšela, to bude kráska nad krásky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.9.12 16:40

@wesny Určitě bude, Vendulka byla nejvlasatější dítko na porodnici a sestřičky ji česaly takového velkého kohouta! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí