Rodím?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
381
22.9.12 21:16

poraďte, rodím?

Ahoj holky,
potřebuju radu od zkušených. Už asi hodinu mám strašné tlaky na spodek. Nevím jak se to pozná, ale připadá mi, jako by miminko točilo hlavou uplně dole nebo co :nevim: Do toho mně malinko bolí v podbřišku. Už tak dva dny mi odchází hlenová zátka. Byla jsem tak dvakrát na velké. Bolí mně ve spodu záda. Jsem sama doma :,( Celý den mi tvrdlo břicho. Na KO jsem byla v pátek, řekli mi, že jsem otevřená volně na prst. Termín mám v pondělí. Problém je, že mám pozitivní test na streptokoka, a řekli mi, že mám hned dojet kdyby něco. Nechci ale plašit. Už mi párkrát podobně bylo, teď je to ale silnější a trvá to dlouho. Může to být začínající porod? Nebo jak to poznám, jak to bolí?
Jsem docela zoufalá, hlavně když přítel není doma :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5778
22.9.12 21:18

Ano může… zavolala bych do porodnice a poradila se co a jak… popřípadě alarmovala chlapa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989

Dej si teplou vanu a uvidis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778

Neváhej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21487
22.9.12 21:19

Zkus si dát teplou sprchu. pokud to ustane jsou to poslíčci. pokud ne volej sanitku. mě takhle začínaly oba porody. a máš někoho blízko kdo by mohl k tobě přijet abys nebyla sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
22.9.12 21:19

Já neporadím rodila jsem SC, ale co zkusit zeptat se na pohotovosti, zavolat tam? :think: Ale asi bych jela přímo do porodky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
22.9.12 21:20

Tak já du zkusit tu vanu. Díky holky, mám fakt strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.12 21:20

Zkus do porodnice apoň zavolat a popsat jim to. Poradí ti, zda jet. Drž se!

• Citovat
  • Upravit
21487
22.9.12 21:21

Neboj se! všechno bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
22.9.12 21:25

Vůbec se neboj :kytka: Podle metříku už klidně můžeš rodit… uvidíš po té horké vaně. Hlavně zachovej klid :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
22.9.12 21:26

Ještě hodinku bych počkala a jestli se to bude zhoršovat nebo nezlepší, tak bych jela :think: Myslím, že po telefonu ti stejně nikdo neřekne, že to je v pohodě, ať neplašíš, řeknou, ať radši přijedeš

Každopádně držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
3222
22.9.12 21:30

Mě teď taky porodní asistentka říkala, že jít do horké sprchy a pokud to nepřestane tak jet do porodnice…hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19160
22.9.12 21:32

@werousek Dej si horkou vanu a uvidíš buď se to rozjede a nebo uklidní a hlavně si hlídej pohyby. A držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
22.9.12 21:37

Cítíš pravidelné stahy? Asi bych ještě nejela, pokud ti nepraskne voda nebo nebudeš cítit pravidelné silné a bolestivé stahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
22.9.12 21:39

Dala bych vanu a pak kdyžtak jela. Z vlastní zkušenosti vím, že po telefonu moc radit nechtějí… Když bude ještě čas, tak písni jak to dopadlo :) Držím palce a přeju rychlý porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí