Rodím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.1.13 12:08
@werousek píše: Šíleně to letí.. nemůžu tomu uvěřit, že je to 4 měsíce co jsem tady doma poletovala a děsila se porodu, 4 měsíce, kdy jsem toho svého broučka držela poprvé u srdíčka :hug: Daří se nám výborně. Malý je zlatíčko, hodňunký.. :* :srdce:

Já s porodu mám trauma už teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
29.1.13 13:01

@pavlina-strakova - jeee to je hezky jmeno :potlesk: ja taky od zacatku byla v domeni ze je to kluk… chlap o tom byl taky presvedceny :D a takysi to kazdy myslel :) tak jsme s tim uz nejak pocitali a pak jsem musela na amniocentezu… no a kdyz jsem volala na vysledky tak sestra rekla ze to je holcicka 8o :dance: ja byla ten den sama doma (nevim co bych delala kdyby to dopadlo spatne :( ) a par minut jsem plakala stestim a pak jsem to rekla chlapovi a ostatnim :)

neboooj se porodu to bude v pohode neboj :hug: holcicky jsou mensi :D za chvilku „po“ si ani nevzpomenes jake to bylo… ja uz jen vim ze je to hrozna bolest ale uz si ji nevim ani predstavim… a sla bych do toho zas ;)

@werousek - ze jo? ja nemuzu uverit ze je to 15 mesicu 8o 8o za chvilku pujde do skolky 8o to mas stesti kdyz je hodnounky :) ja mela prvni 4 mesice teror.. horsi nez samotny porod… ale uz je to za nama a ted tady pobehuje a vali se po psovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.13 14:03
@xlenushkax píše:
@pavlina-strakova - jeee to je hezky jmeno :potlesk: ja taky od zacatku byla v domeni ze je to kluk… chlap o tom byl taky presvedceny :D a takysi to kazdy myslel :) tak jsme s tim uz nejak pocitali a pak jsem musela na amniocentezu… no a kdyz jsem volala na vysledky tak sestra rekla ze to je holcicka 8o :dance: ja byla ten den sama doma (nevim co bych delala kdyby to dopadlo spatne :( ) a par minut jsem plakala stestim a pak jsem to rekla chlapovi a ostatnim :)

neboooj se porodu to bude v pohode neboj :hug: holcicky jsou mensi :D za chvilku „po“ si ani nevzpomenes jake to bylo… ja uz jen vim ze je to hrozna bolest ale uz si ji nevim ani predstavim… a sla bych do toho zas ;)

@werousek - ze jo? ja nemuzu uverit ze je to 15 mesicu 8o 8o za chvilku pujde do skolky 8o to mas stesti kdyz je hodnounky :) ja mela prvni 4 mesice teror.. horsi nez samotny porod… ale uz je to za nama a ted tady pobehuje a vali se po psovi :D

no podle toho, že naša už teď když sem byla ve 20+3 na utz a měla 370 gramů a 25 cm, tak asi moc malá nebude, já sem měla 3,3 kg a 51 cm a přítel taky, tak uvidíme co budeme mít za cvalíčka, ona je po mamince, taky holka krev a mlíko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.1.13 23:06
@pavlina-strakova píše:
no podle toho, že naša už teď když sem byla ve 20+3 na utz a měla 370 gramů a 25 cm, tak asi moc malá nebude, já sem měla 3,3 kg a 51 cm a přítel taky, tak uvidíme co budeme mít za cvalíčka, ona je po mamince, taky holka krev a mlíko :D

neboj. Ten porod stejně přijde a už před ním nebudeš moct utéct. Bylo mi tak hrozně, že jsem nevěděla jak dlouho to trvá a ani jak velké dítě ze mě leze. Bylo mi to upřímně jedno. Chtěla jsem jen ať už je konec. Potom ale budeš hnedka fit :D a zapomeneš. Já se celou dobu nebála, ale při konci už jsem byla dost vyklepaná. Rupla mi voda a pamatuju si, jak jsem se vyděšeně podívala na přítele:D:D on vůbec nevěděl co se děje, protože jsem seděla. Zýrala jsem na něho tak minutu:D pak až jsem řekla že má zavolat PA, že mi rupla voda… Zároveň to bylo celé krásné… Nevím jak to popsat, ale i přes tu bolest to byl nejkrásnější den v mém životě. Byl to šílený adrenalin… Ta představa, že už za chvíli, že nejspíš už dnes budu držet toho tvorečka z bříška v náručí… Ta byla úžasná a ještě teď když si na to vzpomenu, tak mnou projede taková vlna něčeho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.1.13 23:10

Bože… zírala jsem na něho jsem samozřejmě chtěla napsat s měkkým i… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 23:11
@werousek píše:
neboj. Ten porod stejně přijde a už před ním nebudeš moct utéct. Bylo mi tak hrozně, že jsem nevěděla jak dlouho to trvá a ani jak velké dítě ze mě leze. Bylo mi to upřímně jedno. Chtěla jsem jen ať už je konec. Potom ale budeš hnedka fit :D a zapomeneš. Já se celou dobu nebála, ale při konci už jsem byla dost vyklepaná. Rupla mi voda a pamatuju si, jak jsem se vyděšeně podívala na přítele:D:D on vůbec nevěděl co se děje, protože jsem seděla. Zýrala jsem na něho tak minutu:D pak až jsem řekla že má zavolat PA, že mi rupla voda… Zároveň to bylo celé krásné… Nevím jak to popsat, ale i přes tu bolest to byl nejkrásnější den v mém životě. Byl to šílený adrenalin… Ta představa, že už za chvíli, že nejspíš už dnes budu držet toho tvorečka z bříška v náručí… Ta byla úžasná a ještě teď když si na to vzpomenu, tak mnou projede taková vlna něčeho..

To máš pravdu, že před tím neuteču, ale mám strach abych poznala, že už to je porod a né poslíčci atd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 23:13
@werousek píše:
Bože… zírala jsem na něho jsem samozřejmě chtěla napsat s měkkým i… :D

v pohodě, já něco napíšu a jak si to po sobě nečtu, tak by mě někdy ranilo z toho co sem napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.1.13 23:16

No jo:) popravdě… Tušila jsem, že rodím když jsem dojela do porodnice, ale jista jsem si vůbec nebyla. Až ta voda..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 23:19
@werousek píše:
No jo:) popravdě… Tušila jsem, že rodím když jsem dojela do porodnice, ale jista jsem si vůbec nebyla. Až ta voda..:D

to si zase říkám, že třeba vlezu do vany a ani tu vodu nepoznám :D když teda bude čistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.1.13 13:34
@pavlina-strakova píše:
to si zase říkám, že třeba vlezu do vany a ani tu vodu nepoznám :D když teda bude čistá

V nejhorším, když nic nepoznáš, tak až ti začnou ty pravé bolesti, tak si budeš jistá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.13 13:39
@werousek píše:
V nejhorším, když nic nepoznáš, tak až ti začnou ty pravé bolesti, tak si budeš jistá :lol: :lol:

do porodnice to mám 15 km, tak snad to stihnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.1.13 13:49
@pavlina-strakova píše:
do porodnice to mám 15 km, tak snad to stihnu :D

Snad joo :lol: Už se těšíš, že? Já jsem se nemohla vůbec dočkat :oops: jako na mimčo, ne na porod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.13 14:10
@werousek píše:
Snad joo :lol: Už se těšíš, že? Já jsem se nemohla vůbec dočkat :oops: jako na mimčo, ne na porod :lol:

To se těším a to sem si pohrávala z myšlenkou, že bych jela rodit do Brna, ale to mám 50 km, tak sem to zavrhla :D Už bych malou chtěla mít u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
8.2.13 22:51
@pavlina-strakova píše:
To se těším a to sem si pohrávala z myšlenkou, že bych jela rodit do Brna, ale to mám 50 km, tak sem to zavrhla :D Už bych malou chtěla mít u sebe

To uteče jako voda:) no já chtěla rodit ve zlíně, ale nakonec jsem se rozhodla pro jistotu necestovat :lol: a ještě že tak. Byla jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
8.2.13 23:10

Ja sla s kontrakcema po 5min v taxiku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie