Do čeho si sbalit?

8.10.10 14:34

Do čeho si sbalit?

Tak jsem se dnes rozhodla, že si pomalu začnu chystat tašku do porodnice :-) Myslela jsem, že to všechno dám do takové menší cestovní tašky (větší už mi přijde tak nějak zbytečně velká, do porodnice :-D ), ale to jsem si opravdu jen myslela, ze se mi tam všechno vejde :lol: Vložky, prsní vložky a balík plínek a taška plná :roll: A nechci přijít do porodnice s velkou taškou jako bych jela na 14ti denní dovolenou :lol: S čím jste jely, nebo s čím pojedete, do porodnice vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
8.10.10 14:37

taska a lavne na koleckach, nic netahat a velka musi byt stejne, clovek sebou potrebuje veci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.10.10 14:39

Ahoj,já tedy měla hrozně velkou a těžkou tašku,brala jsem si i vody.Plínek si vem jen pár kusů,oni je tam většinou mají,kdyžtak taťka doveze.A s vložkama je to taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.10.10 14:41

Mela jsem takovou tu modrou ikea tašku. dostatečně velká, dobře se v ní hledá, nevadí, když se třeba postaví někde, kde je mokro…
vyrábějí i na zip.

a je dobré si udělat malou tašku přímo k porodu a velkou na šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.10.10 14:44

JJ. Zbal si zvláš´t do igelitky ručník, košily, jelení lůj, malou lahev s vodou, jsou dobré i kapky do nosu, protože se ti může zvětšit trošku sliznice, tak aby se ti dobře dýchalo. Tu velkou ti dají sestřičky na pokoj, a tu igelitku budeš mít pořád u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 14:44
momi33 píše:
Ahoj,já tedy měla hrozně velkou a těžkou tašku,brala jsem si i vody.Plínek si vem jen pár kusů,oni je tam většinou mají,kdyžtak taťka doveze.A s vložkama je to taky tak.

Takže se za to vůbec nemusím stydět, když tam přijdou s taškou, jako bych jela na dovolenou? :mrgreen: A nechají mi tu tašku u sebe? Přece jen tam budu mít věci, které budu potřebovat, to je jasné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.10.10 14:48

Tu velkou ti vezmou a dají rovnou na pokoj, nebo nechají na sesterně. Proto si zabal to nejnutnější do malé aby jsi ji mohla mít pořád při sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 14:48
Denisa84 píše:
JJ. Zbal si zvláš´t do igelitky ručník, košily, jelení lůj, malou lahev s vodou, jsou dobré i kapky do nosu, protože se ti může zvětšit trošku sliznice, tak aby se ti dobře dýchalo. Tu velkou ti dají sestřičky na pokoj, a tu igelitku budeš mít pořád u sebe.

O tom jsem někde četla, že je lepší si sbalit menší tašku s věcma k porodu (i mobil, peníze a tak), kterou budu mít pořád u sebe a větší tašku pak s věcima na pokoj. Tak teď mám zase dilema, co všechno si dát do tašky k porodu, abych to tam pak nepostrádala třeba :think: Jsem hrozná, já vím, ale ráda mám ve všem pořádek, abych mohla mít klid, že na nic nezapomenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.10.10 14:51

do tý sebou moc nepotřebuješ. Kapesníky, jelení lůj protože budeš mít suché rty, kapičky do nosu, mobil, ručníky si vem klidně dva, ať máš suchy,košily- i když tu na porod si raději nech půjčit tu nemocenskou, budeš jí mít od krve tak si neničíš svojí. Vložky ti dají tam jejich, takže ty taky nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.10.10 14:54
maminka122010 píše:
momi33 píše:
Ahoj,já tedy měla hrozně velkou a těžkou tašku,brala jsem si i vody.Plínek si vem jen pár kusů,oni je tam většinou mají,kdyžtak taťka doveze.A s vložkama je to taky tak.
Takže se za to vůbec nemusím stydět, když tam přijdou s taškou, jako bych jela na dovolenou? :mrgreen: A nechají mi tu tašku u sebe? Přece jen tam budu mít věci, které budu potřebovat, to je jasné :-)

Já jsem nastupovala do porodnice na oddělení rizikového těhotenství na 1 noc-druhý den mi dělali císaře.I s tou svou tunovou taškou :lol: a pak jí chudáci sestry donesli za mnou na šestinedělí.Podotýkám,že jsem tam měla ještě bichli-knížku a kosmetický kufřík.Na předposlední dovolené jsem měla cca 6 kg nadváhu,ale pustili mě do letadla.Příští rok jsem si to pohlídala,to už se za to platilo.Neboj se nic :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 14:58
Denisa84 píše:
do tý sebou moc nepotřebuješ. Kapesníky, jelení lůj protože budeš mít suché rty, kapičky do nosu, mobil, ručníky si vem klidně dva, ať máš suchy,košily- i když tu na porod si raději nech půjčit tu nemocenskou, budeš jí mít od krve tak si neničíš svojí. Vložky ti dají tam jejich, takže ty taky nepotřebuješ.

Děkuju :-) To asi dám jen do nějaké igelitky. Zbytek věcí na pokoj do cestovky a je to. A s těma vložkama, to se pak musím ještě zeptat v nemocnici, jestli dávají, i na košile, ale ty by dávat měly - ty erární, nebo jak se to jmenuje :-) Ne všude ty vložky prý dávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.10.10 15:15

Tak já za sebe ještě radím do tašky k porodu přibalit teplé ponožky :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 15:33

Jde mi z toho všeho hlava kolem, abych pravdu řekla :lol: Ale díky všem za příspěvky, hned jsem chytřejší :-) Už si to trochu nachystám, člověk nikdy neví, kdy to může přijít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 15:34
hkac píše:
Tak já za sebe ještě radím do tašky k porodu přibalit teplé ponožky :lol: .

Ponožky už mám, ty se mi určitě budou hodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
8.10.10 17:38

Já si přichystala cestovní tašku a když jsem začala balit, zjistila jsem, že bych potřebovala takové tašky asi ještě tři :lol:
Takže jsem jela do porodky jak socka s papírovýma Ikea taškama :lol: :lol:
A půlku věcí jsem samozřejmě nevyužila, takže to přítel průběžně odvážel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí