Tak už jsem docela foufalá:-(

5548
8.10.10 13:19

Tak už jsem docela foufalá:-(

Ahoj tak se musím vykecat:-(.Od začátku těhu trpím docela těžkým zánětem:-(.Dostala jsem nějaké tobolky do pochvy,ale zánět mám stejně a do toho mě začalo pěkně bolet v podbříšku(hlavně v nocci když ležím).Miminko je podle včerejšího UZ ok a tak jsem dostala další tobole a za 14 dnů na kontrolu.Ach jo já mám strach aby se ten zánět nedostal k miminku a nějak ho nepoškodil:-(((Říkala jsem si jak druhé těhu bude Ok a ono je to naopak.Prve krvácení kvůli hematomu a následná hospitalizace,pak šílené nevolnosti a hubnutí(to mi dr taky vyhrožovala špitálem) a teď tohle :nevim: :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
8.10.10 14:38

neboj,
já měla zánět taky, ve 4. měsíci, ale teda naštěstí nějaký lehký a taky jsem měla tobolky, pět dnů jednu večer a ptala jsem se dr., samozřejmě jsem vyšilovala, co miminko, no a dr. mě uklidňoval, že je téměř nemožné, aby se přes zavřený čípek k mimi něco dostalo, že je děloha zcela sterilní a čípek jako zamčená brána :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
8.10.10 14:55

ja mam mykozy porad dr,me rekl ze nemam jist sladke a nemyt se kde jakym mydlem.kupuji si od dr,mullera tea tree vaginalni gel a super nejdrive to jako pali ale pak je to ok,lepsi nez naky cipky brr

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
8.10.10 15:01

Ahoj,tak já trpím výtoky a někdy i záněty celý život a tedˇ v těhotenství jsem ve 33.tt trpím nima od samého začátku,tedˇ v tom posledním trimestru mám výtok mnohem víc a horší než předtím a musím nosit celé těhotenství intimku.Tedˇ před 14 dny jsem tam měla i kvasinky a někdy mě to i trošku svědí ale doktor říkal,že to mívá spousta těhotných a pokud to prý nebude ještě horší a nezačne to nějak hodně obtěžovat,tak je to v pořádku.Jinak by nasadil nějakou léčbu.No a miminko je v pořádku,taky jsem měla strach jestli se to k němu nemůže dostat ale mimi je chráněno zavřeným čípkem,hlenovou zátkou,placentou.Pokud je to výtok s pochvy a né s dělohy tak je to o.k.Držím pěstičky atˇ to brzy přejde.

• Citovat
  • Upravit
5548
8.10.10 15:59

Doktorka říkala že by to mohl být ještě močák,ale já mám pořád pocit že mě bolí děloha…Tak snad vše bude ok.Jinak jsem ještě pěkně vytočená,protože jsem zjistila že už jsem se dneska klidně mohla jít registrovat do porodky a takhle tam musim až ve středu a modlit ase aby mě vzali:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
8.10.10 17:09

Taky mě zlobil močák ale jen dva dny,bolelo mě při močení snad všechno dole ale to bylo tak ve 20.tt,a taky podbříšek,dvakrát jsem si dala urologický čaj-to jsem volala doktorovi jestli ho můžu pro jistotu a mohla jsem a bylo to dobrý.S těma zánětama a výtokama těch se asi do porodu nezbavíme ale hlavně že nejsou jiný problémy.Myslím,že Tě do porodnice ještě vezmou :lol: neboj.U nás na Olomoucku se nemusím chodit zaregistrovat,jen si vyberu kde budu rodit,prohlédnout si můžu i sály,tam se chystáme s manželem co nebidět jít.Rodit budu ve Šternberku chodím tam i k doktorovi,tak to asi berou automaticky.Měj se hezky.

• Citovat
  • Upravit
5548
8.10.10 19:55

Já jsem právě chtěla rodit u apolináře a tam je to napsaný takhle

Registrovat se mohou těhotné po vystavení Průkazky pro těhotné /Těhotenský průkaz/, obv.gynekologem,
od ukončeného 14. týdne těhotenství /tj. 14+0/, a nejsou registrované v jiné porodnici.

Těhotné, kterým vychází t.t. 14+0 na sobotu a neděli, přijdou k registraci v pátek.
Těhotné, kterým vychází t.t. 14+0 na pondělí a úterý, příjdou k registraci ve středu.

Tak právě nevim zda když už budu po 14tt :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
8.10.10 20:18

Ahojky,já si myslím,že to určitě půjde,některý maminky to třeba nevědí a taky je nakonec zaregistrují a když je to jen malý zpoždění,určitě tam mají rezervy. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5548
11.10.10 19:49

Děkuji jdu tam ve středu…No ale podle toho co jsem slyšela tak abych tam byla o 5 hodin dříve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí