Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Erian píše:
Já si přichystala cestovní tašku a když jsem začala balit, zjistila jsem, že bych potřebovala takové tašky asi ještě tři
Takže jsem jela do porodky jak socka s papírovýma Ikea taškama![]()
A půlku věcí jsem samozřejmě nevyužila, takže to přítel průběžně odvážel.
Přesně to je můj případ, potřebovala bych ještě takový tašky aspoň dvě, tři
Tak jsem zvědavá, do čeho to všechno nakonec nacpu
Lepší je ale to mít a odvézt se to může kdykoliv ![]()
žirafííí píše:
jen taková otázečka kdy je dobré si zabalit věci do porodky ? jsem 33 týden a vbc nic připravené ještě nemám
Tak to už bych být na tvém místě asi pomalu začala
Já jsem 29 tt a už se začínám pomalu balit, ať mám všechno nachystané, já si radši všechno vždycky chystám v klidu, než pak zažívat honičku a balit na poslední chvíli
![]()
maminka122010 píše:žirafííí píše:Tak to už bych být na tvém místě asi pomalu začala
jen taková otázečka kdy je dobré si zabalit věci do porodky ? jsem 33 týden a vbc nic připravené ještě nemámJá jsem 29 tt a už se začínám pomalu balit, ať mám všechno nachystané, já si radši všechno vždycky chystám v klidu, než pak zažívat honičku a balit na poslední chvíli
![]()
ale tak zabaleno je skoro hned ![]()
no já si furt řikám ještě měsíc , času dost ![]()
ale asi se do toho budu muset nějak pustit ![]()
žirafííí píše:maminka122010 píše:žirafííí píše:
jen taková otázečka kdy je dobré si zabalit věci do porodky ? jsem 33 týden a vbc nic připravené ještě nemámŽirafííí, já jsem 37. týden a balím se dnes:-) a to ještě nemám některé věci ani koupené. myslím, že pokud nehrozí vyšší riziko předčasného porodu, že máš ještě čas, tak měsíc před porodem bych začala nejdřív.
Díky za radu, co k porodu - taky si udělám takovou piditašku, jak radíte. S sebou povezu ještě střední sportovní tašku s tím nejdůležitějším a zbytek si nechám od tatínka vždycky průběžně dovést - naštěsí mě může navštěvovat každý den, tak nemusím plašit a být sbalená jak na 14 dní..
Tak to už bych být na tvém místě asi pomalu začala
Já jsem 29 tt a už se začínám pomalu balit, ať mám všechno nachystané, já si radši všechno vždycky chystám v klidu, než pak zažívat honičku a balit na poslední chvíli
![]()
žirafííí píše:maminka122010 píše:ale tak zabaleno je skoro hnedžirafííí píše:Tak to už bych být na tvém místě asi pomalu začala
jen taková otázečka kdy je dobré si zabalit věci do porodky ? jsem 33 týden a vbc nic připravené ještě nemámJá jsem 29 tt a už se začínám pomalu balit, ať mám všechno nachystané, já si radši všechno vždycky chystám v klidu, než pak zažívat honičku a balit na poslední chvíli
![]()
no já si furt řikám ještě měsíc , času dost
ale asi se do toho budu muset nějak pustit
To je pravda, že zabaleno je skoro hned, ale pokud by jsi to odkládala a začala se balit, až by to na tebe přišlo, tak to není nic moc, takže radši dřív ![]()
jen taková otázečka kdy je dobré si zabalit věci do porodky ? jsem 33 týden a vbc nic připravené ještě nemám