Do čeho si sbalit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
žirafííí
8.10.10 21:07

jen taková otázečka kdy je dobré si zabalit věci do porodky ? jsem 33 týden a vbc nic připravené ještě nemám :think:

• Citovat
  • Upravit
8.10.10 23:38
Erian píše:
Já si přichystala cestovní tašku a když jsem začala balit, zjistila jsem, že bych potřebovala takové tašky asi ještě tři :lol:
Takže jsem jela do porodky jak socka s papírovýma Ikea taškama :lol: :lol:
A půlku věcí jsem samozřejmě nevyužila, takže to přítel průběžně odvážel.

Přesně to je můj případ, potřebovala bych ještě takový tašky aspoň dvě, tři :lol: Tak jsem zvědavá, do čeho to všechno nakonec nacpu :mrgreen: Lepší je ale to mít a odvézt se to může kdykoliv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 23:41
žirafííí píše:
jen taková otázečka kdy je dobré si zabalit věci do porodky ? jsem 33 týden a vbc nic připravené ještě nemám :think:

Tak to už bych být na tvém místě asi pomalu začala :-) Já jsem 29 tt a už se začínám pomalu balit, ať mám všechno nachystané, já si radši všechno vždycky chystám v klidu, než pak zažívat honičku a balit na poslední chvíli :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
9.10.10 11:26
maminka122010 píše:
žirafííí píše:
jen taková otázečka kdy je dobré si zabalit věci do porodky ? jsem 33 týden a vbc nic připravené ještě nemám :think:
Tak to už bych být na tvém místě asi pomalu začala :-) Já jsem 29 tt a už se začínám pomalu balit, ať mám všechno nachystané, já si radši všechno vždycky chystám v klidu, než pak zažívat honičku a balit na poslední chvíli :lol: :wink:

ale tak zabaleno je skoro hned :palec:
no já si furt řikám ještě měsíc , času dost :mrgreen:
ale asi se do toho budu muset nějak pustit :-D

• Citovat
  • Upravit
5476
9.10.10 15:58
žirafííí píše:
maminka122010 píše:
žirafííí píše:

Žirafííí, já jsem 37. týden a balím se dnes:-) a to ještě nemám některé věci ani koupené. myslím, že pokud nehrozí vyšší riziko předčasného porodu, že máš ještě čas, tak měsíc před porodem bych začala nejdřív.

Díky za radu, co k porodu - taky si udělám takovou piditašku, jak radíte. S sebou povezu ještě střední sportovní tašku s tím nejdůležitějším a zbytek si nechám od tatínka vždycky průběžně dovést - naštěsí mě může navštěvovat každý den, tak nemusím plašit a být sbalená jak na 14 dní..

Tak to už bych být na tvém místě asi pomalu začala :-) Já jsem 29 tt a už se začínám pomalu balit, ať mám všechno nachystané, já si radši všechno vždycky chystám v klidu, než pak zažívat honičku a balit na poslední chvíli :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.10 17:35
žirafííí píše:
maminka122010 píše:
žirafííí píše:
Tak to už bych být na tvém místě asi pomalu začala :-) Já jsem 29 tt a už se začínám pomalu balit, ať mám všechno nachystané, já si radši všechno vždycky chystám v klidu, než pak zažívat honičku a balit na poslední chvíli :lol: :wink:
ale tak zabaleno je skoro hned :palec:
no já si furt řikám ještě měsíc , času dost :mrgreen:
ale asi se do toho budu muset nějak pustit :-D

To je pravda, že zabaleno je skoro hned, ale pokud by jsi to odkládala a začala se balit, až by to na tebe přišlo, tak to není nic moc, takže radši dřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí