Do čeho uložit ke spaní na balkoně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8594
23.7.12 01:19

Do čeho uložit ke spaní na balkoně?

Ahoj holky, mám dotaz (zase :-))
Situace: Máme jen jeden kočárek, který váží 16 kilo a mezi kočárkem a naším bytem v paneláku je asi 20 schodů. Kočár je ve sklepě, abych se s ním nemusela tahat, když vyrážíme na prochajdu. Jenže..máme hezký velký balkon a já bych ráda dávala malého aspoň na jedno spaní ven, aby se otužoval, byl na vzduchu a pod. Ale nemám možnost sundat boudičku (3kombinace) a dát ho ven v ní a celý ten těžký krám tahat do bytu kvůli 2 hodinkám každý den se mi nechce :jazyk:

Řešily jste některá něco podobného a v čem jste dávaly prcky na balkon, když nebyl kočárek? Švagrová mi poradila uložit ho na polštář do dětské vaničky, ale tam není ta boudička, čili mi nepříjde moc krytej, to jde aplikovat tak do 15 st, ale do většího chladu asi už ne. Ted v létě je to fuk, ale já bych chtěla řešení aspoň do zimy…nevím si nějak rady :lol: Děkuju za nápady a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
23.7.12 01:31

@Kalla1412 Ahoj, my měli kvůli tomu druhej kočár na balkon, starej typ.. Nicméně malá v tom spala párkrát, nějak se jí tam nelíbilo.. Budil jí rachot zvenku apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
23.7.12 02:43

Ja bych taky videla jako nejschudnejsi reseni poridit druhy kocarek. Pokud ti jde o finance, tak klidne i starsi, kdyz ho budes mit jenom na spani na balkone, tak to nemusi byt nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
23.7.12 03:09

Ahooooooj, u nás se nespí…u nás rostou zuby! ;))

• Citovat
  • Upravit
1021
23.7.12 03:54

@jullls Jee, tak to je blby! Tak at vyrostou rychle! :hug: U nas to je dobry, malej zatim se zubama nemel zadny problemy, tuk tuk na drevo. Zatim mame dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
23.7.12 04:37

@Easinka to mi právě příjde zbytečný, to je to, co nechci, potřebuji náhradní řešení :lol: Co MÍSTO kočárku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
23.7.12 05:18

Korba od kočáru, není zas tak těžká.

• Citovat
  • Upravit
8594
23.7.12 06:36

@levmah28 no to je ten problém, to jakoby korbu nemá, kdyby mělo, udělám to..to má jen nacvakávací kryt na golfkové nohy, aby to vypadalo jako korba… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
23.7.12 07:08

Mi měli libertu ještě po příteli malej tam spal celou zimu do půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
23.7.12 07:11

Ségra měla proutěnej koš ;-) Bylo to hrozně hezký, maličká byla spokojená a já ho budu určitě taky pořizovat. Neteř v něm spinkala i doma, měla ten koš radši než postýlku přes den. A nebo bych zkusila cestovní postýlku jestli máte.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
23.7.12 07:12

@Kalla1412 druhej kočárek, třeba nějaký starší typ z bazárku, jestli ti to nevadí. taky něco takového plánujeme, chceme stejný typ co máme normálně na ven, aby se jen vyměnila vložná taška, když třeba přijdeme z procházky a prcek bude ještě spát, tak ho jen dáme na balkon… moje představa, uvidíme, jestli reálná nebo ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8594
23.7.12 07:30

@elenkazed ha, ta postýlka není blbá..ale zase, je to jen na léto..jak to tak vidím, budu muset asi opravdu pořídit druhej kočár..no, dneska udělám pokus s vaničkou, třeba mi to projde :-) ;) Děkuju holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
23.7.12 07:43

Co košík? Má kolečka, takže v případě nutnosti můžeš dítko udrncat jako v kočárku.
Jinak bych to vůbec neřešila - otevři v pokoji okno a dej prcka spát do postýlky, bohatě to stačí ;) Nevim, jak ti malej spí, ale u nás se v kraválu prostě neusne. Když byla malinká, mohli jsme vedle ní třísky štípat a teď? :zed: Dát ji spát na balkon, vzbudí ji první auto, co pojede kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
23.7.12 07:59

My měli stařičkou trojkombinačku LIBERTU manšestrovou na balkoně (jako druhý kočár) a Eli nám tam spala do dvou let, byla úžasná, neprofoukla, byla houpací, kdyby nám nesebrali z balkonu zábradlí (panelák se rekonstruoval, tak by tam asi spala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
23.7.12 08:07

A těch 20 schodů s kočárem nevydrncáš nahoru? Nemyslím nést v ruce, ale jet po zadních kolečkách. Jezdila jsem tak skoro 2 měsíce když nám dělali výtah do 2 patra. I když jestli má golfáčový podvozek tak má asi malá kolečka. Tak pak asi jedině jak radí ostatní koupit nějaký obyč používaná za pár korun na balkon. Ta vanička by mi přišla divná, že dítě není kryté boudičkou před větrem, sluníčkem, nejde na to dát síťka proti hmyzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí