Čím umýt cestovní postýlku, půjde to vůbec?

27010
16.7.12 11:49

Cim ji umyt,pujde to vubec?

Ahojky vsem…potrebuju radu, vse co mi kdo poradil jinde nefunguje, tak posledni pokus:)
Mam cestovni postylku Cam daily plus. Cekame tretiho prcka a rada byhc ji pouzila ale ty vrchni hrany jsou jak prase po klucich. Zkousela jsem to vydrhnout jarem a rejzakem ale nepustilo to…Jelikoz je to horni zlute, je to dost videt:(Jsem rozhodnuta ze pokud to nepujde koupime hold novou, je fakt jak prase a musela bych se stydet dat do toho prcka :mrgreen: Neni to sundavaci takze sundat a vyprat nemuzu:(Nevite cim nebo jak by to mohlo pustit, jeslti to pujde? JInak je prave v super stavu i po dvou detech drzi prefektne, takze je mi to skoda…jako pouzila byhc ji casem treba jako ohradku nebo tak no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
16.7.12 11:52

Radu jak vyčistit nemám, ale nešlo by to na těch bocích potáhnout novou látkou? Nevypratelné takhle občasně řeším (třeba flastry z háčkovaných aplikací, což na postýlku asi nepůjde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
16.7.12 11:55

Ahoj,
tak já takhle drhla kočár, fakt totálně zaje. baný a myslela jsem, že to nepustí. Pustilo. Vzala jsem na to Ariel odstraňovač skvrn, lila to na to a drhla kartáčem a sprchovala. Takže zkusila bych tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.7.12 11:57

Zkusila bych Cif.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.7.12 11:57

Postýlka

A co to zkusit, vysavačem na mokré praní? Dát tam vanish. Mělo by to pustit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.7.12 11:58

Můžu doporučit tekuté žlučové mýdlo může sice vyžrat barvu, ale pokud by si jí stejně vyhodila tak to zkus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.7.12 11:58

Ahoj, tak já jsem prala v ruce kočárek, který 2 roky stal ve sklepě a byl teda fakt zaprasený. Koupila jsem si na to Vanish na koberce a potahy ruční praní a super to pustilo, vypadá jako nový. Namočila jsem novou houbičku na nádobí a nalila jsem na ni Vanish a drhla jsem opravdu to pustilo hned. Doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
16.7.12 12:02
@Ivoka píše:
Zkusila bych Cif.

Taky bych zkusila Cif, já jsem si s ním skvěle vydrhla plátěné kecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
16.7.12 12:07

Taky bych se přikláněla k tomu vanishi. S ním máme doma dobré zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
16.7.12 12:16

Používám z DM žlučové mýdlo Denk mit, nebo odstraňovač skvrn stejnou značku. Vždycky se všechny skvrny dostaly dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.7.12 12:17

Zkusila bych určitě ten Vanish ;) a popř i Cilit Bang naředěný vodou to je můj věčný kamarád v domácnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
16.7.12 12:18

Tak já jednou půjčila známým pro kamarádku cestovní postýlku na dovolenou, vrátili jí a já na to nekoukla nebyl důvod a když jsem ji chtěla použít, tak mě málem trefilo když jsem ji rozbalila špinavá neeee ale smrděla jako pokaděná žádnou špínu jsem nenašla, ale puch šílenej tak jsem drbala na zahradě pořád dokola. Myslim, že Ariel na ty skvrny by pomohl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13775
16.7.12 12:27

Postýlku bych nevyhazovala, z vl. zkušenosti vím, jak je těžké najít vyhovující postýlku. Taky jsem takhle čistila starou postýlku ještě po ségře a starý kočárek, úspěšně ;)
Dala jsem jí na zahradu, namočila vodou s pracím práškem, nechala chvíli stát a pak vydrhla. Nebo i tím žluč. mýdlem. Pak bych to považovala za čisté, i kdyby to nebylo jako nové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
16.7.12 12:29

Zkusila bych Ariel Professional gel, nalít na celou tu hranu, počkat, až se vsákne a pak kartáčkem zkusit vyčistit. Klidně opakovaně. Na většinu skvrn mi zabral :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
16.7.12 12:47

Žlučové mýdlo ne, dělá neuvěřitelné skvrny,
ariel profesionall je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...