Do Egypta s dětmi 2026

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
17.3.26 18:48

Děkuji všem za reakce, zvláště pak @Šmoulice za tip na FB skupinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
17.3.26 21:20
@Danniss píše: Více

ještě se podívej na You Tube je tam české 22minut video od chlapíka Lukáš Lukáš - všechno tam vidíš a slyšíš,
ale tak zase na FB se můžeš i ptát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
17.3.26 23:37

Uz som tu pisal vela krat je to uplne ina mentalita, ktora proste so mnou nieje kompatibilna (a to som presmejdil veku cast afriky a z afriky bol egypt zarucene najhorsia destinacia kde som bol).

Preferujem pohodu, idealne ked aspon ramcovo plati co sa dohodneme… Travit dovolenku tym ze sa pol dna dohadujem s miestnymi a pol dna sedim na zachode nieje uplne podla mojich predstav…

Ale ako vidis z inych prispevkov niekomu to vyhovuje, zalezi na individualnych predstavach a ocakavaniach.

Ohladom snorchlovania mas super lokality aj v chorvatsku, jedno z najlepsich snorchlovani je bali, flores, australia… A to bali ani nemusi byt taka raketa, ale musis bez cestovky… Mna vysiel cely mesiac v Indonezii (vsetky minute peniaze, okrem letenky tam a spat) menej ako mesacny najom bytu v Prahe.

Zraloky su samozrejme blbost (resp niesu ani zdaleka tak nebezpecne ako sa uvadza), ale more ako take vie byt velmi nebezpecne, takze verim ze deti su poucene ako sa chovat ked ich chyti prud, ako rozpoznat nebezpecne zvierata, ako daleko dosiahnu ‚chapadla‘ flase (30m! odvaznejsie zdroje tvrdia az 50m, kazdopadne uz samotne priblizenie za ucelom ‚pozretia‘ moze byt smrtelne - na rozdie od stretnutia zo zralokom - matematika nepusti, na ‚pozahanie‘ zomrie cca 100× viac ludi ako na utok zraloka), zachranu na vode, nepotapat sa sam(a) ani pri snorchlovani blackout - vacsinou nasledok hyperventilacie pred ponorenim, ale ma aj ine priciny. Kolko krat staci blby krc a ides ku dnu ak si sam, ak mas partaka tak je to neskodna historka na vecer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
30.3.26 19:55

Z popisu situace berte urcite Malikii, tu si uzijete. Ale fakt se vykaslete na srpen. Budete akorat cely den zdechli a budete radi, ze se dopotacite na lehátko k rozehratemu bazenu. A ten horky pisek na plazi, to je taky realita. ( Zazila jsem, ovsem na Djerbe a v zari!, takze Egypt v srpnu… :,( ).
Zdravotni peci jsem zazila s detmi vicekrat - vzdy na zavolanou prijel kultivovany lekar, vse vytelefonovano hned z ordinace s pojistovnou, neco malo jsem doplacela za leky, ale jen proto, ze jsem nakonec chtela trosku jine ( slo o kapky do usi). Jinak nas to stalo akorat zdrzeni pul hodky cestou na plaz.
Strevni problemy miva akorat muj chlap, ja i deti jsme vzdycky byli v pohode - ale tohle holt chce testnout. Podelat se da i v kempu u nas. :roll:
Egypt urcite nezatracuji, naopak ho miluji. Akorat zvazte fakt ten termin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí