Do kdy jste dávaly UM?

45
21.4.13 19:58

Do kdy jste dávaly UM?

Dobrý den,
zajímalo by mně do kdy vaše dítka papaly UM, konkrétně Nutrilon. Synáček je v 7. měsíci a vypije cca 600 ml Nutrilonu + cca 150 gr příkrmu. Prosím neřeště množství stravy kterou dostává, víc mu dávat nesmím. Syn váží jen 5,5 kg v sedmi měsících, má problém se srdíčkem a proto nepřibírá.
Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7907
21.4.13 20:01

První syn, dostával UM do 1 roku, pak nechtěl. Druhorozená byla kojená téměř do dvou let. Um nepoznala. A třetí dítě je na speciálním mlíčku. Je mu 11 měsíců skoro a pil by pořád a doufám že pít dlouho bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
21.4.13 20:03

Cca do roka, pak jsem ho začala „šidit“ kakaem, ale měli jsme sunar

• Citovat
  • Upravit
14090
21.4.13 20:04

Malé je 21měs dávám jí tedy sunar, ale po ránu pije stále a dokud ho pít bude tak jí ho dávat budu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
21.4.13 20:08

Malému je 11m a předpokládám, že mu budu dávat UM tak měsíc, dva a pak přejdu na normální mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
21.4.13 20:11

Myslela jsem, ze prestanu davat ve dvou letech a davam porad, strasne jim chutna.. rano maji jeste celou lahev.. chci to odbourat az pujdou do normalni skolky.. ted ho meli treba jeste vecer, prijeli jsme unaveni z vyletu, jist nechteli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.4.13 20:11

Davala jsem do 11 mesicu…pak mela kravske/kozi a v roce zacala odmitak veskere mliko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
21.4.13 20:14

Moje starší dcera do 2 roku a 8 měsíců, někteří mi říkali že do roku a půl to bohatě stačí ale já sem říkala pokud jí chutná tak klidně i do třech let at pije. A musím říct, že jsem ráda, že jsem některé neposlechla, protože má imunitu zatím super ted ma 4 a půl roku. A druhá dcerka ma 2 rokčky a pořád nutrilon moc ráda vypije tak 600 ml za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.4.13 20:15

Děkuju, říkala jsem si jestli už to v 7. měsíci nepřeháním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
21.4.13 20:17

Malej ho pil do dvou a půl let, ráno a večer. A teď jsme to vyměnili za plnotučný kravský a taky pije pořád ráno a večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
21.4.13 20:21

Starsi nezravka pije UM stale, jsou ji 3 roky a 4 mesice ;) A klidne jeste par mesicu ci rok davat budu, kravske ji nechutna jsem rada za ty 2 flasky UM denne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
21.4.13 20:23

Malé je 7,5 měsíce a pije mi UM tak 360ml denně…víc do ní nedostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
21.4.13 20:23

V sedmém měsíci rozhodně UM neomezuj. Já tedy kojím, UM dávám jen do kaše a postupně nahrazuju už kravským, ale na normální pití ho zatím raději nedávám, někteří pediatři doporučují UM místo KM až do tří let, to mi ale přijde přehnané. Ale je pravda, že KM není úplně lehce stravitelnou a pro člověka přirozenou potravinou. Kžadopádně až ukončíme kojení (což u nás ještě asi dlouho ne :-)), tak už plánuju přecházet na KM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.4.13 20:36

Pořád pije, skoro dva a půl roku:-) Nějak se mi nechce přestat a je milováno. Obyč mlíko ani ochucený takovej úspěch zatím nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.4.13 20:36

Pokud váží kolik váží, tak nějak nechápu, jak mohli vzniknout obavy z „přehánění“, pokud dá jen jednu porci příkrmu a jinak je na míku, tak mi toho mlíka přijde ještě málo, z čeho jako má žít?

UM dávám do roka, pak normální kravský plnotučný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová