Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, chci se zeptat zda v Německu prodávají Sunar Nutradefence a pokud ano kde a kolik stojí, děkuji moc za odpovědi.
Máte zkušenost s Sunar Nutradefense?
Přidejte zkušenost s Sunar NutradefenseNe sunar tu neni…je tu tisice jinejch mlek, ale nevim jestli je neco srovnatelne.
@suik děkuji moc za odpověď, potřebuji změnit mléko, kvůli bolení bříška rozhoduji se mezi HIPP a Sunarem, HIPP předpokládám prodávají, nevím co nasadit, hlavně ať je malému dobře..máme dvojčátka… a možnost občas koupit něco v Německu na služebce…
@Mišanda Ž.. My jezdíme nakupovat do DM a Kauflandu a Sunar tam teda nemaj… jen Bebivitu, Hipp, Babylove… neobjevila jsem dokonce ani Nutrilon… ![]()
@Mišanda Ž.. Miško, ale ta akce na Feedu je fakt dobrá, tak to prubni ![]()
@HARPER no zkusíme HIPP 1 má dobré recenze snad jim to sedne…jinak zkusíme sunar ![]()
@kadavka nechci kupovat do zásoby, už mám jednoho mléka moc a musím měnit… ![]()
@HARPER Nutrilon je v Německu Aptamil, ale ta řada výrobků není úplně totožná
@Mišanda Ž.. já začala s Um když měla malá 3 měsíce a po vyzkoušení Nutrilonu, Beby, Sunaru ND jsme skončily u Hippu a myslím že na zažívání je rozhodně nejlepší a malé i nejvíc chutnal. V Německu se prodává taky a je tam levnější
Já dávala taky nejdřív Sunar Nutradefense, ale ted kupujeme v Německu mlíčkou babylove, podle recenzí je kvalitní a ještě v biokvalitě, v německém DM vyjde na necelé 4e a je to 600g… naší malé už je teda 9měsíců, ale fakt jí sedí i dost chutná… Sunar jí tak nejel… ![]()
@HARPER no právě z Babylove musíme přejít, má šílené bolení a stále se to zhoršuje ![]()
@Mišanda Ž.. Aha, tak všem dítkům nesedí, to je jasné, je to tak s každým mlíčkem… Tak zkus ten Hipp, no… ![]()
@Arumba píše:
@HARPER Nutrilon je v Německu Aptamil, ale ta řada výrobků není úplně totožná
dík za vysvětlení… ![]()
Někde jsem teda četla, že ta jejich Bebivita je snad náš Sunar… V nějaké diskuzi jsem na to narazila…
Urcite kupuj v nemecku, je to tu mnohem levnejsi a lepsi, pak treba prikrmy a kase.
hipp je docela chutnej, akorat ma v krabici jeden velkej pytel mistou dvou a kdyz to nesedi, tak to pak neudas.
nutrilon je aptamil, ale ten moc nedoporucuju, maji ted vypadky ve vyrobne a casto neni.
taky je jeste milupa - milumil (milupa dela ten aptamil) a ty maji moc dobre kase, tak myslim, ze to mleko bude taky dobre.