Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, malý spinká v Hacce uz deset měsíců. Teď se ale bojm, že na ní má závislost. Přes den spí buď v ní nebo v kočárku na procházce. V postýlce mi přes den nechce vůbec spát, večer tam naštěstí usne. Za chvíli z hacky vyroste a co pak? Chci ho nějak přeučit na postýlku. Měli jste to někdo podobně?
@Naia píše:
Ahoj, malý spinká v Hacce uz deset měsíců. Teď se ale bojm, že na ní má závislost. Přes den spí buď v ní nebo v kočárku na procházce. V postýlce mi přes den nechce vůbec spát, večer tam naštěstí usne. Za chvíli z hacky vyroste a co pak? Chci ho nějak přeučit na postýlku. Měli jste to někdo podobně?
ahoj..prosím jak zvládl malý to přeučování?
@reinkarnace ahoj, odnaučili jste už uspávání od hacky? malá mi usne jen a jen v ní…nikde jinde, je to trošku peklo, být furt uvázaná doma… ![]()
@Janitka ne…pořád hačka. Jako někdy se mi ji podaří uspat na ruce a třeba uložit do lehátka (na odpoledne) nebo někdy vytuhne urostřed noci u mě v posteli, ale to bývají spíš světlé chvilky. V postýlce vůůbec…a poslední dvě noci peklo. Vsává kolem 23. hodiny a nemůže usnout. ani když ju nakojím. Dnes usnula až v půl třetí (do té doby buď řvala, nebo pásla koně a čuměla po pokoji..prostě má snad nějakou spánkovou poruchu nebo co) Jo a pořád jede na bílý šum..bez něj zatím ani ránu. A asi 2× usnula v kočáře (ale musel jezdit)