Do kdy jste používali hačku, houpací síť?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
13.4.15 14:40

Ahoj, malý spinká v Hacce uz deset měsíců. Teď se ale bojm, že na ní má závislost. Přes den spí buď v ní nebo v kočárku na procházce. V postýlce mi přes den nechce vůbec spát, večer tam naštěstí usne. Za chvíli z hacky vyroste a co pak? Chci ho nějak přeučit na postýlku. Měli jste to někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
3.7.16 21:45
@Naia píše:
Ahoj, malý spinká v Hacce uz deset měsíců. Teď se ale bojm, že na ní má závislost. Přes den spí buď v ní nebo v kočárku na procházce. V postýlce mi přes den nechce vůbec spát, večer tam naštěstí usne. Za chvíli z hacky vyroste a co pak? Chci ho nějak přeučit na postýlku. Měli jste to někdo podobně?

ahoj..prosím jak zvládl malý to přeučování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
29.9.16 11:11

@reinkarnace ahoj, odnaučili jste už uspávání od hacky? malá mi usne jen a jen v ní…nikde jinde, je to trošku peklo, být furt uvázaná doma… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
29.9.16 12:51

@Janitka ne…pořád hačka. Jako někdy se mi ji podaří uspat na ruce a třeba uložit do lehátka (na odpoledne) nebo někdy vytuhne urostřed noci u mě v posteli, ale to bývají spíš světlé chvilky. V postýlce vůůbec…a poslední dvě noci peklo. Vsává kolem 23. hodiny a nemůže usnout. ani když ju nakojím. Dnes usnula až v půl třetí (do té doby buď řvala, nebo pásla koně a čuměla po pokoji..prostě má snad nějakou spánkovou poruchu nebo co) Jo a pořád jede na bílý šum..bez něj zatím ani ránu. A asi 2× usnula v kočáře (ale musel jezdit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí