Barva pindíka

1826
14.9.12 19:49

Barva pindíka

Ahoj,
mam na vás dotaz ty co máte kluky. Jakou ma vaše mimi pidník barvu??? Nebo jen špička jakou ma barvu. My uplně nepřetahujeme, dnes jsme přetahli trošku víc a ma to takové modro zelené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
722
14.9.12 19:56

8o Já bych radila nepřetahovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
14.9.12 20:02

Asi si to přehnala a udělala se mu modřinka :nevim:
já malýmu taky přetahuju, po koupání většinou, a když před pár dny měl špičku začervenalou, a taky měl malý flíček dofialova, tak sem mu to namazala kalciovkou (nic jinýho sem tu poruce neměla)a na pár dní se na to vyprdla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.9.12 20:11

Já teda nepřetahuju, ale malej si ho často dlachní a má ho růžového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5526
14.9.12 20:18

Ještě že máme pipinu:). Máte to ale trápení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
14.9.12 20:18

Syn měl taky, prý to nic není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
14.9.12 20:27
@louskacek2 píše:

Mě zrovna ted říkala kamarádka co ma holčičku, že na jedné diskuzi řešila jedna paní, že její holčičce zarostla - udělala se ji tam nějáka blanka…Museli jí to na gyndě něják propichovat.
No a hned asi 4 z te diskuze to objevili taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
14.9.12 20:29
@louskacek2 píše:

Nooo, tipla bych, že pipina taky zrovna nebude žádná výhra ;) :D
Taková synechie a pak 40 let MS taky zrovna není žádná hitparáda :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.9.12 20:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.9.12 20:38
@Irčula píše:
Mě zrovna ted říkala kamarádka co ma holčičku, že na jedné diskuzi řešila jedna paní, že její holčičce zarostla - udělala se ji tam nějáka blanka…Museli jí to na gyndě něják propichovat.
No a hned asi 4 z te diskuze to objevili taky.

Taky znam takovy pripad, o tomhle by meli informovat uz v porodnici nebo aspon detska mudr, jak to ta maminka ma vedet, ja o tom taky slysela prvne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.9.12 20:39
@Kočislava píše:
Nooo, tipla bych, že pipina taky zrovna nebude žádná výhra ;) :D
Taková synechie a pak 40 let MS taky zrovna není žádná hitparáda :? :roll:

Jo a zensky problemy celkove a nastydly vajecniky a mocak apod. docela jsem rada, ze mame chlapecka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.12 20:49

Můj syn a co pamatuju tak minimálně jeden syn kamarádky ho měli v době, kdy jakž takž začali předkožku stahovat, oba až jakoby fialového, na pohled to nic hezkého nebylo. Ani nevím, kdy zesvětlal, v pětiletech už má barvu růžovou.

• Citovat
  • Upravit
13141
14.9.12 20:50

Má růžovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
14.9.12 22:26

@Irčula
5 měsíčnímu miminku přetahovat předkožku :roll: :roll: :roll: Přečti si toto: http://www.azrodina.cz/…ne-neskodit/ a pokud bude nutkání přetahovat velmi silné doporučuji studený oplach tvých rukou :mrgreen:
Předkožka je srostlá po narození se žaludem penisu, je to tak proto, aby se k žaludu nedostali breberky, které by mohli způsobit zánět. Postupem času (růst, hormonální změny) se předkožka samovolně uvolňuje. Přetahování není vůbec nutné, ale bohužel se pořád do něj matky tlačí a sami matky nechápou, že i bez jejich „pomoci“ se předkožka přirozeně uvolní. Není nic neobvyklého, když si chlapec sám předkožku přetáhne až v pubertě při mastrubaci. Právě předčasným a násilným přetahováním vznikají poranění, která se následně můžou zajizvit a způsobit zúžení předkožky, které pak vyžaduje chirurgickou léčbu. Jiná barva pindíka jako růžová, není OK a pokud to má po přetahování tak značí to, že se mu tam udělal hematom/modřina, t. j. natrhla se někde tkáň, nebo céva a krev vytekla do okolí, takže to není v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.16 19:16

Ahoj, máme jednoročáčka a Dr. mu přetáhla předkožku, pindíka měl fialového… trochu mě to překvapilo… je to ok? jak pindíky hygienicky „udržujete“?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure