Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobré odpoledne..vy,co máte doma a nebo jste měli hačku, do kdy jste jí používali? mládě přes den prakticky spí jen v ní a nebo venku v kočárku, noční uspávání probíhá také v hačce, je do 10ti min ťuhik
a pak se stěhuje ke mě do pelechu na koení a spí tam až do rána..je to teda zlatá věc..malý je v ní klidný a mě to zachránilo nervy ![]()
Taky by me zajimalo co to je, kdyz v tom mimca tak snadno usinaji ![]()
Nemyslela houpačka? ![]()
Jinak kde se kupuje? At do toho ty svý strčím taky, jestli se tam vejdou. ![]()
Píše se to hacka, když si to dáte do vyhledávače tak to bude jasné, je to taková závěsná houpačka, jen namátkou…
Používá se do roka, nebo dýl. Dokud je v ní dítko spokojené a nehrozí že by z toho vylezlo, či se jinak překlopilo. Teď si nejsem jistá jesli nemá nějaké váhové omezení… Já rodím za měsíc, a určitě ji pořídím.
Tak vida, už jsem to viděla dřív ve starých filmech.
Oni fakt lidi přes ten pokrok nakonec vždycky skončí u těch starech osvědč. metod.
Tak jestli to má omezení váhy tak podle toho a nebo dokud se nebude dobývat ven, aby nevypadl
.
Teda mně se to líbí, ale já bych se bála o to miminko
, nějak se mi nelíbí představa, že mám dítě někde zavěšený ![]()
ale kočkám by se to určitě líbilo
![]()
Já mám hamaku http://www.vladeko.cz/…a/photo/6321 a píšou tam do 20 kg, 15 měsíců. Ovšem malá už z ní vyleze, takže teď používáme pásy, bez nich ani náhodou. Ale usíná v ní krásně, přes den, večer většinou taky, pak jen přenesu do postýlky. Za mě úžasná věc ![]()
Ja ji pouzivala denne tak do roka, pak uz jsem mela strach ze se mala uskrti, ale pod mym dohledem v ni byla rada jeste v roce a pul. Spala v ni pres den, nejak od tri mesicu, krasne usinala, pak kdyz uz to neslo tak to bez ni byl opruz, pac si na ni zvykla… Je to skvela vec ![]()
PS: nechapu proc tu zahlcujete diskuzi nekolika stejnymi prispevky ktere diskuzi nijak neprospeji, snad mate google… ![]()
Do roka cca, ale po 9.měsíci už se tam mlel a bylo potřeba hlídat aby nevypadl…
My jsme pouzivali do 1 roka, maly se nam brzo zacal stavet, tak pak uz to bylo nebezpecne, tak jsme ho hlidali. Ale spal v tom jen pres den, a hlavne u babicky pres poledne, to bylo fajn.
Mála bude mít za chvíli rok a pořád pres den spí jen v ní ale jsem stále nablízku protože jak se probudí tak hned sedá a mám strach aby nevypadla… Večer usíná v postýlce po kojení… Nevím co budu delat až z ní fakt vyroste
je to super věc akorat jsem tam dala ještě polštář aby ležela spíš na rovném protože mi připadalo že je tam moc pokrcena