Do kdy kolébka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
10.4.10 16:17

Do kdy kolébka?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat do kdy se dává mimčo do kolébky. Do půl roku? V ložnici budeme mít klasickou postýlku, ale přemýšlím kam budeme dávat mimčo dole v obyváku a novou postýlku se mi kupovat nechce. Na netu nikde nepíší.
Děkuji za odpovědi Jana :think: :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
10.4.10 16:22

Ahoj, já bych to odhadla tak do půl roka :) My přendávali dřív, ale to proto že máme atopika a škrábal si exemky jak měl ručičky hned vedle obličeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.4.10 16:29
Hanule píše:
Ahoj, já bych to odhadla tak do půl roka :) My přendávali dřív, ale to proto že máme atopika a škrábal si exemky jak měl ručičky hned vedle obličeje.

My zase později (asi kolem 10. měsíce), protože spával svázaný, jinak se dodrápal do krve. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
10.4.10 16:51

To my jsme přendavali kluka okolo 3 měsíce, byl hodně veliký a báli jsme se , aby nám nevypadl z kolébky.

• Citovat
  • Upravit
2480
10.4.10 16:56

Já myslím, že určitě záleží na schopnostech dítěte. Některé je už ve 4. měsících silně mrskací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
10.4.10 17:02

Byl v ní asi do 5-6měsíce,pak už se mi zdála krátká na délku.V postýlce si pak nemohl zvyknout,že má veliký prostor.
Záleží na tom,jak je dítko živé aby z ní nevypadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11791
10.4.10 17:10

Martínka jsem dávala z kolébky pryč, jakmile se naučil natáčet se na bok - jestli to bylo kolem 3. měsíce? To se totiž překulil, kolébka se rozhoupala a následoval řev. Chvíli jsem tedy ještě kolébku „brzdila“, aby se nemohla houpat.

Na Tomíka už jsem si půjčila košík, nehoupací, tam byl tak do 5 měsíců. Pak už byl moc pohyblivý a bála jsem se, aby nevypadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.4.10 17:59

My jsme teda kolíbku měli pořád zaaretovanou a jestli jsme houpali všeho všudy 2×.
Na délku se mi zdála dlouhá dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
10.4.10 19:06

Dokud se Ti tam vejde, je v ní spokojené a zabezpečené, aby nevypadlo (nepřekulilo se)… Ale samozřejmě větší mimčo tam asi bude jen na tu dobu, co spí, jinak ho stejně asi dáváš na zem, aby se mohlo „cvičit“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
10.4.10 19:22

asi do 5m, byla celkem mala, mlatil se rucickama o sprusle, ktere byly ctvercoveho prurezu natocene ostrym dovnitr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
10.4.10 20:27

Záleží na velikosti kolébky.My jsme měli malou kolébku u babičky a droboučká Emička se v ní natěsno vyspala ještě v 8 měsících.Podotýkám,že kolébka byla malá,novorozenecká.Ale jen pod dozorem,protože malá v té době stála.

Je tam možné nechat dítě do té doby,pokud se tam vleze,nepřekulí se,nevypadne.Je bezpečná pro půlroční dítě,které si samo nesedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.4.10 20:07

Ahoj holky, mockrát děkuju za rady a názory :palec: , ještě popřemýšlím co koupíme. Nebo seženeme levnější postýlku.
ještě jednou díky. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401