Do kdy Peg Perego Pliko/Centro

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
11.3.09 19:29

Do kdy Peg Perego Pliko/Centro

Ahoj, můžu se zeptat do kolika let jezdili vaši drobečci v golfkách jako je Peg Perego Pliko/Centro/Venezia/A3? Nebo i v podobných „robustnějších“ kočárkách? V kolika letech jste je (pokud vůbec) měnili za obyčejnější, lehčí golfky? Děkuji za odpovědi i názory:-). Gabča

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
11.3.09 20:30

Tenhle kočárek teda neznám, mám Baby design Sprint, ale asi je to ten „robusnejší“ jak píšeš. Používám ho dodnes, i když je pravda, že kočár vytahujeme vyjímečně. Spíš když se potřebuju někam rychle přesunout nebo dojít na větší nákup. A nebo když počítám s tím, že v něm Anežka přes den usne (zcela vyjímečná situace). Lehké golfky mám taky, používám je od té doby, co Anežka začala víc chodit (oni by se dřív ani používat neměly). Vozila jsem v nich Anežku na cvičení, kde jsme kočárky nechávali zamčené cyklo zámkem, a hlavně jsem ho brala na cestu k našim - vlakem, protože ten druhý kočár se nevešel do těch úzkých dveří ve vlaku. To Anežka ještě spala i přes den. Takže my teď naopak vlastně už ty lehký golfky používáme míň než ty „robusnější“. Ale těžké jsou přibližně stejné, liší se spíš velikostí a pohodlností pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
12.3.09 12:07

Ahojki, já měla Pliko a prodala jsem ho přesně ve dvou letech a koupila jen takové ty lehoučké golfky se stříškou, jen na cesty do centra a do obchodních center. Několikrát jsem si za toto nadávala, protože i když ty lehké golfky byly taky polohovací, tak s Plikem se to srovnat nedalo, dneska bych možná vydržela aspoň do 2,5 let,,,,, ale je fakt, že to bylo jen vyjímečně,,,,, jinak s těma lehoučkýma golfkama jsem byla nadmíru spokojená, posloužily výborně, do tří let jsme je používali právě na to cestování a supr. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí