Do kdy se dává kojenecká voda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak já osobně do půl roku vždy, pak podle toho, kde jsem zrovna byla a od roku používám převařenou vodu z kohoutku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ji nikdy nepouzivala. Prevarila jsem si vodu z kohoutku a pouzivala tu. ![]()
- Citovat
- Upravit
Nikdy jsem nepoužila, je to sajrajt. Máme kvalitnější vodu v kouhoutku (městskou).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Říká se, že se má používat do těch 6.měsíců…ale jestli kojíš, nebo budeš kojit, tak ji nebudeš potřebovat vůbec. Já ji taky nikdy nepoužívala, tady v Irsku ani nic takového neexistuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem ji nikdy nepoužívala. Malá v bříšku měla vždycky normální vodu v kohoutku, tak jsem neviděla logiku, proč jí najednou cpát po porodu nějakou super kojeneckou upravovanou vodu.. Kojila jsem a když už byla opravdu veliká vedra, tak jsem převařila kohoutkovou vodu, jen na to ucucávání po kojení ve vedrech, aby neměla moc sladko po mlíčku v pusince. Nepřevařovala jsem hádám asi 8mi měsíců. Bydlet teda u rodičů, tak to jo, tam bych si kupovala kojeneckou vodu, protože rodiče mají studnu a vodu ze studny a lecky dost hnusnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, tak já ji pouzivala do 6 mesicu - pak jsem prevarovala z kohoutku. Od roku uz neprevaruji. MUDR. rikala uz myslim v 8 mesicich ze se nemuzsi prevarovat, ale me to nejak nedalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mně doktorka řekla, že mám kojeneckou vodu dávat do 6 měsíců pak že už může být klidně převařená pitná voda z kohoutku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Použila jsem ji párkkrát, když bylo horko a nestačilo jenom kojení. Tak kolem 7. měsíce jsem začala používal kohoutkovou. Do té doby pil MM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jelikož jsem nekojila tak jsem kupovala od narození a cca do 1roku pak kohoutkovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nikdy jsem ji nedavala, davam filtrovanou z kohoutku od narozeni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V ČR ve většině případů teče z kohoutku voda stejně kvalitní, jako kojenecká.
Já kojeneckou nedávala nikdy, ca do roka a pár měsíců jsem převařovala kohoutkovou, pak ani to ne.
Pokud máš jakékoli pochybnosti o vodě u vás, stačí zavolat na hygienickou stanici a tam podají informaci o vhodnosti, případně nevhodnosti této vody - v některých místech totiž může obsahovat více minerálů, než je pro malé děcko zdrávo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojíkkk do kdy ste dávali kojeneckou vodu?